Wat een geweldige service!

Van ontvangst bij het inleveren van de auto tot het weer ophalen, alles klopte. Uiterst klantvriendelijk. Ik ben erg tevreden.

geen terugkoppeling geweest

zeer slechte communicatie. geen goede oplossing aangedragen. heb ik zelf later gedaan.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goed van afspraak tot beurt.

Prettige omgang.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

prima, gegaan zoals verwacht.

prima.

Top en snel geregeld!

Top en snel geregeld!

voelt vertrouwt

alles volgens af spraak een tevreden klant.

Prettig

Vriendelijk en correct

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Fijne en snelle reparatie van het ABS-remsysteem.

Onze auto werd 's morgens opgehaald door een monteur van Wensink en werd 's middags weer hier gebracht. Hij woont hier vlakbij dus hebben wij geen leenauto nodig.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Als gevolg van het stoppen van mijn garage zocht ik een nieuwe Ford garage. Ik meen die in de firma Wensink in Doetinchem gevonden te hebben.

Ontevreden.

Als de klant vraag om nieuwe olie en oliefliter en dat de olie via de plug onderin eruit wordt gelaten. Dan moet dit ook gewoon gebeuren. Nu is de olie eruit gezogen en er is geen nieuw filter geplaatst. Dit omdat het ford bedrijf dit niet nodig vond.

• Reden bezoek N.v.t.

Vriendelijk personeel

Mooi pand, inrichting heeft uitstraling en erg vriendelijk personeel zowel in de showroom als in de werkplaats Altijd behulpzaam en een goede service!!

Snel en vakkundig

Mijn dimlicht was defect. Na een kopje koffie was was het lampje vervangen.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Na ruim 20 jaar auto Martens een nieuwe omgeving die toch als een stap achteruit voelt.

Geen moeite wordt genomen om.je als nieuwe klant voor te bereiden op de werkwijze en aanpak van Wensink die beduidend anders dan ik gewend was.

Geweldig en zeer vriendelijk

Geweldig en zeer vriendelijk

snel en goed geholpen

...

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ben voor dat ik deze auto kocht bij u langs geweest voor een witte Kuga, maar qua prijs kwamenwe daar niet uit. Toen zag ik deze Kuga staan en heb hem telefonisch gekocht. De onderhandelingen verliepen soepel. Ook daarna noch contact gehad en de uiteindelijke aflevering was ook zeer prettig.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Een fijne prettige en deskundige garage om een auto te bestellen

We zijn naar de Ford garage gegaan op aanbeveling van mijn dochter die ook ford rijdt. Er was gelijk een klik met de deskundige en vriendelijke verkoper , onze keuze was dus binnen een half uur gemaakt het werd de PUMA.

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Goede ervaring zoals ik gewend was.

De afstand naar de dichts bijzijnde dealer kan net.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prijs hoog en service ook

goed en correct

zeer goed

Extreem duur

Maken van een telefonische afspraak vond ik niet prettig. Onpersoonlijk, medewerker kent je niet, weet niet hoelang je al klant bent. Op maanag in vraag of ik mijn auto waarvan de apk bijna was verlopen eerder kon laten keuren, kreeg ik als antwoord : dan had u dat in juli moeten laten doen. Daarnaast vind ik de prijzen absurd hoog geworden. Daarnaast een compliment voor service medewerker Ronald Buunk. Die probeert altijd met de klant mee te denken

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Als ik het een cijfer kon geven, een dikke tien!

Ik ben erg prettig, professioneel en met zorg geholpen. Op alle vragen kreeg ik een duidelijk antwoord. De verkoper, dhr. Rabelink, was invoelend en betrokken. Dit gaf mij veel vertrouwen en een tevreden gevoel.

• Reden bezoek N.v.t.

Als altijd een prima service, goed contact met werkplaats-chef.

Ik ken de werkplaats-chef al heel veel jaren en hij weet precies wat ik wel en niet wil. Dat werkt perfect. Een goede verstandhouding is heel belangrijk alsmede vertrouwen in elkaar.

Geweldige service!!!

Op zaterdag ochtend een storing met het remsysteem Ik kon een 1/2 uurtje later al in de werkplaats terecht. Probleem direct vastgesteld, helaas niet kunnen verhelpen. Wel direct vervangend vervoer beschikbaar.

Zoals verwacht

Deze garage straalt kwaliteit en betrouwbaarheid uit. Prima ontvangst en goed geholpen met technisch probleem.

Havenstraat 63

7005 AG Doetinchem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!