Goede ontvangst en service

• Prijs/Kwaliteit

Prettig ontvangst en contact waardoor je je serieus genomen voelt als klant.

klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en aandacht vanuit medewerkers is wat mij betreft zoals altijd geheel naar wens. Medewerkers stellen zich in op het optimaal realiseren van klantnabijheid!

• Prijs/Kwaliteit

Goed gevoel bij dit bedrijf

Wat me als eerste opviel in de werkplaats was de leeftijd van de monteurs ,mannen die mijn inziens al geruime tijd werken in deze branche en zeker enige kennis hebben bivendien zeer klant gericht ,open en eerlijk.

Uitstekend.

De achterruit van mijn Ford Fiesta was ingetikt. De auto kon achtergelaten worden en de volgende dag stond mijn auto met een nieuwe ruit, gewassen en gestofzuigd weer netjes klaar. Topservice!

• Prijs/Kwaliteit

De extra's vindt ik leuk. Bv auto wassen etc

Snelle, vriendelijke service

APK keuring. Makkelijk een afspraak te maken! Maar tevredenheid gekeurd!

Vakkundig en vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen en vakkundig personeel. Enige opmerking is dat iemand ook al de wintercheck heeft uitgevoerd terwijl ik hier niet om gevraagd heb. De baliemedewerker gaf aan dat dit geen issue is. In februari kan ik alsnog komen voor een wintercheck. Top service.

Prima en vlot.

Prettig, deskundig.

Persoonlijke en goede service

Het is fijn dat er weinig verloop is bij het bedrijf. Je herkent de mensen en zij kennen jou. Dit geeft vertrouwen en een persoonlijke service waardoor je ook bij een nieuwe auto aan een Ford denkt.

Goede en snelle service

Het was erg prettige, snelle en goede service

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijke berichtgeving/contact over wat er gedaan moest worden aan de auto. Geluid van het filmpje was slecht. Tip: geen sms maar appje sturen.

Top service aardige mensen

Had probleem met auto liep op drie cilinders had geen afspraak maar werd snel geholpen en auto rijd weer super

uitstekend

zie boven

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

op al mijn vragen een goed antwoord

Had een grote reparatie met een forse rekening. Veel vragen over de oorzaak en de beste wijze van repareren. Vragen professioneel en duidelijk beantwoord. Reparatie voor zover ik kan beoordelen goe uitgevoerd.

Teleurstellend

Niet in staat om softwareprobleem op te lossen. Vervolgens voor een aanzienlijk bedrag alle hardware vervangen, waar de software op staat, en dan triomfantelijk melden dat alles weer werkt.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke verkoper, aflevering auto slecht

Voor bijna 900 euro zou de auto o. a. "briljant" schoongemaakt worden, staat ook zo vermeld op de factuur. Maar er is helemaal geen stofzuiger gebruikt, zoveel troep lag er nog onder de matten. Echt slecht hoor.

Top service

Top service even bellen en kon gewoon langskomen koffie was goed gewoon goed

• Prijs/Kwaliteit

prima correcte behandeling. tevreden over verhelpen van dure reparatie.

duidelijke informatie gekregen wat er aan de hand was, de oplossingen en de prijs van de reparatie.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, vakkundig en klantgericht personeel.

Tijdens de opdracht voor de bandenwissel kwamen enkele andere storingen aan bod. Ondanks niet van tevoren gemeld, werd toch alles netjes en snel opgelost.

• Prijs/Kwaliteit

Net te woord gestaan ,Mark is een deskundig persoon

Alleen het grondig reinigen is niet gebeurt Ik heb net 2 uur moeten stofzuigen om de rommel onder de stoelen en achterbak bij reserve wiel weg te krijgen Bij de motorkapschanieren stond water in Oorzaak verstopte afwatering door bladeren in motorruim stukken schuimrubber aangetroffen , mogelijk veroorzaakt door marter of muizen ,er is in iedergeval iets aangeklaagd aan de bijrijderszijde Ik neem hier nog contact me op met Mark

Vlotte kundige service

Vlotte kundige service.

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijke communicatie, prettig dat er een filmpje is gemaakt over de staat van de auto.

makkelijk afspraken maken, goede communicatie, en toppers bij de servicebalie.

Klantvriendelijk!

Klantvriendelijk en goede communicatie over wat de mogelijkheden zijn. Mooie showroom met luxe koffiecorner om te wachten.

Zeer goede garage

Word altijd goed en correct geholpen volgens gemaakte afspraak

naar verwachting.

Een prima verlopen afspraak omtrent regulier onderhoud. Twee aandachtspunten: - in het meegekregen boekje zat ook het onderhoudsoverzicht van een andere auto. Dit is (in het kader van AVG) wat slordig. - de instellingen van de lampen waren aangepast, zonder mij hierop te attenderen. dit zie ik graag anders.

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!