Super goede service, altijd heel klantvriendelijk ,kan niet beter

Nogmaals super goede service,en zeer klantvriendelijk

Vlot en adequaat

Het hele proces liep direct erg vlot en de auto is ook helemaal volgens afspraak opgeleverd en dat in een tijd dat het niet allemaal erg makkelijk is om voor elkaar te krijgen. Bedankt !

• Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

Uitstekend!

Vriendelijkheid, ter zake doende informatie, komen afspraken na.

• Reden bezoek N.v.t.

Goed service

Snelle en goed service

Wederom afspraak is afspraak

Grrantie issue met onze mustang keurig opgelost

Weer goed geholpen

Vriendelijk personeel goed geholpen en afspraak is afspraak.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goed geholpen, vooraf goede informatie

Vooraf ben ik gebeld overviel kwaliteit van de banden en welke nieuwe banden het best zouden zijn. Ter plekke iscer ook nog gekeken naar een storing die die dag was ontstaan

Een aanrader

Goede service, prettig personeel, berijkbaarheid, veelal wel een oplossing ergens voor, aanrader.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Gedaan wat ze moesten doen

Het is een beetje dubbel. Ik kwam voor de winterbanden en terugroep actie. Voor het laatste ben ik gebeld door de verkoop en aangegeven dat ik dat meteen zou meenemen met de winterbanden. Bij aankomst werd mij gemeld dat er geen melding voor mijn auto was dus werd terugroep actie niet uitgevoerd. Prima maar wel zonde van de leenauto. Wat ik wel vervelend vind, is dat mij werd gevraagd hoe mijn auto beviel. Na mijn kritische punten te hebben gemeld (later op de dag) ook bij de verkoper, vond ik de reactie wel erg slecht. Ik kreeg als antwoord... wat jammer voor u. Daar heb ik geen auto van 65.000 euro gekocht in mijn beleving. Voor de werkplaats geldt mijn kritieke punt dat als je zegt dat je belt als de auto klaar is, dat je dan ook belt. Ik ben nu zelf maar gaan informeren om 14.45uur. We hebben het over 4 winterbandjes. De banden hebben de monteurs er wel keurig opgelegd en en goed gebalanceerd. Voor de verkoop van Ford of (Ford Wensink) heb ik niet heel veel positiefs te zeggen. Een behoorlijke prijzige auto, maar met mijn feedback wordt niets gedaan. Ik vraag mij ook af of de verkoop wel genoeg kennis heeft van elektrische voertuigen en alles wat erbij komt kijken. Bij aanbevelen zeg ik werkplaats ja en verkoop nee.

snel en vakkundig

• Reden bezoek N.v.t.

Relax

Koffie is uitstekend

deskundig, vriendelijk

Vriendelijke en deskundig te woord gestaan.

Goede sevice

Correct geholpen prima personeel

Prima geholpen

Prettig geholpen, prima service

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Al 10 jaar vaste klant!

Ik kom al 10 jaar bij de jongens van Wensink Ford Arnhem. Altijd vriendelijke medewerkers! Niks is teveel en denken met je mee. Ze communiceren vooraf de kosten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wat ik ook prettig vindt is de koffie/thee hoek, waar je lekker kunt zitten als je moet wachten. Ga zo door! Jullie krijgen van mij een dikke 10!! Groetjes, Betty Letemahulu Arnhem

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

altijd goede service, snel en betrouwbaar

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Ging dit keer in een keer goed ....

Sinds de aanschaf van de auto regelmatig issues met de bandenwissel. Eerste instantie was het niet mogelijk, aangezien de nieuwe auto een andere bandenmaat had. Ondanks de check bij de aankoop. Vervolgens heeft nog wel eens plaatsgevonden met betrekking tot bandenspanning sensoren, achteruit rij sensoren versus trekhaak etc etc...

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Dat verliep goed, maar wel enkele opmerkingen

Voor het eerst na 8 jaar gebruik een forse reparatie (nieuwe koppeling) Zeer behulpzaam bij thuisbrengen en ophalen de volgende dag na uitvoeren van de reparatie. Weinig (tot geen) uitleg van de bevindingen tijdens de reparatie, zelfs niet over de bandenwissel die ook nog plaats vond. Geen toelichting over de rekening, die ik in de auto vond.

Keurig geh o lpen

Goed service

Correct en vriendelijk personeel, en geven vooraf altijd de eventuele mankementen door en bespreken dit telefonisch. Plus de eventuele kosten.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Eindelijk een garage waar ze blij zijn met een klant.

Als klant kreeg ik het gevoel dat ze blij zijn met mij als klant. Nette en deskundige service. Auto was netjes gereinigd afgeleverd. Helaas wel aan de prijs...

Prettige communicatie

Uitstekend werk van de werplaatsmonteurs

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ik ben uitstekend geholpen, altijd een goede service.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Heel erg klantvriendelijk en behulpzaam

Wij komen al jaren bij Ford Wensink en zijn zeer tevreden altijd. Altijd bereid om te helpen. Goeie uitleg en prijsopgave.

Deze keer perfect

Na dit bezoek ben ik weer tevreden

• Deskundigheid N.v.t.

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!