Snel geholpen

Snel geholpen en weer zonder zorgen op pad.

Goede ervaring

Hele goede service

• Reden bezoek N.v.t.

Zoals gewoonlijk uitstekend

Hoger dan een 10 kon ik niet geven

vriendelijke ontvangst

Na een afspraak gemaakt te hebben volgt het bezoek en ontvangst door jonge dame is goed. Jammer dat ik terug moet komen voor een update voor een gemelde storing. Dit had als men, n.m.m, direct aan de auto was begonnen in één keer kunnen doen. Scheelt mij niet alleen tijd maar ook weer kosten vervangt vervoer. Na enkele minuten rijden krijg ik weer de melding dat de olie vervangen moet worden. Dit had natuurlijk na de beurt in het systeem gewist moeten worden, niet erg maar wel zeer storende en telkens terugkerende melding. TIP: bespreek de uitgevoerde acties, ook als verder alles goed is.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Auto voor Apk gebracht, wat punten besproken. Niet alles kon worden opgelost maar er werden geen kosten doorberekend. Prima afgehandeld!

Super!

Top service!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Persoonlijk advies met oog voor detail

Prettig contact met de verkoper. Oog voor onze wensen. Meedenken naar de toekomst.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Niets op aan te merken. Snel geholpen en goede service

Goed en deskundig advies

Verkoper wist ons te overtuigen van het plug in hybride rijden, i.p.v. op benzine te blijven rijden.

Communicatief, flexibel, vakkundig

Goede informatie bij de ontvangstbewijs Kon zonder problemen op zeer korte termijn een afspraak wijzigen Vakkundige werknemers

Goede forddealer

Goed geholpen. Deskundig advies. Levering aanzienlijk eerder dan gepland.

• Service N.v.t.

Nvt

Nvt

Uitstekende inzet!

Wensink heeft uitstekend geanticipeerd op mijn verzoek!

Geweldig geholpen

Direct probleem verholpen

Geen probleem

Thuiskomen

Ik voelde me welkom en vertrouwd. Er werd rekening gehouden met mijn agenda. Ik kon lekker werken terwijl ik wachtte, en al het personeel was vriendelijk. Vooral aan de balie!

Zeer te vrede

Worden altijd netjes geholpen

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Accu leeg, dankzij Ford Assistance weer aan de praat gekregen Meteen naar Ford Wensink, waar de nieuwe accu geplaatst werd ( weliswaar niet op voorraad werd er snel eentje gehaald in de andere vestiging) voor koffie ed werd gezorgd

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snelle afhandeling van een storing

Om 8 uur gebeld ivm storingsmelding op het Dashboard, om 10.30 uur kon ik al terecht en is storing verholpen.

Geen toeval

Zoals ieder bezoek weer een goed contact met alle medewerkers en monteurs en perfecte service. Als ik bij ieder bezoek hetzelfde goede gevoel krijg en dezelfde aandacht en ontvangst dan is er geen sprake meer van toeval. ben je respectvol naar de medewerkers dan krijg je dezelfde respect dubbel en dwars terug. Bij Ford Arnhem staat een geweldig spontaan en vakgericht team voor je klaar tijdens ieder bezoek.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vriendelijk personeel. 1 puntje mijn klokje stond nog op wintertijd .ik dacht dat verzetten ze wel even . Jammer niet opgelet .

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snelle service, klantvriendelijk en transparant

Snel aan de beurt. Vriendelijk ontvangen en leenfiets meegekregen. Tijdens de onderhoudsbeurt over al of niet repareren/vervangen gebeld. Cfm afspraken beurt uitgevoerd. Rekening geen verrassing.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ik kon dezelfde dag terecht en het probleem is vakkundig opgelost.

Ik kon dezelfde dag terecht en het probleem is vakkundig opgelost. De communicatie was duidelijk en we hebben heldere afspraken gemaakt. Daarnaast nam de medewerker tijd voor een andere auto vraag. Als extra service was de auto na reparatie ook weer Sahara stofvrij gepoetst.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vriendelijk geholpen cf. richtlijnen training

Ik vind dat ze te aardig waren. De manier waarop nav het filmpje keuzes werden voorgelegd vond ik suggestief. In het filmpje adviseert men. Echter ze vragen niet of je hen advies overneemt. Er waren best wat dingen waarvan ik later dacht: dat had ik misschien wel kunnen uitstellen. Nou ja, € 2400 voor een tussentijdse reparatie is ook wel veel. Dus dat kleurt de reactie. Maar ik heb wel gedacht dat ik een volgende keer nadrukkelijker wil overwegen wat wel en wat niet. Of misschien wel helemaal niet en de auto inruilen.

Top service!

Alles gedaan wat ik gevraagd heb!

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!