Top, weer helemaal geweldig.

Super snelle service. Op de dag zelf geholpen en probleem snel opgelost.

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Te lang wachten en te duur

Mijn collega kreeg een melding op zijn dashboard dat er iets niet goed zou zijn met een sensor. Direct naar de garage gereden en drie kwartier moeten wachten voor dat men met de diagnose ging stellen. Bleek een sensor te zijn die de volgende dag vervangen kon worden. Prijsopgave € 495 maar i.v.m. coulance € 375,-- ex btw. Opdracht gegeven voor de werkzaamheden om de auto weer zsm veilig op de weg te krijgen. Uit nieuwsgierigheid navraag bij een andere officiele garage kostte dit € 175,-- ex BTW met originele onderdelen. Hier melding van gemaakt bij jullie via de mail maar geen respons. Werkzaamheden zijn overigens wel netjes uitgevoerd door jullie. We hebben vier bussen van Mercedes nieuw gekocht maar wel veel problemen met deze auto's. Bij de aankoop wordt he met alle egards behandeld maar de service valt daarna wel tegen.

Snel en goed

Goed en snel geholpen.

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Goede service en uitstekende uitleg over de nieuwe auto.

Verkoper nam alle tijd. Moest veel uitleg gegeven worden, app downloaden account aanmaken enz.

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Goed en deskundigen advies door de heer Haico Mengering. Ook zeer goed de Corona maatregelen in acht genomen maar toch niet op een hinderlijke manier. Verkoper met liefde voor het merk

Uitstekende service aan de bedrijfswagen kant

Uitstekende service aan de bedrijfswagen kant

Netjes en snel geholpen

Ik kon heel snel terecht voor een afspraak. Probleem is snel opgelost. Koffie smaakt goed!

Perfect uitgevoerd!

Onderhoudsbeurt helemaal naar wens uitgevoerd. Tevens paar eigen wensen laten doorvoeren. Netjes op de hoogte gehouden over de tijd en kosten. Auto stond netjes klaar bij ophalen.

Persoonlijke zeer klantvriendelijke ervaring

Er werd ruimschoots de tijd gegeven voor een "proefrit" met hybride auto, zodanig ruimschoots, dat de keuze daardoor viel op een iets groter model en 100% electrisch i.p.v. hybride. Tevens een ruimhartige oplossing gekregen voor een issue dat in de praktijk anders uitpakte, dan vooraf toegezegd.

Probleem niet opgelost

Probleem om motorkap te openen omdat kabel geknapt was voor bijvullen ruitenvloeistof. Bij garage klep geopend , echter niet gerepareerd.

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Werkzaamheden conform vooraf gemaakte afspraak uitgevoerd.

Zie boven

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima voor een redelijke prijs

Ik ben een nieuwe klant, na een verhuizing. Auto (B-klasse, 2013) had een A beurt nodig. De auto werd kostenloos gehaald en gebracht (Lochem), van binnen en buiten keurig schoongemaakt. Ik werd gebeld met voorstel over uit te voeren werkzaamheden, vriendelijk te woord gestaan. De prijs voor de beurt viel mee. Kortom, goede service voor een redelijke prijs

Alles dik voor elkaar

Alles dik voor elkaar, top geregeld en goede service.

zeer goed

perfect ontvangen

als ik een cijfer moest geven dan geef ik een 9.5

• Reden bezoek N.v.t.

Service gerichte organisatie

Door omstandigheden was het niet mogelijk om mijn auto te brengen, Wensink regelde dat de auto werd gehaald en gebracht.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Gewoon blijk weer van een top service.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Professioneel, vakkundig en vriendelijk.

Leroy snapt het. Direct oogcontact en begroeting. Pakt door en spiegelt zich aan de klant. Is open, duidelijk in zijn rol en doet het op een leuke manier die professioneel overkomt. Inclusief kop koffie en uitleg over de werkzaamheden. Belletjes en communicatie allemaal vanuit zijn kant. Geen gedoe en keurige afhandeling.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ik geeft u het voordeel van de twijfel

Afspraak gemaakt en 's morgens om 8 u de auto gebracht. Speedtronic, ABS en ESP defect. De auto was "klaar" wilde wegrijden en had nog precies dezelfde problemen. Kost mij wel een nieuwe afspraak en weer een dag zonder auto. Kan een keer gebeuren; er bleek ook nog een riem defect.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

Prettige en vakkundige garage!

Het betrof hier geen servicebeurt maar een omissie in de spraakbesturing navigatie.

Zeer goed geholpen!

Mijn bedrijfswagen altijd in Deventer in onderhoud! Wordt altijd snel en goed geholpen afspraak of niet! zelfs in de avonden!

Goed en vakkundig

Ben goed en vakkundig geholpen door (erik)van de bedrijfswagen werkplaats balie netjes gebeld bij gereed staan vd bus en duidelijk verteld dat er gedaan is

We regelen het voor u.

Prettige ontvangst in Deventer. Snelle actie voor een proefrit in Apeldoorn. Bereidwillig, goede communicatie en perfecte aflevering.

positief !

Persoonlijk en goed advies gekregen. Levering keurig en contact was prima.

zoals verwacht !

goede contacten, juiste uitleg en vlot geregeld

Dortmundstraat 2

7418 BH Deventer

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!