Prima service en kwaliteit en ontzettend klantvriendelijk

Wij rijden al jaren Ford en zou niet anders willen.

Goede service. Betrokken personeel

Had mijn auto voor een onderhoudsbeurt bij Ford Wensink Arnhem gebracht. Verzocht hen ook het pas geïnstalleerde antimartersysteem te controleren. Tot mijn verrassing is van de hele check een video gemaakt, waarop ik de staat van de auto kon volgen. Erg leuk en leerzaam!

prima geregeld

nette afhandeling van de grote beurt voor de auto. Kon er op wachten.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima service, duidelijke uitleg en overleg.

Het kostte even wat, maar ik vertrouw erop dat de auto de komende tijd geweldig en zonder mankementen zal rijden.

Goed en servicegericht geholpen

ik bracht de auto (Kuga Vignale) voor het (achteraf) monteren van een trekhaak. Van een andere Ford-dealer had ik gehoord, dat men dan geen zekerheid kon geven, dat de handsfree achterklep dan nog wel zou blijven functioneren. Wensink Arnhem zegde dit wèl toe. Vervolgens is de afneembare trekhaak gemonteerd en werd bij het ophalen van de auto door de monteur nog even geïnstrueerd, hoe e.e.a. werkte. Erg prettig. Bij de vestiging Zwolle, waar ik de auto normaal altijd breng voor mijn onderhoudsbeurten, krijg ik de auto altijd gewassen en (soms) gepoetst terug, ... dat vleugje extra service had hier een 10 (5 sterren) opgeleverd. Binnenkort ga ik de trekhaak eens echt gebruiken als ik met de fietsen op stap ga.

Hulde aan de heren bij de balie, Stef is topper

Hulde aan de heren bij de balie, Stef is topper

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Heel goed en persoonlijk geholpen!

Moest add blue laten bijvullen en had een vraag over mijn telefoon. Stef, achter de balie, kwam naar mij toe en gaf uitgebreid uitleg over de download die ik moest uitvoeren voor de Ford. Zeer gewaardeerd!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Super niks op aan te merken

Super garage altijd snel geholpen

Goede service en communicatie

Prima uitleg wat ze gaan doen en goede communicatie over extra werkzaamheden. Netjes dat de wagen na de grote beurt werd gewassen en de binnen kant werd schoon gemaakt, alleen jammer dat de kofferbak hierin niet werd meegenomen of vergeten.

Prima nette service klasse

Top netjes ontvangen prima service en de auto ook nog gewassen terug klasse.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Efficiënt geheel. Vriendelijk en behulpzaam personeel

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Alles prima geregeld en verwerkt.

Alles goed gegaan en uitgevoerd.

prima geholpen

Goede communicatie met afspraak maken en persoonlijk contact met de monteur die mijn voorruit ging vervangen. Ook bij ophalen weer aanwezig.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ouderwetse service waar het gevoel "De Klant is Koning" nog steeds geldt.

12 April 2021 de Ford Ecosport weer voor zijn jaarlijkse vertroetelbeurt gebracht. Ik werd vriendelijk geholpen door de mannen aan de servicebalie ( Je zou haast denken dat ze nooit een slechte dag hebben, want altijd is de vriendelijke lach aanwezig.) De vooraf besproken huurauto stond al klaar geduldig te wachten op mij. Na enige uren krijg ik een berichtje met daarin een filmpje van de monteur die in het kort liet zien wat er gecheckt werd, en of er bijzonderheden waren. Super leuk ! In de middag weer een berichtje dat de Ecosport klaar was en met smart stond te wachten om opgehaald te worden. Nu ik diverse keren om verschillende redenen bij Ford Wensink ben geweest kan ik nog steeds stellen dat ik alle vertrouwen in hun heb.

goed verlopen met minpunt

Positief: Auto netjes opgehaald en gewassen teruggebracht. Minder: Echter enorme dieselgeur. Achteraf blijkt, nadat ANWB is geweest, tijdens verwisselen dieselfilter alles in de motorruimte vil met diesel lag en ook bovenop het filter. Waar is, dat je er moeilijk bij kunt omdat accu er voor zit. Dit geeft echt nog geen reden om het niet schoon te maken.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Nee hij moet terug omdat er nu een vreemd geluid in zit

Hij heeft afgelopen jaar maar 5000 km gelopen en wederom olie en oliefilter vervangen. Onzin en vooral met huidige kwaliteit van Moterolie. Afgesproken kleine beurt APK rekening van 600,-- + euro Ik heb zelf groot machine park gehad en weet goed hoe e.e.a werkt Als je wilt zoeken vind je wel iets.

Prima service, deskundige reparaties

..goed geholpen

Arnhem prima, Ford niet!

Ik hoop dat het vervangen van een module de problemen heeft verholpen. Dit moet nog blijken. Echter, ik heb in mijn contract staan dat ik direct recht heb op vervangend vervoer en dit heb ik niet gekregen.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

doorgezet, ook al waren de zomerbanden zoek geraakt

Ik was bij Wensink voor een reguliere bandenwissel. De dag ervoor was een van de banden kapot gegaan. Toen bleek dat de leasemaatschappij de zomerbanden kwijt was, hebben de medewerkers dezelfde dag een nieuwe winterband geregeld. De auto had ik laten staan voor de volgende dag. Toen de zomerbanden een dag later terecht waren hebben de medewerkers snel gehandeld. Mij gebeld en direct de zomerbanden onder de auto gezet. Nu nog het zomer weer en alles loopt weer op rolletjes.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

goed geluisterd naar mijn klacht en reparatie goed uitgevoerd

goede ervaring

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Wensink Arnhem heeft mijn probleem snel en doeltreffend opgelost

Oke

Goed en snel geholpen.

Ik ben netjes, snel en goed geholpen. Prettige sfeer.

Uitstekend!

Prima communiceren en snelle reactie! Super!

• Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

Wordt prima behandeld..

Het enige wat missende was is dat ik het getekende stuk voor het NIET mogen laden van de nieuwe Ford Kuga niet vrijgegeven zijn als te mogen laden vanaf d.d. ...... 2021. Nu hebben we wel moeten tekenen voor het niet mogen laden van de wagen. Tevens moeten tekenen voor het vervangen van de accu's en de tijdelijke leenwagen... Wellicht een aandachtspunt.. Verder correct en goed afgehandeld.

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!