Probleem opgelost!
Ik kwam bij Wensink-Heerenveen, voor de 1ste keer, i.v.m. een landelijke terugroepactie van mijn type Mercedes. Keurige ontvangst. Uitstekende uitleg van de oorzaak van de terugroepactie. Gelukkig was mijn Mercedes in orde. De klantvriendelijkheid viel ons als Rotterdammers op bij dit bedrijf. Ik raad dit bedrijf aan. Zal hier zeker in voorkomende gevallen terugkomen.
In een woord “fantastisch”
Kleine controle snel en goed uitgevoerd. Mooi even rondgekeken in hun mooie showroom !
Bedrijfsnaam | van der Glas BV |
Wensink stelt de klant centraal en communiceert plezier en vakkundig. Ze komen met voorstellen en stellen zich daarbij neutraal op. De werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd
Bedrijfsnaam | Thomas van Aquino |
Bedrijfsnaam | Muziek met Guus |
Ik kwam voor een APK en het is allemaal uiterst voorkomend verwerkt. Wat ik erg aardig vond, was dit: er zat een overduidelijk bejaarde meneer te wachten op de auto. Toen de medewerker kwam om zijn sleutels terug te geven hoorde ik zeggen dat de medewerker volgende keer, bij de beurt, de auto wel wilde komen ophalen bij zijn huis. Dat maakte de man zo blij! Wat doen jullie dat goed!
Ik woon inmiddels in Amsterdam, maar kom nog steeds naar Wensink Heerenveen voor het onderhoud E-klasse All Terrain!
Mensen met passie voor het merk.
Auto voor kleine beurt en apk bij Wensink Heerenveen ingepland. Voor nodige reparatie keurig gebeld/overlegd. Schappelijk qua prijs. Schoon gewassen auto mee naar huis.
helemaal naar wens
Bedrijfsnaam | v/d ploeg |
Prima service en klant centraal.
Klantvriendelijk. Meedenken naar passende oplossing vervoer. En daarna blinkende auto bij aflevering. Goede communicatie.
Bedrijfsnaam | Tolsma |
Enige kanttekening dat de werkzaamheden flink langer duurden dan vooraf aangegeven.
Bedrijfsnaam | FJ08 |
dat doe ik niet vraag het maar aan Bas Cremers
Bedrijfsnaam | wilting |
Snel en adequate uitvoering van de vraag
Prima geholpen!!
Bedrijfsnaam | Heida |
Zoe Boven.
De service en vriendelijkheid zijn zoals het hoort.
Bedrijfsnaam | Kuindersma Verzekeringen |
Ik ben heel tevreden
Bedrijfsnaam | Hendriks Bedrijfsdiensten B.V. Schoonmaakbedrijf |
Persoonlijke behandeling is netjes. Werd bij het vertrek door de service adviseurnaar mijn auto gebracht!
Goed overleg, reparaties, APK en onderhoud goed uitgevoerd.
Bedrijfsnaam | E.M.T.A. Beheer B.V. |
Bedrijfsnaam | Oyens & Van Eeghen |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!