Afspraak was vlot gemaakt en de afhandeling was prima.
Geweldig, vriendelijk,deskundig,ter zake kundig!!!! Geeft na afloop een zeer goed en tevreden gevoel! Hulde!!! Het zijn de mensen die “alles” maken!!!!
Bedrijfsnaam | schmidt |
Ik dacht dat Wensink persoonlijk was maar je bent gewoon een nummer. Dit blijkt uit de geautomatiseerde mails en sms’jes die je ontvangt. Mijn auto was al een maand apk- gekeurd en kreeg daarna de mailing en sms’jes dat mijn auto gekeurd moest worden. Ook over terugroepacties word je niet geïnformeerd alleen als je een voor een onderhoudsbeurt naar de werkplaats gaat krijg je achteraf te horen dat er een terugroep actie is uitgevoerd. Dit was al een 2e keer. Voor de apk en olie verversen was een tijdslot van 3 uur ingepland. Dit vond ik al lang duren maar de telefonist wist mij te vertellen dat dit echt zo lang zou duren. Gelukkig was het al met al iets meer dan een uurtje. Zo hoort het ook en anders was dit de laatste keer geweest. Jammer genoeg is de oude Wensink er niet meer.
Controle en goedkeuring stuurhuis n.a.v. terugroepactie van de Mercedes Sprinter Hymer camper gaf mij de door Corona uitgestelde Portugal- Spanje reis eind per eind okt. nov. en dec. a.s. een gerust gevoel.
Bedrijfsnaam | Zondag - Karssens |
Vriendelijk, strak en volgens afspraak de werkzaamheden afgerond
Bedrijfsnaam | Top Installatiegroep |
Prima en snel geholpen. Niet anders gewend. dus wederom een pluim
Bedrijfsnaam | ELCEE |
Prima Service!
Bedrijfsnaam | Beter Bed BV |
zeer goed geholpen
Afspraak was snel gemaakt, en het ontvangst aan de receptie was vriendelijk. De keuring van de auto liep ook vlot. Wat de kosten waren was ook redelijk.
Bedrijfsnaam | Bijl |
Conform afspraak. Snel en netjes uitgevoerd
Goede service en duidelijke afspraken.
Bedrijfsnaam | FrieslandCampina |
Ben goed geholpen.
Bedrijfsnaam | Bruinenberg |
Gewoon helemaal top
Auto terug geweest ivm doorgerot subframe. Volledig onder garantie vv. Top geregeld
Snel weer op weg, goede planning
Bedrijfsnaam | Hazeveld Financial Planning |
Goed dit tevreden .
Bedrijfsnaam | Driessche Vleesverwerking B.V. |
Bedrijfsnaam | Enexis |
Ik heb mijn Hymer Mercedes Camper wegens een terugroepacties gebracht en had/heb nog steeds een kleine storingsmelding in de display. Toe ik hem weer heb opgehaald werd niet gemeld dat de storing niet was opgelost en kon ook niet opgelost worden …
afspraak gemaakt voor 8 uur 's morgens blijkt dat er pas om 1300 uur begonnen is hele dashboard moest gedemonteerd dat was vtv bekend einde middag was auto dus niet klaar moest weer een nieuwe afspraak gemaakt worden mijn personeel is te duur om tussen de zaak en wensink op en neer te rijden als je afspraken maakt die je niet na kunt komen verzet ze dan !!
Bedrijfsnaam | Max Business |
Top Service !!
Bedrijfsnaam | Vos Ruinerwold bv |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!