Prima geholpen zoals altijd

Netjes alles gedaan. Kon online alles aangeven. Auto stond op juiste tijdstip gereed.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Duidelijke afspraken tijdens onderhoud.

Ik werd op tijd geholpen. De gebreken aan de auto werden doorgenomen. Er werd eerst toestemming gevraagd om het uit te voeren. Ik kon wachten tijdens de onderhoud met een koffie en een krant. Vriendelijke medewerkers.

Top service

Na meer dan 15 jaar andere Ford garage met het gehele wagenpark ( 4 auto's) overgestapt naar Ford Wensink. Zijn zeer tevreden over de telefonische bereikbaarheid en vooral het gevoel van klant zijn.

Informeel en correct

Altijd correct ontvangen, tijd voor een lolletje.

vlot, correct en fair

Meteen geholpen.

Ik kwam spontaan langs omdat er een paar problemen waren met de auto. Als ik bereid was een half uur te wachten konden ze me helpen. Zo gebeurde het ook waardoor ik veilig mijn weg kon vervolgend. Er zat oa een spijkertje in de linker voorband😔. Daar wil je niet mee naar Zuid Limburg rijden👏

Kwaliteit en behulpzaam.

Wensink is altijd kwaliteit gewest.

Hele goede service

Hele goede service wel word er veel van standaard handelingen uitgegaan en niet van gebruik auto

• Prijs/Kwaliteit

Slechte zaak, de auto staat nog bij de dealer en word pas 25 oktober geleverd.

Zal wel een misverstand zijn.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Slecht .

3 x gebeld of de auto goed ontvangen is ( met de sleutel afgeven ) niet teruggebeld en 2 de keer slecht te woord gestaan . En niet terug gebeld daarna niet meer bereikbaar.

prijzen Ford onderdelen duur

ik vroeg na een voorstoel bekleding rugleuning in de kleur stelling van de Ka van 2010 daar kwam een prijs van boven de 400.= Euro uit zonder dat deze gemonteerd is.

prima geholpen

onderhoudsbeurt gedaan en meteen bandenwissel. Naar huis gebracht omdat ik nog niet zo ver kan lopen: prima service en mijn dank. Alleen datums op formulier digitale onderhoudsgegevens en kaartje in auto van volgende onderhoudsbeurt en APK niet juist. hierover de volgende dag gebeld. Update van navigatie kon helaas niet, volgende keer.

• Prijs/Kwaliteit

Jammer dar er weinig parkeer ruimte is om de auto neer te zetten als je hem voor een beurt brengt

Geweldig goed.

Zoals altijd.

Goede ervaring

• Prijs/Kwaliteit

Een goede garage Ford webwinkel.

Klant vriendelijk goede uitleg van de onderhoud

TOP

Alles klopt hier

• Prijs/Kwaliteit

Snelle vakkundige afhandeling van een schade

Telfonisch een bestelling gedaan voor een onderdeel, ik werd direct geinformeerd dat de bestelling binnen was en heb meteen zodat ik op korte termijn een afspraak gemaakt en het probleem snel was opgelost.

Prettig

Alles in werk gesteld om mij bij jullie een auto doen kopen.

Proffesioneel bedrijf

Klachten worden serieus genomen

Bij leverde dealer werden aantal klachten/kinderziektes nwe Focus van bijna €40K niet opgelost. Na mijn eerste bezoek wist ik dat het hier wel zou worden opgepakt. Vind het vervelend telkens weer te moeten terugkomen, maar na een paar afspraken ben ik erg tevreden met de oplossingen.

Very quick repair

Repair part was ordered and received very quickly and vehicle was ready for pick-up in 2 days. Customer is very satisfied.

Snel en correct

Nette correcte afhandeling

• Prijs/Kwaliteit

De auto rijdt nog even goed als voor de beurt, dus zal het wel goed gedaan zijn.

Altijd prettig aan de balie. Verder kan ik, als leek op het gebied van auto's, geen zinnig oordeel geven. Ik vertrouw er maar op dat alles goed gedaan is tegen een "normale" prijs.

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!