onpersoonlijk!

Mijn afspraak was auto aan de computer, uitlezen en resetten. (Er waren door mijn garage nieuwe kabelbomen geplaatst in de hobby auto.) Op de rit erheen haperde opeens de motor af en toe, dit vertelde ik. Daar werd niets mee gedaan. Monteur reed de auto werkplaats in, deed zijn opgedragen werk. Geen klanten in de werkplaats. Snap ik, maar daarna een mening van monteur horen? 0,0. Daarna auto naar buiten. Vroeg aan de monteur of er nog wat bijzonders was gezien, ik was er net op tijd bij, anders was hij weg. Geen reactie, alsof hij niets mocht zeggen, dit was de opdracht en verder kop dicht!! Hij verdween als een schim. Waarom geen advies n.a.v. de uitlezing doe dit of dat hij moet het gezien hebben. De administratief behandelaar vond ook dat er verder geen opmerking meer af kon. Laat ik met veel moeite een bijzondere Mercedes op de weg houden en dan dit. Het is dat uw bedrijf als een van de weinige de auto kan uitlezen, maar laat ze ook de klant eens lezen, is dat zo moeilijk? Met teleurstellende groet, H. Lukkien NB Het was de ultieme ervaring om dergelijk grote garages te mijden. De mening van de monteur waardeer ik bijzonder maar dit? Volgens mijn indruk lag dat niet sec aan de monteur, maar is dat de opdracht.

Vlot geholpen

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Uitermate plezierig geholpen

Professioneel geholpen

keurig geholpen!

Alles naar wens gedaan ga zeker terug komen voor de volgende service beurt.

Prima garage!

Juiste service inclusief werkruimte en koffie!

Uitgevoerd zoals verwacht.

De onderhoudsbeurt is goed en zorgvuldig uitgevoerd, zoals je mag verwachtten van Wensink en Mercedes.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima service! Fijn dat je per mail herinnert wordt!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snelle en prima service verleend

VrijdagMiddag gebeld voor storing in Motormanagement, Maandagochtend verholpen en onderdeel vervangen.

Over het algemeen tevreden

Eerste afspraak maken in de showroom is mislukt. Medewerker zat ondanks afspraak in een ander filiaal. Alternatieve oplossing was niet geregeld. Verder contact zoals aflevering en after-sales met dhr Mik was perfect. Niets dan lof.

• Service N.v.t.

Uitstekende service.

Na het laten uitvoeren van een aankoop keuring bij mijn E 250 uit 2010, Kwam er naar voren dat het subframe aan de achterzijde vervangen diende te worden. Het onderdeel is door Wensink vervangen onder garantie. In het achterhoofd houdend dat de auto al 10 jaar oud is vind ik dat heel bijzonder. Al met al zeer tevreden.

Prima probleem verholpen

Probleem prima en vlot opgelost

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Al jaren vaste MB klant en nog steeds met veel genoegen.

Zie boven.

perfect

Werd perfect bij de receptie te woord gestaan door de heer de Ruiter. Ging direct mee naar de auto om te zien wat er aan de hand was. Daarna bezocht hij het magazijn of het onderdeel aanwezig en dat was het. Zou een afspraak maken voor montage maar er werd me gevraagd heeft U nu tijd en dat was het geval dus onder genot van koffie even gewacht en daarna weer op pad met een gerepareerde auto spiegel. Echt beter kan niet geweldig.

top

kwam langs met de ML na melding vul koelvloeistof bij. kun je zelf. maar Wensink Heerenveen lag op de route. monteur Mark Hogenbirk hielp mij . we keken samen onder de motorkap (buiten) en zagen veren en bloed. ik vroeg komt dat door de gril. nee zei hij ik denk dat er een marter onder kruipt s'nachts. hij bood aan er direct dezelfde dag marterschok in te bouwen in te bouwen . ik moest even weg en kwam terug en het is direct uitgevoerd en dit kan me een grote kostenpost besparen .

Prima geholpen

Snel probleem aan een luidspreker opgelost. Ik ben tevreden.

Super geholpen

Netjes en snel geholpen!

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Viel een beetje tegen

De trekhaak die geplaatst zou worden was er niet, verkeerde geleverd of besteld. Ik had nog de vraag of de spraak van de navigatie ook aangezet kon worden, was niet gedaan. Moest een dag langer wachten. Het is een nieuwe auto, week daarvoor aangeschaft. En kreeg een paar weken later nog een onjuiste factuur en een aanmaning van € 25.000 voor het beëindigen van mijn leasecontract. Ook dit klopt niet, ik heb hem ingeruild en een nieuwe contract afgesloten. Dus de administratie is niet op orde

prima geregeld

tijdens het onderhoud was het vervangend gelijkwaardig vervoer prima geregeld en kreeg ik mijn auto netjes volgens afspraak op tijd terug.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

correct, deskundig en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel en deskundig geholpen.

uitstekende en snelle service

Goede uitleg over aanpak en binnen de gestelde tijd periode

Deskundig team bij Wensink Heerenveen

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Een competente verkoper heeft een bijna hopeloze situatie gered

De eerste kilometers: comfortable maar met meerdere bugs in de informatica. Ervaring aankoopprocess: erg moeizame start, gered door Hylke Service: op zich prima met een element van twijfel. Mijn aanvraag voor een private lease werd afgewezen op grond van uitsluiting van (rendement op) eigen vermogen. Een goede kennis met jarenlange ervaring in de autobranche inclusief in-house financiering is van mening dat hier wel degelijk een oplossing voor te vinden was. Deskundigheid: prima m.u.v. enkele detail punten maar totaalbeeld toch omlaag getrokken door eerdere negatieve ervaring. Prijs/kwaliteit: prematuur om uitspraak te doen voor deze nieuwe aankoop. Onder de WLTP methode valt de BMP ruim 20% lager uit dan ten tijde van de offerte. Dit voordeel gaat verloren door een gelijktijdige prijsverhoging op andere onderdelen van de kostenopbouw. Weer twijfel. Reden bezoek: de aankoop van een personenwagen – niet de verkoop ervan. In eerste instantie informatie inwinnen, dan aankoop gevolgd door een bezoek aan de werkplaats om een aantal details door te nemen. Deuren die niet oplijnen met de carrosserie zou bewust aerodynamisch ontwerp zijn. Nog wat twijfels. Algemeen: er is hier veel te weinig ruimte voor een volledig verslag

Goede communicatie

Alles netjes volgens afspraak. Bij afwijkingen meteen een telefoontje.

Geweldige auto

Zeer goede eigenschappen van de Mercedes Met al die snufjes op het Dashboard

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Prima service, zoals altijd!

Mijn bezoek betrof een terugroepactie en een onverwacht euvel aan de airco. Beide werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd. Ik ben de week daarna nog teruggebeld om te checken of alles in orde was, zeer attent.

Venus 1

8448 CE Heerenveen

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!