Rij helemaal van zuid oost beemster naar Ford Wensink voor enkel olieverversen.Dit doe ik met veel plezier,omdat ik al ervaren had bij de koop van mijn auto hoe professioneel jullie met klanten omgaan.Proficiat!
Bedrijfsnaam | Ron's schoonmaakbedrijf |
Snelle service en prettig geholpen
erg prettig geholpen
Bedrijfsnaam | Bosch van Rosenthal |
zeer heldere weergave van de werkzaamheden, video is erg professioneel
perfect
Stond met lekke band, maar een telefoontje naar Wensink Arnhem met de vraag of ze me konden helpen, stuurde ze een monteur en snel geholpen. Uiteindelijk heb ik een jonge occasion gekocht.
Zeer snelle service En snel geholpen
Bedrijfsnaam | Unica Special Security Projects |
Voor de reparatie een duidelijke uitleg wat er gebeuren ging. En met monteur gesproken.
Spanning van een van de banden liep terug. Even bellen en ik kon meteen terecht. Half uurtje wachten en de band was gerepareerd. Goede service.
Duidelijke uitleg bij vragen. Ook het filmpje bij onderhoud en telefonisch contact bij de nodige reparaties waren duidelijk en netjes
Accu was kapot, netjes een nieuwe gekregen onder de garantie. Auto werd netjes voor gereden.
reparatie snel en tegen heldere voorwaarden gedaan.
Goed en deskundige Ford dealer
Zelfs met de corona regels van harte ontvangen en goed en snel geholpen.
Bedrijfsnaam | Deco-staal |
prettig personeel
Het panorama dak moest opnieuw verlijmd. Dat zou ca 3 uur duren, ex droogtijd.... Ik zou daarop wachten, maar de dag ervoor kwam men de auto halen en hij was de volgende dag zelfs gewassen weer rond het middaguur terug. Subliem!
Bedrijfsnaam | Snoek |
Wagen netjes opgehaald, vriendelijke medewerkers, werd netjes geïnformeerd en 2 krassen werden netjes weggewerkt. Al met al dik tevreden!
Bedrijfsnaam | Toko Klein maar Fijn |
APK-keuring en zomerbanden vervangen door winterbanden. Bij wegrijden direct waarschuwing dat van alle 4 de banden de spanning niet oke is. dat moeten jullie toch ook gezien hebben toen je de auto hebt weggezet uit de garage. Waarom niet even de banden op spanning brengen?
Goed geholpen aan de Servicebalie en door de weeklaats werd de accu snel vervangen
Auto gebracht. Ook weer gebeld dat ie klaar was. Door de wasstraat gehaald en de matten uitgeklopt. Uitstekend.
Bedrijfsnaam | Fugro |
Basisgegevens klopten niet helemaal : type auto en emailadres Iets te lange wachttijd bij afhalen auto waarvoor zich men overigens wel verontschuldigde.
Filmpje over auto, was leuk. Telefonisch goede informatie gekregen over wat er aan de auto moest gebeuren. Keurig op tijd klaar.
De onderhoudsbeurt was gepland op +/- twee uur waar ik op kon wachten met een kop koffie en een krant. Echter de APK kreeg nadien nacontrole binnen 1,5 tot 2 uur. Waardoor ik mijn afspraken niet kon nakomen. Correct opgelost door de baliemedewerker. Deskundigheid ? kan ik niet beoordelen de monteur heb ik niet gesproken. Prijs/Kwaliteit? Kan ik niet beoordelen ,was een onvoorziene budget overschrijding
Smorgens constateerde ik dat een van de koplampen het niet meer deed. Aangezien ik smiddags voor mijn werk in de buurt van de garage was besloot ik langs te gaan en kon de lamp meteen vervangen worden. Top service!!
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!