Eerste contact was voor een proefrit. Auto stond keurig gereed. Daarna zeervprettig gesprek. Uiteindelijk auto gekocht. Twee weken later auto ophalen. Stond klaar in de showroom. Goede uitleg van belangrijkste zaken met dashboard. Telefoon direct geïnstalleerd. Heel fijn.
Goedemiddag Johan van Maaren, Bedankt voor uw beoordeling. Leuk om te horen dat de aanschaf van uw auto bij ons fantastisch is verlopen en dat wij gelijk uitleg hebben gegeven voor de belangrijkste zaken van het dashboard. Gefeliciteerd en nog veel veilige kilometers toegewenst! Shirley van Wensink
ben keurig geinformeerd voor extra kosten zoals ruitenwisser en voorbanden
Goedemorgen Johan, Bedankt voor uw positieve beoordeling en aanbeveling! We zijn blij te horen dat u keurig bent geïnformeerd over de extra kosten voor de ruitenwissers en voorbanden. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Super kwam binnen met storing en werd meteen geholpen en ook extra dingen die er ook nog waren maar dacht dat komt later wel
Bedrijfsnaam | Van wijnen |
Goedemorgen, Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service. Bedankt voor het schrijven van een beoordeling en u aanbeveling! Nog een aangename dag toegewenst, Shirley van Wensink
Bedrijfsnaam | Visser Wijckel Holding B.V. |
Goedemiddag Freddie, Fijn dat u een prima service ervaring bij ons heeft gehad. Wij zijn blij om te zien dat u ons aanbeveelt! Bedankt voor uw beoordeling en nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Fijne garage, vriendelijke mensen, maar uit financieel oogpunt kom ik het liefst maar één keer in het jaar .
Goedemiddag J.F., Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en vriendelijke team. We begrijpen dat u ons het liefst jaarlijks bezoekt. We kijken ernaar uit u dan weer te verwelkomen! Shirley van Wensink
Jammer dat mijn adres nog steeds niet veranderd is al twee jaar geleden verhuisd en een paar keer nieuwe adres doorgegeven. En toch word het. Het niet verwerkt
Goedemiddag Wilma, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat alles netjes naar wens is geweest bij ons, vervelend dat het adres nog niet voor u is aangepast. Graag pas ik dit voor u aan hiervoor moet ik u wel vragen of u uw nieuwe adres en kenteken kunt doorsturen via [email protected] dan zorg ik dat het gelijk in het systeem komt te staan. Nog een aangename dag toegewenst! Shirley van Wensink
Auto netjes thuis opgehaald op het afgesproken tijdstip en 's avonds weer keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip.
Bedrijfsnaam | Ersa Sneek Beheer. B.V. |
Beste Jan Minne, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat de service naar wens was en dat uw auto netjes op tijd is opgehaald en weer afgeleverd. Het is fijn om te weten dat u ons aanbeveelt. We kijken ernaar uit om u de volgende keer weer van dienst te zijn. Nog een aangename dag toegewenst, Shirley van Wensink
na een offerte voor de oude die goed viel afspraak gemaakt voor een proefrit. een goed en vriendelijke verkoper (Maurits) heeft ons bij gestaan bij de inkoop van onze tweede hands auto GLC. na een paar dagen bleek er toch iets niet correct te zijn van de achterbumper maar daar werd na een mail snel en adequaat op gehandeld. dank hier voor Wensink Heereveen.
Goedemorgen Siem Appelman, Bedankt voor uw mooie beoordeling en aanbeveling. Ik zal uw aangename ervaring delen met onze verkoper die u heeft geholpen met de koop van uw auto. Nog veel aangename en veilige kilometers toegewenst! Shirley van Wensink
Het traject wat wij doorlopen hebben bij de aankoop van onze nieuwe Mercedes was aangenaam en persoonlijk. Verkoop adviseur Bas Cremer is de juiste man op de juiste plaats.
Bedrijfsnaam | H.K.Elektronicaservice |
Wij hebben een super geweldige auto auto gekocht bij een even zozeer geweldige verkoper. Vriendelijk, zeer bekwaam en eerlijk. Wij zijn erg tevreden over Wensink als totaalplaatje.
