Goede service en correcte behandeling als klant
Goede nette correcte en plezierige ontvangst en goed werk geleverd. Hangt wel pittig prijskaartje aan.
De service is goed Je kunt ook zonder afspraak altijd terecht Ze helpen je netjes
Goede service, meedenkend en in staat alternatieve oplossingen te bedenken bij onderhoudsvragen. Aan te bevelen!
Altijd goed.
Goed servicegericht
Vooraf duidelijk uitleg reparatie, zelf uitleg werkplaats
Er wordt echt goed meegedacht en heel goed gecommuniceerd. Groot compliment aan de werkplaats waardoor mijn Mondeo in no time van een nieuwe distributie riem, waterpomp en thermostaat is voorzien en wij zonder vertraging op vakantie konden. De auto loopt weer als een zonnetje!
Ik werd netjes te woord gestaan. Auto was klaar binnen de afgesproken tijd.
Prima service, Wel vreemd dat dit keer al na een jaar al weer nieuwe ruitenwissers werden aanbevolen. Anders altijd om de minimaal 2 jaar. Veel minder gereden dan anders. Maar verder geheel tevreden.
Batterij afstandbediening verwisseld, vlotte afwerking en bediening. Wel een hoge prijs (5 euro)
Uitstekende communicatie over de onderhoudsbeurt van mijn auto
Ik ben heel yevreden over de service.
Vorige week heel goed geholpen door Patrick Meijer! Echt een topper hoe hij alles voor ons geregeld heeft! Geweldige service, niks is te veel, zet altijd een stapje extra, Patrick is eerlijk, correct en vriendelijk! En natuurlijk ook de geweldige monteurs die achter de schermen hard werken en altijd het best doen! Voor mij krijgen ze dus een dikke vette 10! Met vriendelijke groet, Betty Letemahulu
Ik kom al jaren bij Wensink, altijd vriendelijk, gastvrij en zeer behulpzaam.
Gisteren auto voor reparatie weggebracht. In de loop v.d. middag opgehaald en naar huis gereden. ‘S avonds nog een boodschap gedaan waarbij ik weer problemen met schakelen en koppelen kreeg, daarvoor was reparatie uitgevoerd. Andere dag was er helemaal niet meer te rijden met de auto. Blijkt lekkage van vloeistof van rem en koppeling, reservoir was leeg. Tegenwoordig geen proefrit met nacontrole?
Bedrijfsnaam | G. Sletering |
Vanaf het maken van de werkplaatsafspraak tot de aflevering van de auto is alles perfect geregeld.
Bedrijfsnaam | Van Geelen |
Vlak voor mijn vakantie naar Frankrijk brandde op mijn dashboard een lampje. Dit euvel kon gelukkig nog worden verholpen voor mijn vertrek door snel handelen van de garage.
Slechte ervaring. Bus besteld, hier moest nog een laadklep aan gemonteerd worden. Dat zou een week duren vervolgens 2 maanden gewacht tot dit klaar was. Bij ontvangst van de bus merkte ik na 2 weken dat er geen water in de radiator zat. Ik ben terug geweest maar er werd mij verteld dat dit is veroorzaakt door een steenmarter. Hier ben ik het niet mee eens want nu valt dit niet onder garantie en moet ik zelf voor de kosten opdraaien. Ik ben het hier totaal niet mee eens!!! Ik ga hier nog achteraan want de auto heeft 2 maanden daar stil gestaan dus het is veel aannemelijker dat de schade door een steenmarter daar is aangericht.
Bedrijfsnaam | Eska transport |
Wij zijn al ruim 20 jaar klant bij Wensink Arnhem en zijn voorgangers. Al die tijd rijden wij Ford: eerst Ka, toen Fiesta en nu Puma. Onze ervaringen zijn goed: heldere informatie, betrouwbare service en correcte afhandeling van aankoop en onderhoud. Ford is niet per ze een goedkoop automerk, maar levert wel kwalitatieve en betrouwbare automobiliteit en dat vinden wij belangrijk.
Geen ervaring
Bedrijfsnaam | Alibux |
Vakkundig en met alle tijd geholpen
Hebben me tog geholpen ondanks ik geen ford rij prima werk geleverd.
vriendelijke medewerkers die je netjes behandelden en uitleg geven wat ze hebben gedaan met je auto
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!