Ik heb bij dit bedrijf vorig jaar februari een ford transit custom gekocht. Deze bus werd verkocht als een demo auto van het bedeijf zelf en was ten tijde 2 jaar oud met ongeveer 35000 km op de teller. Nu een jaar en 14000km verder was eerst de brandstofretourleiding lek, toen de hele turbo kapot en daarna een van de verstuivers. Dit zijn allemaal componenten van de auto die eigenlijk nooit kapot zouden mogen gaan is mij verteld bij een andere ford garage. Waarna ik contact op heb genomen met Wensink Arnhem en de desbetreffende verkoper maar dit bedrijf haalt zijn schouders op en speelt het op verlopen garantie. Ik ben zelf ook ondernemer en een ding weet ik wel zo ga je niet met klanten om en hierbij is wensink een klant kwijt.
8:15 een afspraak ingepland online bij ford wensink arnhem tot daar ging het heel goed. Gekozen voor een ford economy service. Eenmaal daar achtergelaten zou het ongeveer 1.5 uur tot 2 uur duren uit eindelijk heeft het tot 14:30 geduurd. Ze hadden een bericht gestuurd dat de auto klaar was maar pas tegen de avond ontvangen kan gebeuren maar ik stond nog wel te wachten op een bericht terwijl ik mijn voertuig nodig had in de middag. Dus heb ik maar gebeld en daarna kwam ik achter dat de auto klaar was. Ik ben een uur of 2 daarvoor wel netjes gebeld voor de 30 controle punten door te nemen. Al met al onderhoud is prima gedaan maar niet op tijd waardoor ik mijn afspraak heb gemist in de middag. Ik had ook het idee dat de meneer achter de balie erg klantonvriendelijk overkwam waarschijnlijk zal dat niet zijn bedoeling zijn maar dat is niet professioneel.
Goede duidelijke communicatie, snelle levering
De wat vollere monteur heeft mij goed geholpen en deskundig advies gegeven.
Correct en deskundig geholpen bij de aankoop.
Duidelijke afspraken, vriendelijke ontvangst, tijdens het wachten kun je genieten van koffie, thee of een sapje. Men houd je goed op de hoogte van eventuele bijkomende repatatie(s) chapeau.
Monteur kwam zelf de gevonden oorzaak van de klacht en de oplossing overleggen!
Zoals altijd word je hier klantvriendelijk te woord gestaan. En word je netjes geholpen Ook zijn de leen auto’s netjes Helaas word er niet altijd gecontroleerd of de leen auto is afgetankt Waardoor ik nu alweer meer heb moeten tanken dan dat ik gebruikt heb
Bedrijfsnaam | Unica |
Ik heb mijn auto gebracht voor een beurt en zoals altijd ben ik perfect en vriendelijk gehlopen. Ik kreeg een filmpje van de monteur zodat je weet wat er gedaan is. Daarna mijn auto gewassen opgehaald.
Wel wat lang moeten wachten, maar dat was mij van te voren al duidelijk gemaakt.
Bedrijfsnaam | de Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman |
Professioneel en vriendelijk.
Bedrijfsnaam | Louis Braam Advies BV |
Na de gemaakte afspraak een correcte service en behandeling
Service bij de dealer is top. Qua contact en al houden ze je goed op de hoogte wat betreft de status van je auto.
Ondanks het moeten wachten n.a.v. een terugroep actie, heb ik de Ford goed en volledig up to date meegekregen. De auto rijd geweldig. Ik ben goed op de hoogte gehouden en er werd meegedacht.
Het zijn toppers Klantvriendelijk ,ben zeer te vrede V.D.G. Gerda Slangewal
Medewerkers van onderhoudsdienst/werkplaats zijn altijd onwijs vriendelijk en dat zie ik graag. Enorm behulpzaam, correct en goede uitleg! Was mijn eerste ervaring dat je een video ontvangt met beelden wat er aan onderhoud moet gebeuren. Daarna tel. contact erover gehad. Nee, ben dik tevreden!
Bedrijfsnaam | Toko Klein maar Fijn |
Prettige en vlotte behandeling
prima service
Een, in mijn ogen, onfatsoenlijk hoge rekening voor het uitlezen van de auto en daarna een onbevredigende uitleg. Op mijn vragen daarna inzake de eventuele aanschaf of lease van een andere auto heb ik geen duidelijk antwoord gekregen, behalve dat ik hiervoor beter een afspraak kon maken. De verkoper kon(of wilde) op dat moment niet echt veel uitleggen/toelichten. Op dit moment wordt de auto elders gerepareerd
Bedrijfsnaam | Private |
Goed contact en duidelijke afspraken.
XXX
Het hele aankoopproces is prettig verlopen. Vragen zijn snel en deskundig beantwoord. Opties voor financiering en verzekering zijn voorgelegd zonder dat dit het gevoel gaf dat ik gepushed werd. Al met al een vriendelijke en klantvriendelijke benadering.
Bedrijfsnaam | Elderhorst |
Goed en snel geholpen. Ik vind wel dat het uurtarief aan de hoge kant is. Eerste bezoek om orzaak van het probleem te vinden: 15 min werk: 56€ oplossen van probleem: 1 uur werk: 130€+
Goed kontact uitleg prima
Bedrijfsnaam | Allinq |
Levert deskundig werk.
Bedrijfsnaam | Kapsalondepunt |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!