Prima eerste ervaring bij de ford dealer

Je weet dat als je een afspraak maakt bij de merkdealer dat het niet goedkoop gaat worden. Toch viel het me mee na een paar flinke reparaties, beurt/apk. Je krijgt een filmpje doorgestuurd gemaakt door een monteur zodat je zelf mee kan kijken wat er aan mankeert. Daarna wordt je gebeld en hoor je wat het gaat kosten en kan je dus zelf aangeven wat er gerepareerd of vervangen moet gaan worden. Einde van de rit is ie door de wasstraat gereden en staat ie weer stralend op je te wachten!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goede service en vriendelijk personeel

Wanneer ik er kom, altijd vriendelijke mensen.

Te lange wachttijd

Dat ik bijna 4 weken moet wachten voordat mijn bandenwissel kan plaatsvinden, is niet normaal.

Zeer klantgericht bedrijf

Altijd correct, duidelijk in onderzoeken en afspraken en daardoor weet je waar je aan toe bent.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Keurig geholpen en alles op tijd.

Prima zoals altijd

Op tijd geholpen

Uitstekende service

Altijd goed geholpen vriendelijke medewerkers en super service

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Prima aflevering van de auto

Goeie voorlichting, duidelijke instructies en prima afhandeling van de auto. Relatiegeschenk was het enige minpunt (Deken)

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Uitstekende service

Telefoongesprek met vriendelijke dame, goede begeleiding naar een onderhoud afspraak. Kan vlot terecht voor onderhoud Receptie/Medewerker werkplaats professioneel en netjes Entree en bedrijf keurig op orde. Uitstekende naservice betreft mobiliteit garantie Heb gevraagd om een gewone fiets, krijg toch een elektrische fiets mee. Dit is juiste Service willen leveren aan je klant. Netjes van te voren prijsindicatie en overleg Ik kom graag weer terug bij Wensink

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Hele goede service en ze zijn klantvriendelijk Toppers zijn het

goede ervaring

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Service was weer top geregeld

Klantgericht bij de receptie

Flexibele aanpassing met betrekking tot de afspraak

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Wat een service en deskundig advies!

Geen opdringerigheid, goed naar de wensen geluisterd, geresulteerd in een prachtige auto

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Prima afgehandeld

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zoals altijd weer gewoon uitstekend

Zoals altijd weer gewoon uitstekend.

Terugkerend probleem

Terugkerend probleem wordt helaas niet effectief en voor een langer termijn verholpen. En wel telkens betalen voor het op korte termijn verhelpen van het terugkerend probleem! Wb aanbevelen > aangaande dit probleem (!) helaas negatief.

Prettig geholpen

Nvt

Nvt

Snel degelijk goed

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Perfect in orde, zoals steeds

wisselen winterbanden naar zomerbanden

Voel me bedrogen

Service is prima, mensen zijn prima maar daar hangt wel een heel hoog prijskaartje aan. Sinds kort rijdt ik Ford en kwam ik langs voor een simpel probleem wat op zich gauw gevonden was en relatief makkelijk op te lossen zou zijn. Dit gaf mij veel vertrouwen. Voor de zekerheid had ik wel een prijs indicatie opgevraagd en zou deze simpele reparatie bij jullie maar liefst € 688 kosten. Dit is inclusief € 58,44 onderzoekskosten en inclusief BTW. Gevoelsmatig leek me dit een erg hoog bedrag en ben ik voor een second opinion naar een ander gerenommeerd garagebedrijf gegaan. Hier heb ik de auto kunnen laten maken voor slechts € 84,64 (incl. BTW). U kunt zich voorstellen dat ik er voor huiver om mijn auto bij jullie in onderhoud te geven. Met vriendelijke groet, Wilko Wellink Tel.: 0653860164

Topgarage

Alle onderhoudspunten gedaan. Mooi op tijd. Auto gewassen. Goede mensen aan de balie. Koffie lekker.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

er wordt goed meegedacht over de reparaties enz. erg vriendelijk geholpen

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!