Prima klantcontact van begin tot eind

In de digitale uitnodiging stond in het onderwerp dat mijn Mercedes toe was aan een onderhoudsbeurt, terwijl ik dus een Ford rij. Vervolgens moet ik een digitale afspraak maken, en daarin allerlei keuzes maken. Maar ik heb werkelijk geen idee wat ik daar moet invullen. Zo en detail dingen aan de rijder vragen is denk ik onverstandig.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snelle en een keurige service

Zie antwoord boven.

Deskundige organisatie

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Hoe de werkwijze is bij de services beurt/reparaties is goed. Indien nodig, wordt contact opgenomen over onvoorziene reparties. Ook de uitleg aangaande de factuur is prima.

prima service

wordt vriendelijk geholpen

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Goede service en snel geregeld

Afspraak gemaakt moeten verzetten vanwege eigen afspraken, allemaal snel en flexibel geregeld. Was voor deze afspraak al in de werkplaats geweest vanwege een melding. Hier werd ik snel geholpen en euvel is tijdens de volgend afspraak verholpen.

Snelle en goede service.

We konden snel terecht voor de reparatie. Vriendelijk personeel.

Goed geholpen

Toppie

Snel geholpen!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Zoals altijd goede service.

De monteur die het filmpje heeft gemaakt was heel erg duidelijk en ook de balie medewerker belde om te vragen of de prijs goed was. Dat word door mij zeer gewaardeerd. Zoals gewoonlijk.

Goede service maar duur.

Kan altijd terecht bij de garage. Vriendelijk personeel balie en telefoon. Vertrouw er op dat de geboden service ook daadwerkelijk is uitgevoerd en ook echt noodzakelijk was. Ben een volslagen leek op auto-technisch gebied. Helaas beginnen de onderhoudskosten wel heel erg duur te worden in verhouding tot het gereden aantal kilometers. 38.000 in 7 jaren.

• Deskundigheid N.v.t.

Service ondermaats

Voortraject ging goed en correct maar ben daarna zeer klantonvriendelijkheid benadert door de monteur die mijn verzoek heeft opgelost. Zowel in zijn verbale als non-verbale communicatie. Aandachtspunt voor de toekomst, zoiets kan een bedrijf klanten kosten.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Communicatie liet te wensen over

Ik ben niet gebeld over de reparatie en daardoor is de reparatie in mijn ogen half uitgevoerd.

Ik krijg er jeuk van.

Met mij is contact opgenomen om mij eraan te herinneren dat het APK afloopt terwijl ik afspraak had staan. Tweede keer gebeld of ik niet beter later beurt kan doen. Dan tijdens de beurt weer gebeld voor een item dat ik niet wil laten doen. Verder is mijn auto gewassen. Heb ik niet om gevraagd, maar zit natuurlijk wel gewoon in het tarief. Dit kost capaciteit, dus geld. Het is dat ik mijn auto graag bij een dealer wil laten onderhouden omdat ik merk dat dit uiteindelijk een hogere inruilprijs oplevert. Verder geen reden om bij Wensink klant te zijn, een Ford garage met Mercedes fratsen (en prijzen...). Doe gewoon, met fratsen krijg je geen tevredener klant.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

We hadden een zeer prettige ervaring

Ondanks de lange wachttijd overall zeer tevreden

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Top service

Komen auto voor de deur op halen helemaal top

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Extra aandacht aan mijn auto besteed, en tevreden met het resultaat

Mijn Mondeo is 19 jaar oud en kreeg hierdoor extra aandacht en werd er met mij overleg gepleegd wat er nodig was, en dit is in goed overleg dan ook gedaan en ben ik weer tevreden huiswaarts gekeerd.

goede service

altijd tijd als ik langskom, ook nu meteen geholpen

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Had een klein onderdeel nodig voor de hoedenplank, binnen 5 min. stond ik weer buiten na voortreffelijk geholpen te zijn.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen bij schade aan de vering

Heel erg tevreden

• Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

vlot en deskundig geholpen

Kwam voor vervanging van een lampje, hierbij constateerde de monteur een lekkage in de slang van het expansievat, wat vergaande gevolgen kan hebben. Na overleg met mij direct gerepareerd. Bedankt monteur.

Goed geholpen en vriendelijk

Perfecte ontvangst. Alles volgens verwachting. Heel fijn klantencontact

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vooral Patrick, Heel behulpzaam, denkt goed mee. Het voelt gewoon goed, dat is voor mij heel belangrijk. Met vriendelijke groet liesbeth

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!