Dit bedrijf is zeer klant vriendelijk,en ik heb er een goed gevoel bij,prijskwaliteit vindt zeer goed.
prettige mensen en zeer goede service
Altijd behulpzaam, koffie staat altijd klaar, nooit geen onverwachte zaken, je wordt altijd goed geïnformeerd, een goede service.....
Komen gemaakte afspraken goed na. Prima ontvangst en prettige behandeiing. Toen bleek dat de onderhoudsbeurt later zou plaatsvinden dan afgesproken,werd ik naar huis gebracht en later weer opgehaald.
Vriendelijke ontvangst - fijne wachtkamer met koffie. Geplande tijdafspraak klopte precies en....... een keurig gewassen auto retour gekregen.
Accuraat, Behulpzaam, meedenkend, professioneel
Persoonlijke-ontvangst-door-de-heer-Van-Zutven-bij-aankomst,hij-weet-waarvoor-men-komt. Alles-is-correct-genoteerd-en-krijgt-de-volle-aandacht. Je-wordt-tijdens-het-wachten-door-de-heer-Van-Zutven-niet-vergeten-meerdere-malen-wordt-zeer-attent-gevraagd-of-er-nog-wensen-zijn-of-dat-er-nog-behoefte-aan-koffie-is. Voor-er-aan-de-auto-gewerkt-wordt-krijg-je-op-papier-inzicht-in-de-te-verrichten-werkzaamheden-en-kun-je-eventueel-nog-bijsturen. Het-is-zeer-prettig-toeven-bij-autobedrijf-van-Driel-en-de-manier-van-werken-wekt-veel-vertrouwen-op.
Deskundige, vriendelijke medewerkers.
Auto op tijd klaar. Geen nare verrassingen en goede service
Op zaterdag 27 mei startte mijn auto niet meer, ik heb jullie gebeld en Nic heeft geprobeerd mij te helpen. Heeft voor mij Mercedes Ned gebeld die hebben mij geholpen, vervolgens weigerde mijn auto weer en op maandag 29 is mijn auto naar jullie garage gebracht en kreeg een vervangende auto.
Bij Autobedrijf Van Driel staat de klant centraal: correcte behandeling, nakomen van afspraken en service. Daarom kom ik graag bij Van Driel.
Zeer tevreden, goede service en klantvriendelijk. Mooi bedrijf!!
Vindt het teleurstellend dat er geen acceptabele aanbieding voor een vervangende auto wordt gedaan bij langdurig onderhoud. Kan klein goedkoop maar toch betrouwbaar autootje zijn dat met een bijdrage van € 15,-- voldoende inzetbaar en rendabel kan zijn.
Als Mersedes rijder hou ik van kwaliteit. Voor onderhoud,service,en deskundigheid. Ga ik daarom altijd naar Autobedrijf van Driel. (Alles klopt bij dit bedrijf)
Uitstekende ervaringen met alle facetten van het bedrijf, klantvriendelijk, laagdrempelig met Brabantse aandacht, goede service en aandachtig deskundig personeel.
Zeer klantvriendelijk.
Ik ben erg tevreden. Hier voel ik me echt klant. De sfeer is uitstekend hier ben ik geen nummer. Dat is ook de reden waarom ik daar helemaal naar toe rijd hoewel er in mijn regio aanmerkelijk dichterbij gelegen alternatieven zijn.
Bedrijf waar service en deskundigheid op hoog niveau is.een aanrader.
Zeer positief, altijd behulpzaam, ook voor kleine probleempjes tussen door. MOET Mailadres geven, maar WIL GEEN MAILS ontvangen van klantenvertellen.nl
Boxstelseweg 48
5298 VC Liempde