Goedemorgen Jef Gerards, nog gefeliciteerd met de koop van uw nieuwe auto. Wij willen u bedanken voor deze mooie beoordeling en het kiezen van Wensink. Nog veel aangename en veilige kilometers toegewenst! Shirley van Wensink
Ik kwam bij Wensink Heerenveen binnenlopen in de showroom en kwam uit bij een aantal mensen dat achter hun bureau erg druk bezig was met van alles behalve de klant. Ik heb toen eerst de showroom bekeken en na zo'n 10 minuten gevraagd waar ik moest wezen voor mijn afspraak voor een proefrit. Ik werd toen in contact gebracht met Onno Rienks. Vanaf dat moment verliep alles naar wens. Uiterst correct en warme manier van communiceren. Onno beschikt over zeer goede verkoopkennis en kennis van zijn producten. Luistert goed en anticipeert op wat de klant wenst. Ik was telkens meteen overtuigd.
Dank zij uw verkoper Bas Cremer een top behandeling!
Bedrijfsnaam | Wensink heerenveen |
Voor een gerennomeerd bedrijf als wensink heb ik een minder goede ervaring gehad. Onze nieuw gekochte camper moest zijn eerst beurt hebben, en hiervoor een afspraak gemaakt bij Wensink Heerenveen. Op de afspraak gekomen kreeg ik na 45 min wachten de mededeling dat ze na onderzoek van 45 min nu wisten wat er aan de camper moest gebeuren. Raar, want het was vooraf al bekend dat servicebeurt A moest gebeuren. Daarna nog 2 uur gewacht tot alles klaar was. Van servicebeurt A had ik vooraf gezien op de website dat deze ongeveer €300,- zou gaan kosten. Maar toen ik de rekening kreeg, schrok ik me een hoedje, deze was niet € 300,- , maar € 946,- Op de factuur stond een extra post van € 450,- voor het verversen van de automaatbak. Een erg hoog bedrag voor enkel het verversen van 5 litef olie. Ik heb hier over gebeld, en heb uit coulance wat extra korting gekregen, maar het zit me niet lekker, want ik lees op internet dat de automaatbak om de 100.000 km moet worden ververst. Mijn kmstand staat op slechts 13.000 Kortom, niet tevreden
Samen een goede overwogen keus gemaakt.
Super service
Eerste bezoek I.v.m. kleine storing. Aangename kennismaking. Rij MB C 180. Zeer tevreden over!
Bedrijfsnaam | Oeben |
Heb meerdere malen geprobeerd contact te leggen met de werkplaats bedrijfsauto’s in Heerenveen. Meer elke keer wordt ik doorverbonden met centrale nummer van Wensink in Zwolle. Daar sta ik dan vervolgens 5 tot 10 minuten in de wacht, om dan mij weer terug te verbinden met Heerenveen. Hoezo omslachtig. En dan vervolgens weer geen contact te krijgen. Tenenkrommend slecht. Mercedes doe hier wat aan, ik ga jullie zeker niet aanbevelen.
Bedrijfsnaam | De vries |
de mercedes is nog niet bedrijfsklaar
Bedrijfsnaam | voegbedrijf peter hulzinga |
goede service , wachten met een kop koffie.
Bedrijfsnaam | Perfect |
Goede service en snel klaar
Bedrijfsnaam | Salm Consultancy |
krantje - koffie - fruit
Lekkere auto. Zeer compleet. Komt ver op een acculading
Ze krijgen het niet voor elkaar om een terugroepactie af te melden bij het rdw. Je krijgt te horen dat hun werk er op zit en dat je het zelf maar uit moet zoeken.
Nvt
We hadden vragen over dakdragers en voetjes voor de dakdragers, men had het druk en zou het uitzoeken voor ons en prijs opgave maken. Maar toen we de auto haalden was het nog druk en men heeft er niet meer op gereageerd. Dat vind ik jammer nu moet ik er weer achteraan. Gr A van Dijk
Bedrijfsnaam | 123superfoods.nl |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!