Fijn geholpen

Fijne service

Onderhoud prima maar werkplaats-receptionist mag klantvriendelijker

Ik werd niet erg service gericht te woord gestaan door de desbetreffende werkplaats-receptionist. Ik weet niet of het kwam doordat ik in mijn werkkleding de afspraak kwam maken maar ik vond dat ik niet als "klant" behandeld werd, er werd dan ook niet erg meegedacht door deze persoon om bepaalde problemen op te lossen! Dit kan mijn keuze beïnvloeden qua dealer voor een volgende onderhouds afspraak! Op het onderhoud en reparatie weinig te klagen op één kleinigheid na dan, en dat is dat de afdekplaat onder de stuurkolom niet goed was gemonteerd!

Onnodige vervanging bougies

Advies bougies te vervangen na bijna 5 jaar. Advies opgevolgd Naar later blijkt bougies pas 3,5 jaar eerder vervangen volgens meegestuurd overzicht laatste beurten na betaling rekening a extra 122 euro Duur filmpje gekregen maar correct in de historie van het voertuig kijken lukt niet. Aardige afhandeling bij de balie.

Er werd telefonisch contact met mij opgenomen nadat ik online had gevraagd. Mijn wensen uitgesproken en na paar uren kreeg ik meteen de juiste informatie via e-mail en daarna meteen een afspraak om alles nog een keer uit te leggen en verder informatie. Sjoerd in Arnhem heeft mij hiermee goed geholpen vanaf het begin tot het levering van het auto en verder, ik ben heel blij dat ik voor jullie heb gekozen.

Werkplaatspersoneel werkt soms wat slordig.

De monteur had niet gezien dat er een remlicht kapot was. Zoiets mag niet gebeuren. Ik vind dat slordig. Hoe kan ik erop vertrouwen dat alle andere checks wel (goed) zijn uitgevoerd? De vorige keer moest ik na een grote onderhoudsbeurt door dezelfde monteur ook weer terug omdat er een vreemd geluid onder de motorkap zat. Hij is toen samen met mij gaan rijden en hoorde het ook. Daarna heeft hij ergens wat aangedraaid en toen was het verholpen. Ook slordig. Mijn vertrouwen in deze garage is minder geworden. Momenteel zou ik deze garage niet aanbevelen bij anderen ook al is het receptiepersoneel sinds een paar jaar heel klantvriendelijk.

De volgens afspraak gemaakte zaken waren prima in orde.

Top, zeer goed!

Bij mijn nieuwe Ford Focus ging de motorkap niet meer open. Gebeld en ik kon naar de garage komen. Niet wachten maar de monteur ging gelijk aan de slag. Een glas aanmaak gedronken, daarna met een gemaakte auto de weg weer op. Top service!

ondanks weinig personeel ben ik binnen een paar dag geholpen

Kwam met een probleem bij de garage en na veel vragen, ondanks dat er weinig personeel was, werd er naar mijn auto gekeken en bleek er een probleem te zijn waardoor ik niet meer met de auto de weg op kon. Een leenauto geregeld vanwege dat ik de volgende dag moest werken en de volgende dag ingeleverd, aangezien de auto nog niet klaar was, dit wist ik ook, een leenfiets mee. De volgende dag heel vroeg was de auto klaar perfect

Zeer kundig personeel .

prima voor elkaar

goede ontvangst goede uitleg.

Uiteindelijk goed opgelost

Eerst bij Wensink Elst de koppeling laten vervangen. Paar keer terug geweest vanwege trilling nadien. Uiteindelijk heeft wensink Arnhem het na volle tevredenheid opgelost.

one stop onderhoud, zonder gedoe!

Goede planning, lekker flexibel in de keuze, herinneringen vooraf, en een vriendelijk onthaal als je de auto komt brengen/halen. Prima geregeld dus en het technisch deel is vanzelfsprekend. Indien er ruimte is dan wordt de auto zelfs even gewassen. Top!

Redelijk

Er is serieus naar de auto gekeken en de problemen lijken opgelost te zijn. Service wat minder. 35 euro voor gebruik van een auto als je alleen maar terug naar huis wilt rijden vind ik heel erg veel. En als je auto net een aircobehandeling gehad heeft in de week daarna een aanbieding krijgen met 10 euro korting voelt alsof je net een poot uit gedraaid is.

Probleem vakkundig opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

afspraak plannen op korte termijn, makkelijk contact, snelle en goede uitvoering van werkzaamheden

is goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima contact zeer goed geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met Wensink zijn tot op heden zeer positief. Wordt altijd netjes ontvangen en over de service heb ik tot op heden niets te klagen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekender service en bovenal precies de juiste aandacht voor de klant. Tijdens de \"wachttijd\" heeft ook de afdeling verkoop aandacht voor de klant met een kort gesprekje.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn erg prettig geholpen door Jeff van Laarhoven bij de keuze van onze nieuwe Ford Focus Active.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Alles prima

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Werd prettig en snel geholpen.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top..deze auto gekocht en nog geen minuut spijt van

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!