Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Behulpzaam. Zoekt samen naar oplossingen. De auto gewassen terug geleverd.
Bedrijfsnaam | Fidderdienstverlening |
Wij zijn erg tevreden klanten
Ze waren de auto vergeten die de hele dag voor de deur stond
Bedrijfsnaam | Roysbloemen |
Werd goed ontvangen goede uitleg en ze denken met je prima toppie
Bedrijfsnaam | vve horstenhoek |
Originele beoordeling
dus kan ik nog niet oordelen
Bedrijfsnaam | vve horstenhoek |
De balie medewerkster erg onvriendelijk.( Patrick) Eerste gemaakte afspraak bleek het onderdeel niet binnen. Dus voor niks: Het raam is defect is gemaakt maar nog steeds niet in orde. En de pech die ik al gehad heb met mijn auto zullen we het maar niet over hebben.
Bedrijfsnaam | Rijschoollindawilting |
Mijn afspraak via telefoon perfect , een min punt geen e-mail bevestiging na telefoon gesprek bevestiging voor de datum. E-mail kwam pas 3 dagen voor de afspraak.
positieve beoordeling, alleen de rekening krijg ik in papier mee. Die ontvang ik toch echt graag digitaal, zodat je de rekening met qr code kunt betalen.
Ben wel tevreden over de Ford Fiesta. De garage is een noodzaak, verder niets. Heb niet zoveel met hun manier van met klanten omgaan.
Snelle bandenwissel snap alleen niet waarom wieldoppen in mijn achterbak lagen bij thuiskomst. Andere jaren werden deze samen met de banden opgeslagen.
Vriendelijke en rustige personen.
Zijn Martens Zevenaar gewend. Daar altijd vriendelijk en overeenkomstig verwachting. Ook nu hier prima.
Bedrijfsnaam | Wiggers Opleiding en Advies |
Je wordt goed geadviseerd over de staat van de auto. Verder is het personeel vriendelijk en deskundig.
Bedrijfsnaam | van Setten |
receptie prima, eigenlijk alles goed
Goeie service en uitleg. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam en na de servicebeurt als extraatje wordt de auto ook nog gewassen. Super.
Wielenwissel is snel verlopen. Maar ondanks dat er werd geadverteerd dat velgen worden schoongemaakt voor de opslag, waren ze niet schoon toen ik de auto terugkreeg. Geen ramp, maar adverteer er dan niet mee.
was prima
Bedrijfsnaam | HPR |
Tijdens de grote beurt werd ik gebeld dar een plastic stripje op de buitenspiegel € 53,- moest kosten. Bij een bezoek weken terug aan de garage werd mij gezegd dat het plastic stripje waar een lipje was afgebroken €17,- zou kosten. Het inzetten van dit stripje is 5 seconden werk. Ik vind en vond deze mededeling schandalig. Ik overweeg om naar een andere garage over te gaan, ik kreeg het gevoel bedoeld te worden.
Gewoon goed
Goede service, prettige medewerkers
Bedrijfsnaam | Jaar |
Top service en de auto ook nog gewassen!
Alles volgens afspraak afgehandeld vriendelijke monteurs.
Ik werd weer hartelijk begroet en ontvangen. De fiets stond alweer klaar, ik werd direct gebeld toen de klus klaar was en weer hartelijk ontvangen. Wederom goede service dus!
Als ik bel naar de centrale om afspraak re maken is dat minder klantvriendelijk, zijn niet zo flexibel.
Bedrijfsnaam | Gooiker |
Zie boven
Bedrijfsnaam | Klusbedrijf Eeuwes |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!