Ontvangst en service waren prima.
Bedrijfsnaam | Kuindersma Verzekeringen |
Ondanks dat we nog zoekende zijn naar een oplossing voor de auto denken ze slim mee en zijn ze er niet op uit om je geld over de balk te smijten. Dat is wat je mag verwachten van een merk dealer en hoe het hoort. Kunnen veel premium dealers nog wat van leren!
alles goed van ontvangst tot weg rijden
Bedrijfsnaam | Hulsman |
Ik zou gebeld worden wanneer de vito klaar zou staan. Geen telefoon gehad dus kon ik ternauwernood ( moet 35 min rijden) nog de bus vlak voor sluitingstijd ophalen. Tevens is niet besproken wat er gerepareerd is o.i.d.
Bedrijfsnaam | D&S Belijning |
Prima service in vestiging Heerenveen, direct, prettig en duidelijk. Niets dan lof. In Juni plug in hybride Bklasse besteld, oktober auto geleverd. Echter nu blijkt er een actie te lopen: ontvang kosteloos een EVbox laadstation inclusief installatie indien auto aangeschaft voor eind 2020. Mercedes Nederland vindt nu dat ik daar niet voor in aanmerking kom, aangezien deze actie na juni is gestart. Dit gebaar van Mercedes is verre van ruimhartig en compenseert allerminst voor een levertijd van vier maanden. Het feit dat ik vroeg besteld heb, maakt dat eens zo zuur, temeer omdat de reclameslogan luidt: “als u voor het einde van dit jaar…” Wat mij betreft zal bij de beslissing over twee jaar om deze auto te vervangen deze geste van Mercedes een rol spelen. Dat heeft alles te maken met hoe een wederpartij omgaat met beginselen van redelijkheid en billijkheid. In dit geval word ik daar helaas niet blij van en dat heeft in elke relatie gevolgen. Dit zal ik ook elders niet onder stoelen of banken steken
Goede service, prima en prettig contact.
Bedrijfsnaam | Venema Corporated |
Apk snel uitgevoerd. Niet lang wachten
Vlot, en duidelijke afspraken
Bedrijfsnaam | Verkeersschool Lammert Visser |
is goed
Bedrijfsnaam | trienke reitsma bloemsierkunst |
Vijftien jaar onderhoud aan mijn Mercedes c klasse, waarbij een goede service wordt verleent.
Bedrijfsnaam | Privé |
alles netjes geregeld
Bedrijfsnaam | Timmer en afwerkbedrijf J Spijkerman BV |
zeer persoonlijk, vriendelijk, mooie uitstraling, goede verzorging
In 2 jaar tijd 3 auto’s bij jullie gekocht.
Corect geholpen.Mooi op tijd ook.Alleen een min punt Bij de herkeuring vandaag blijkt er een bout niet goed aan gedraaid te zijn .Het was al een stuk uit getrilt.Voor de helft zeker.
Bedrijfsnaam | Timmer |
Het organiseren van een "voorraadauto" is geen standaard proces en door de pro-actieve houding van Bas en Hylke is het uiteindelijk geregeld. Indien deze mannen deze acties niet hadden ondernomen was de auto dit jaar niet op kenteken gekomen. Nogmaals dank!
Bedrijfsnaam | Van Wijnen |
Fantastische service
Bedrijfsnaam | Fib Industries |
De prettige sfeer en behulpzaam personeel ervaar ik als zeer goed. Het betreft hier de eerste service beurt van mijn Mercedes. Omdat mijn snelheidslimiet assistent slecht werkt en ook de andere systemen een upgrade moesten ondergaan duurde de servicebeurt langer dan normaal verwacht mag worden. Begrijpelijk dus. Of de snelheidslimiet assistent nu goed werkt moet de praktijk nog uitwijzen. Afgaande op mijn gevoel heb ik een zeer betrouwbare indruk gekregen van het bedrijf in Heerenveen.
Bedrijfsnaam | Tekelenburg |
Zoals altijd correct. Goed uitgevoerde reparatie.
Goede service, communicatie, dienstverlening. Kortom dit is pas dienstverlening!
Bedrijfsnaam | Bureau van Dijk |
altijd vriendelijk naar de klant toe en je hoeft nooit lang te wachten.
Bedrijfsnaam | voegbedrijf peterHulzinga |
Na een aantal negatieve ervaringen bij Wensink in Emmeloord heb ik het besluit genomen om de auto bij Wensink in Heerenveen in onderhoud te doen. Dit had ik eerder moeten doen. De mensen maken het verschil !!
super geholpen door verkoper in maken van keuze en afleveren van de auto
Auto werd voor reparatie gehaald en gebracht!
Bedrijfsnaam | Klijnsma |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!