Uitstekend en vooral zeer snel geholpen na een pechgeval.
Bij mijn eerste afspraak was vooral de communicatie uitmuntend. Erg helder over de te verwachten en werkelijke kosten, goed advies en eerlijk meedenken. Het filmpje vanuit de werkplaats was een erg welkome verrassing en maakte het onderhoud een stuk tastbaarder!
Zie hiervoor
We kwamen onverwachts langs en ondanks dat er veel werk lag, werden we netjes geholpen. Zowel aan de balie als door de monteur. Zeker dat laatste, het directe contact met de monteur over het euvel was heel prettig!
Ik werd gelijk snel geholpen en er werd een afspraak gemaakt voor de reparatie. Ook werd er opgemerkt dat er een software update gedaan moest worden en is ook uitgevoerd. Het enige mindere vond ik dat de auto daar de hele dag zou staan en dat er geen "haal breng service" werd aangeboden, wel een fiets maar het weer die dag was geen fiets weer. Dus ik heb zelf iemand moeten regelen om mijn auto mee weg te brengen en weer op te halen terwijl ik met de auto zo'n 7 min bij de garage vandaan woon (Velperweg Arnhem). Dat ik zelf rond 16:00 nog eens moest bellen om te vragen of hij al klaar was (en dat was hij) gezien de persoon die met mij meereed uit Elst moest komen en jullie om 17:00 dicht gaan vond ik dat ook wat minder. Dat zou voor mij absoluut 5 sterren waard zijn geweest en ik denk een kleine moeite (als daar bijv. 20/25 euro aan verbonden zou zijn had ik dat ook zeker gedaan). Misschien heeft dit te maken dat het om een lease auto gaat dat weet ik niet bij mijn vader in Elst (voormalig auto Stuart) werd dit altijd wel aangeboden en dat betreft ook een leaseauto en nu hij zijn auto privé rijd word het ook aangeboden. Verder overall een prettige ervaring met een vriendelijke dame aan de telefoon en vriendelijke heren in de showroom. Bovenstaande telt voor mij niet heel zwaar zoals ik al zei een minpuntje, en misschien had ik het moeten vragen of die optie er zou zijn geweest.
Vriendelijk personeel
Bedrijfsnaam | Pasman |
Kosten voor het onderhoud conform offerte
Alle service wat ik kon verwachten heb ik gekregen ben tevreden
Naar wens
Klantvriendelijke service
Via mijn leasemaatschappij krijg ik altijd een aantal garages te zien waar ik uit kan kiezen voor onderhoudt van de auto. Als Ford Wensink Arnhem er niet bij staat op de datum dat ik onderhoudt wil laten uitvoeren zoek ik een andere datum waarbij Ford Wensink wel tussen de keuzes staat. Ze hebben altijd vriendelijk personeel en de auto ziet er keurig uit als hij weer afgeleverd wordt.
auto gebracht voor APK en onderhoudsbeurt en de heren van de receptie in Arnhem hebben mij uitstekend geinformeerd over de voortgang
Monteur heeft een goede beurt gegeven. Weer helemaal blij.
Auto was veel eerder klaar dan ik had verwacht
Bedrijfsnaam | Fugro |
Prima geholpen, prima auto, snel geregeld.
Snel en correct geholpen
Afspraak gemaakt, auto werd zoals afgesproken opgehaald en weer teruggebracht.
Top jongens zijn het! Heel vriendelijk en professionele sfeer Een wat langere knaap bracht en haalde mij van huis, heel erg vriendelijk!
Er is altijd op redelijke termijn een afspraak te maken (indien dit nodig mocht zijn). Zelf heb ik tot tevredenheid een onderhoudsabonnement.
Prettige mensen in een professionele omgeving
Bedrijfsnaam | REW Gereedschappen |
Altijd goede service, men neemt de tijd en super tevreden over de begeleiding rond het kopen van mijn nieuwe Ford Puma!
Heldere en duidelijk communicatie. Vriendelijk te woord gestaan. Leggen alles duidelijk uit.
Alles goed
Bedrijfsnaam | Inklaar |
Vriendelijk en servicegericht!
Er wordt goed naar het auto gekeken.
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!