prima geholpen en goed meegedacht.

prima geholpen en goed meegedacht.

Superfijn bedrijf

Wij zijn door Maurits vd Wal van vestiging Heerenveen, super fijn geholpen met de aankoop van onze auto. Hij is een zeer vriendelijke man. We zijn samen tot een goede overeenkomst gekomen. Wij zijn heel heel erg blij met onze auto. Onze verwachtingen zijn in alle opzichten overtroffen.

Klantvriendelijke medewerkers

"ze" doen wat je verwacht bij het onderhoud van de Mercedes C

Super goed

Keurig geholpen, veel aandacht, kortom super. We zijn niet anders gewend.

goede service

Met uw medewerker Eric van der Molen heb ik goede ervaringen: hij denkt mee en geeft goed advies. Ik vind dat heel waardevol.

Correct geholpen

Vriendelijk snel en deskundig

Prettig

Relaxte goede service

1 opmerking: ik zou niet afspreken met klant om 15 uur wanneer je weet dat de monteurs koffie pauze hebben tot 15:15. Dan kun net zo goed 15:15 afspreken Verder uitstekende service

prettig

vriendelijke behandeling, snelle afspraak, keurige aflevering (schoon en gewassen!)

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Snelle en goede service

Afspraak maken wanneer het mij uitkomt .

Vakkundig en gastvrij

Mercedes Heerenveen geeft je vertrouwen. De reparaties worden zorgvuldig uitgevoerd met oog voor kwaliteit en veiligheid. Ook de persoon wordt daarbij niet vergeten. Heel gastvrij.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zeer behulpzaam en dienstverlenend!

Wat mij bij grote dealer-gagarages wel eens tegenstaat is de grote bureaucratie. Voor een lampje verwisselen een procedure met veel formulieren. Bij Wensink is er persoonlijke aandacht en "op maat" dienstverlening tegen een eerlijke prijs! Top!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ik werd correct geholpen en er werd direct koffie aangeboden

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

zeer goed

goede ontvangst en heldere communicatie over hoe en wat

• Reden bezoek N.v.t.

Zeer content met Wensink Heerenveen!

Jaren geleden mijn SLK gekocht bij Wensink Heerenveen na een zeer prettig verkoopgesprek; Er zijn locaties dichter bij mij in de buurt maar ik hecht waarde aan vertrouwen in een dealer; Dit is voor mij de reden dat ik mijn Mercedes door Wensink Heerenveen laat onderhouden. Ontvangst ervaar ik altijd als zeer vriendelijk; Ik wordt altijd netjes gebeld indien er extra aandachtspunten zijn; In overleg worden deze netjes uitgevoerd.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Afspraken goed en tijdig nagekomen

Alle werkzaamheden naar behoren uitgevoerd. Leenauto beschikbaar. Vriendelijke service.

Vriendelijk, snel en adequaat

Na mijn telefonische melding bij Erik van de Molen, werd direct zo snel mogelijk een afspraak voor de volgende dag ingepland. Zoals gebruikelijk weer zeer vriendelijk ontvangen door Geert de Ruiter en het probleem werd snel opgelost. Ik heb weer een veilig gevoel in mijn auto.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snel, behulpzaam en goed geregeld

Duidelijk overzicht van de punten die noodzakelijk waren voor onderhoud. Duidelijke kostenbeschrijving. en de auto is weer top terug gekomen

Slechte service

Ik kwam voor mijn eerste onderhoud voor mijn Mercedes a160 en ik kon er op wachten want het zou iets meer als een uurtje duren maar het was 13:00 dus ik dacht ik heb zin om wat te lunchen, ik vroeg aan de medewerker achter de balie waar ik dichtbij kon lunchen en hij zei Mc Donald s is aan de overkant waar ik eigenlijk geen zin in had dus ik vroeg of er iets anders in de buurt was maar dat was geen optie en te ver weg. Dus ik vroeg hoe kom ik daar? Waarop hij zei lopend en anders had hij wel een fiets voor mij…. Belachelijk ik betaal de jackpot voor een olie beurt en ik heb het idee mijn auto kost maar €40000 euro en als er iemand komt met een auto van €100000 zouden ze dan ook zeggen hier hebt u een fiets voor zo n merk als Mercedes staat er niet eens een auto te leen belachelijk!!!! Wat een aanfluiting gênant gewoon.

Geweldige service

Geweldige service

Geweldige service!

Wat zijn wij ontzettend fijn geholpen door Ronald! Hij heeft erg veel plezier in zijn werk dat merk je aan alles! Vanaf het allereerste contact hadden we een heel goed gevoel bij dit bedrijf. Aanrader! Ronald nogmaals bedankt, je hebt van de aankoop van onze Mercedes echt een feestje gemaakt!

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Be al 10 jaar klant, in orde!!

Alle services en reparaties keurig uitgevoerd!

Zeer correct!

Snel, vriendelijk en deskundig behandeld bij aanvraag onderdeel voor mijn R107.

Prima snelle service

Correcte en vriendelijke contacten met de medewerkers, zowel aan de telefoon en als aan de balie.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Toen ik uit de garage reed, klonk het bij starten niet goed

Normaal vind ik het zoals het hoort, maar nu heb ik na mijn beurt steeds een apart geluid bij het starten. Dit had ik voorheen niet en moet toch ook duidelijk zijn bij monteur die de auto voor n beurt moet nalopen.

Venus 1

8448 CE Heerenveen

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!