Vriendelijke ontvangst aldaar, ivm corona wel iets anders dan gewend maar desondanks super vriendelijke medewerkers. Auto gebracht voor de jaarlijkse beurt, merk een wezenlijk verschil met rijden, onderhoud is perfect uitgevoerd, daarnaast mijn auto een beauty kuur laten ondergaan, lijkt wel weer als nieuw...perfect gedaan allemaal.
Wensink Goede service en klantvriendelijk,en heel deskundig,verkoper luistert en komt de afspraken na.
Duidelijk over wat er moet gebeuren bij de onderhoudsbeurt en apk. En netjes een belletje over de kosten
Geen klachten tot dusver en alles is naar wens verlopen.
Autoruit vervangen ivm breuk. Krijg altijd netjes een leenfiets mee en de auto keurig schoon weer terug. Helaas was de reparatie niet in één keer goed en moest ik weer terug. Ook toen goede service en een telefoontje een paar dagen later of alles nu naar wens was.
Na jaren weer een keer terug te zijn was ik zeer tevreden over hoe je als klant wordt ontvangen en geholpen . En dat ze naar jaren nog weten dat je klant bent geweest super.
Ondanks de corona tijd met allerlei regels voor Wensink D'chem , werd door Ivo op zo'n geweldige spontane en super leuke manier aan ons gezin 3auto's verkocht. Een klein mankement aan één van de auto's werd door Ronald en Ivo gelijk opgepakt en verholpen. Dank jullie wel!
Door Adviseur Jeroen snel en netjes geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bedrijfsbus. ook de aflevering was netjes georganiseerd. onze medewerker is er erg tevreden mee.
Bedrijfsnaam | Doetinchem Parket |
Makkelijk voor ons dat Dinant de auto haalt en brengt. Sietse belt altijd op als er grote kosten of andere calamiteiten zijn voordat het gemaakt wordt
Bedrijfsnaam | klein Wassink |
Werd weer zoals altijd zeer hartelijk behandeld door... Ronald
Ik heb mijn privatelease auto via de ANWB, maar laten informeren door Wensink Ford Doetinchem en uiteindelijk ook via hen besteld. Altijd keurig ontvangen, bakje koffie staat klaar, vriendelijk personeel en simpelweg goed, professioneel!
APK en Winterinspectie
Zeker aan te raden ook wegens de oude zomerbanden die netjes in plasticzakken achter in de auto werden gelegd.
goede service
Bedrijfsnaam | A-HAK |
Afleverpuntjes herstellen echter bumper niet vervangen want de nieuwe kwam als bekrast aan. Stekkerdoos heeft nog steeds storing. Automaat Bokt nog af en toe met achteruit rijden. Positief is wel dat ik ff thuis werd gebracht
Bedrijfsnaam | Ruitrepair |
Zoals altijd fijn contact
Goed en vlot geholpen
Bedrijfsnaam | Ahak |
Prettige medewerkers Beurt wel aan de prijs
kost wat, heb je wat. allemaal keurig geregeld na een servicebeurt. zelfs de auto kreeg ik gewassen terug
Keurig geholpen
Ik had problemen met mijn versnellingsbak, die niet continue aanwezig waren. Toch voor de zekerheid de versnellingsbak gedemonteerd en onderdelen vervangen. Top service! Er wordt serieus naar de klant geluisterd!
Alles was goed, altijd weer zeer klantvriendelijk
Er was onduidelijkheid over de kosten van de reparatie maar dat is Wensink uitstekend opgelost.
Originele beoordeling
Mijn zoon bracht de auto naar de garage voor onderhoud. Er moesten kennelijk 2 nieuwe banden op. Er is geen prijs opgegeven. Mijn zoon moest snel beslissen anders kon het niet meer. Nu krijg ik de factuur met een forse prijs: € 371 voor 2 banden. Op internet staan deze bij Profile (geen stunter dus) inclusief montage voor € 325. Niet fraai deze handelswijze.
Goed ontving, werkzaamheden samen doorgenomen, alles coronaproof, auto binnen de geschatte tijd klaar, stond er weer stralend bij.
Vertrouwen in deskundigheid. Goede service door leenfiets, overleg tussendoor en aflevering van mijn auto
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!