Nadat ik aangegeven had dat ik een Ford occasion gekocht had bij een andere garage werd dit goed opgepakt en extra aandacht aan de auto geschonken. Dit is mijn eerste Ford en ook mijn eerste diesel auto. Wat ook een beetje onzekerheid met zich meebrengt. Wat ik i.i.g prettig vond was de uitgebreide en duidelijke film van de monteur (Danny) Wat voor mij echt een hele grote plus is, is de Ford Assistance Gold wat ik bij het onderhoud krijg. Ik kom de volgende keer graag weer naar Ford Wensink.
alles is goed en vlot verlopen ben snel en netjes geholpen
Bedrijfsnaam | Wensink |
Ik vond de rekening erg hoog Vooral het cotroleren van de airco is erg duur 248 ex lijkt wel een Mercedes prijs .
Een spiksplinternieuwe Ford gekocht, levering was netjes. Doek erover alles erop en eraan bij thuiskomst erachter gekomen dat er achterin geen matten waren. Na telefonisch contact kwam naar boven dat ik ze er los bij moest kopen, raar als je een auto van €28.000,- koop dat je er een set bij moet kopen van €50,-. Voor een bedrijf van deze omvang mag dit niet. Nu heb ik ze zelf bij de plaatselijke Ford dealer besteld.
Bedrijfsnaam | Paul |
Altijd alles goed en netjes geregeld, vriendelijk personeel!
Bedrijfsnaam | Charmed by Bibi |
Was een top service. Prima
GEEN COMMENTAAR
Afspraak maken, auto brengen, berichtje als deze klaar is en weer ophalen. En de juiste prijs. Precies zoals je het graag wi;. Zonder gezeur en gedoe.
Geweldig filmpje gekregen, uitleg van de monteur was duidelijk. Ga zo door!
Bedrijfsnaam | TUNAP |
Deskundig en snel geholpen.
Gebrekkige duidelijkheid over hoogte van de kosten vooraf. Door medewerker recht getrokken.
Mijn eerste x dat ik de Ford liet keuren bij de garage maar ik kom hier zeker terug. Medewerkers vriendelijk, service zeer goed... Meer dan tevreden...
Vriendelijk en goed geholpen.
Super ervaring snel en goed geholpen mensen met deskundigheid in arnhem kan elst nog wat van leren
Bedrijfsnaam | Kersten Retail Techniek |
Verkoper was bereid ons verregaand tegemoet te komen. Ook werd actief meegedacht over uitvoering en mogelijkheden. De contacten verliepen door covid deels digitaal maar desondanks efficiënt. Levering werd verlaat. Hierover werd tijdig en duidelijk gecommuniceerd.
Ik kwam in eerste instantie om de olie te verversen, maar het personeel dacht met me mee en gaf aan dat een onderhoudsbeurt ook al goed was. Toen kreeg ik toch een leenauto ook al was dat niet afgesproken en kon ik de auto de volgende dag weer ophalen. Heel fijn!
Erg prettige ervaring gehad bij Wensink Arnhem.
Na het maken van een afspraak kon ik binnen een week terecht bij Wensink Ford in Arnhem voor een onderhoudsbeurt, bandenwisselen. Bij de balie werd ik vriendelijk te woord gestaan daarbij wat extra puntjes meld. Als perfect en naar tevredenheid uitgevoerd en met een schone auto naar huis.
OK, gewoon goed
Had problemen met mijn remschijven en kon de volgende dag al terecht! Snel, makkelijk en de auto was ook gewassen. Als de binnenkant ook nog wordt schoongemaakt dan heb je helemaal een top service.
het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam
Aardige medewerkers, gelijk geholpen
Bedrijfsnaam | De Klusjesmaat |
Kon op wachten .kwam voor mijn verlichting lings voor hoeft alleen de lamp betalen de arbeid koste namen zij voor de rekening bedank hier voor
Keurig
Bij het aanmelden ‘smiddags van mijn auto voor de APK kwam ik aan de balie tot de ontdekking dat er binnen 5 weken ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt moest plaatsvinden. Dat zou betekenen dat ik binnenkort een tweede maal naar de garage zou moeten komen. Gelukkig had de werkplaats die middag de gelegenheid om, naast de APK, ook de onderhoudsbeurt uit te voeren. Chapeau voor de mensen van Wensink in Arnhem !
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!