Keurig en net bedrijf. Erg behulpzaam voortreffelijke info over de storing. Vlot geholpen, receptionist en werkplaatschef prima vakmensen.
Prima niets te klagen .
Netjes geregeld.
uitstekend, probleem eindelijk vakkundig opgelost.
Na diverse bezoeken en informatie inwinning en proefritten besloten tot aanschaf MB, na vele eerdere ervaringen met MB. Het wachten op het eindresultaat duurde vrij lang, maar de heer van Moorsel heeft alles in goede banen geleid. Alleen is het rijden met een smartphone op wielen voor mij een hele uitdaging, die nog enige tijd en bezoeken zal vergen.
Ik had interesse in een auto. Ik vond de klantvriendelijkheid niet echt hoog staan, erg kortaf en bot werd er gereageerd. Gaf mij totaal geen indruk een nieuwe klant te willen maken of te willen verkopen. De auto waar ik interesse in had was enigszins overprized en de geboden inruil voor mijn wagen zeer aan de lage kant. Daarom uiteindelijk geen zaken gedaan met dit bedrijf. Ga liever naar een bedrijf waar de klant hartelijk ontvangen wordt en echt welkom is en waar men nog hun best probeert te doen je iets te verkopen. En een bedrijf die de inruilwagen op waarde weet te schatten en niet goedkoop weg proberen te zetten om daarna zoveel mogelijk weer winst erop te maken.
Goedenavond, Ik vind het erg vervelend om te horen dat het bezoek aan onze showroom je niet goed bevallen is. Wij proberen onze service continu te verbeteren en daarom zullen wij je bevindingen in behandeling nemen en kan het zijn dat we contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Steven - Webcare Wensink
Keurig net bedrijf
Keurig net bedrijf
Prima, alleen te weinig onderdelen voorradig waardoor vaak een tweede keer moet worden teruggekomen
Goed , vriendelijk en vlotte mensen .
helaas geen positieve ervaring. Wij wilden een auto bekijken die we op internet hadden gezien. Na een proefrit gemaakt te hebben (wat al niet zomaar ging) een aantal opmerkingen voorgelegd over de auto, echter werd dit weggewuifd. Ook was de verkoper niet eerlijk over het aantal eigenaren. We voelden ons niet serieus genomen en de verkoper kwam niet betrouwbaar over. Toen we vertelden dat we graag nog enige bedenktijd wilden was hij er al snel klaar mee en een hand kon er niet meer vanaf.
Goedemiddag, Wij vinden het vervelend dat u geen positieve ervaring heeft gehad tijdens de bezichtiging van een auto. Klantvriendelijkheid en zorgeloos rijden staat uiteraard bij ons voorop en daarom zijn wij continue op zoek naar mogelijkheden om onze service te verbeteren. Wij zullen uw bevindingen in behandeling nemen en kunnen daarom contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Chèriel - Webcare medewerker Wensink
Was mijn eerste bezoek en ik ben uiterst tevreden. Rij sinds kort mercedes. Kwam nagenoeg onaangekondigd met acuut probleem. Kon meteen terecht ondanks vakantieperiode en ben erg goed geholpen. Zowel aan de balie transparant, als de monteur die de gemaakte benz weer voor de deur zette. Gewoon goed en snel geregeld. Auto gewassen zelfs en leuke attentie. Geeft een goed gevoel als klant en geeft vertrouwen. Zeer tevreden als nieuwe klant.
helaas ging er iets fout met de factuur dit nadat ik twee verschillende medewerkers gevraagd had om daar op te letten later goed opgelost
Ik was jarenlang klant in zwolle, naar volle tevredenheid en door onze verhuizing naar Ruinen nu in Hoogeveen. Ook prima service, vriendelijke mannen achter de balie, en na een kleine beurt keurige schone auto. Ook de leenauto stond volgens afspraak keurig klaar. Vraagje...wanneer organiseren jullie weer eens een leuke tourtocht voor cabrio\'s, zoals vroeger?
Erg behulpzaam altijd en erg vriendelijk
Positief,vriendelijk, klantgericht ingesteld
uitstekend, helemaal niets op aan te merken
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!