Snel en professioneel

Het maken van de afspraak, de communicatie gedurende het onderhoud en de afhandeling van het geheel heb ik als prettig ervaren.

vriendelijke medewerkers

Ondanks dat de rekening hoog uitviel (waar Wensink niks aan kan doen) fijn geholpen. Tijdens de keuring goed op de hoogte gehouden d.m.v. een filmpje, en later in een telefoongesprek uitleg over de reparaties. Spullen besteld die een week later binnenkwamen. Meteen een nieuwe afspraak op een door mij gekozen dag. Heel fijn. Ga zo door!

Vriendelijk en deskundig geholpen

Uitstekend geholpen aan dakdragers specifiek voor onze auto. Snel geleverd en kundig te woord gestaan!

Super service.

Gisteren constateerde ik dat aan de linkerkant van beide portieren de rubberen randen loslieten. Ben langs de dealer gereden en ze maakte gelijk tijd om het euvel op te lossen. Dat vind ik een super service. Mw. Smeenk Huissen

Helemaal top !

Vriendelijk geholpen aan de balie. Alles is soepel en prettig verlopen. Wensink Arnhem is zeker een aanrader !

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

Top geregeld

Mijn autootje wipt weer als een nieuwe over de drempels na het vervangen van de vering

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prettige ontvangst en snel geholpen

Zie hierboven

Prima bedrijf

Goed geholpen. Wel jammer dat bij de aflevering de software niet up to date was

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

tevreden

de berijkbaarheid van de verkoper kan beter

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Zeer slecht

Je wordt niet teruggebeld als daarom verzocht is. Medewerkers hebben geen verstand van zaken

Per direct geholpen

Na 5100 km gereden te hebben met mijn ford custom krijg ik een aantal storingen in de display. Na een telefonisch contact was ik direct welkom en ging de monteur meteen aan de slag. Na een uur bleek het geen makkelijke storing te zijn en kreeg een vervangende auto mee. Na twee dagen uitzoeken en oplossen van de storingen had ik hem weer terug met uitleg en foto ‘s van het probleem (een platgedrukte draad in de draadboom). Knap gevonden van de monteur.

Oplossing Ford: €530,-. Probleem nu opgelost voor €0,-

Cruise controle werkte onregelmatig. Bij ford arnhem kwamen ze erachter dat deze kapot was en vervangen moest worden a €530,- Via sociaal media contact gezocht met andere gebruikers. Deze kwamen met een eenvoudige oplossing die tot op heden goed werkt en niets kostte.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

prima service van de werkplaats, online service is waardeloos

Bij het maken van de afspraak was de prijsstelling van de haal en breng service onduidelijk (vanaf prijs) daarom heb ik via de chat functie contact opgenomen. Mij werd beloofd dat het geregeld zou worden. De gegevens van het chatbericht op 13/7 gehouden kwamen pas de ochtend van de afspraak zelf op 20/7 bij de werkplaats binnen. Alle communicatie via de website leiden is alleen nuttig als die ook werkt. Vage informatie en slechte service helpen niet. Volgende keer ga ik maar weer een rondje bellen tot ik bij de werkplaats zelf uitkom de online service is alleen ballast.

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Opgehaald en weer netjes afgeleverd

Meestal goed

Bij de terugroep actie van de distributieriem van mijn bus is de monteur een slang vergeten aan te koppelen met de check. Nadat ik weg was gereden hoorde ik een sissend geluid en ben weer teruggereden naar de dealer. Betreffende monteur heeft de slang weer aangekoppeld.

Vriendelijke service.

Niet de goedkoopste maar betrouwbaar, professioneel en oprecht vriendelijk.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goede technische opvolging van door mij aangegeven probleem

Deskundig verhelpen van gesignaleerd probleem

• Reden bezoek N.v.t.

Het probleem is snel en goed verholpen

Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goed geregeld en dank voor de prima behandeling.

Bij aanmelding van mijn wagen, kon men direct vertellen welke wagen ik reed en daar de bijpassende onderhoudsverzoek er voor deze wagen gepland moest worden. Tevens heb ik bij dit telefoongesprek aan kunnen geven, waar dat we tevens even naar diende te kijken, omdat dit opgevallen is tijdens de eerder gereden kilometers. Deze melding hebben we gelijk kort weten te sluiten met het prikken van een datum, die naar het ophangen bijna direct in mijn mailbox belande. Daarnaast kreeg ik dag van te voeren nog een sms bericht, of dat ik nog gedacht had aan het uitvoeren van deze onderhoudsbeurt en dat deze stond voor 08.15 uur die volgende dag.. Wat kan er dan nog mis gaan. ?? Heb die dag bij twee nette heren mijn sleutel achter gelaten en zij hebben op haar beurt zorg weten te dragen voor het uitvoeren van deze afgesproken toe te passen beurt. Eén maal deze beurt gedaan te hebben, kwam de monteur mij netjes de sleutel overhandigen en mij uitleggen, wat er gedaan was aan de wagen, om weer veilige kilometers te kunnen maken.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima service en heldere communicatie.

Auto voor periodieke beurt naar garage. Tijdige communicatie dat auto niet op gewenste tijdstip gereed zou zijn dus daar was prima rekening mee te houden. Geen oordeel over prijs/kwaliteit omdat ik de nota's niet zie.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Wensink heeft mij naar volle tevredenheid een mooie nieuwe Ford verkocht en afgeleverd

De onderhandelingen met verkoper waren erg prettig Het gaf direct een goed gevoel en afspraken klopten Aflevering was correct en inmiddels de eerste 1000 km fijn gereden!

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

Zeer snel geholpen door vriendelijk personeel

Zeer snel geholpen door vriendelijk personeel

Goed en efficient.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vriendelijk, correct en snel geholpen.

Een mooie open zaak. Stijlvol ingericht. Met alle diensten dicht bij elkaar.

Prettige en snelle service

We worden vaak direct geholpen. Kunnen op de reparatie wachten.

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!