Periodiek onderhoud incl. APK + wisseling naar winterbanden.
Bedrijfsnaam | Hulkenberg bv |
Prettige communicatie
Bedrijfsnaam | Goldewijk |
Al ruim veertig jaar Ford-rijder, gewoond op verscheidene plaatsen in Nederland, dus ook ervaring met evenzovele Ford garages ( 5 stuks ) maar nergens zo goed geholpen als in Doetinchem. Daar hoef ik niet veel aan toe te voegen oftewel goede wijn behoeft geen krans.
Wegens een terugroepactie op mijn auto gekozen voor Wensink. Ik kon er vrij snel terecht en heb er, onder het genot van een goede bak koffie, gewoon op kunnen wachten.
Omdat hoofd werkplaats op weg naar zijn werk vlak langs mijn huis rijdt, heeft hij mijn auto in de ochtend opgehaald en vroeg in de avond met gratis winterbeurt en gewassen (!) weer afgeleverd. Overdag ben ik gebeld over de noodzaak van vervanging van twee van de banden. Wat een service!
netjes ontvangen en op de hoogte gehouden tijdens de werkzaamheden
Bedrijfsnaam | J.J.A.M. Rave |
Alles naar wens, vooraf, tijdens, achteraf. Wel heb ik nu een vraag of de factuur ook in pdf gemaild kan worden, voor de administratie
Bedrijfsnaam | 10Tree Projects |
Nogmaals Helemaal Prima Service
Goed meegedacht en snel opgelost.
Duidelijk, snel en correct afgehandeld.
Bedrijfsnaam | Vortvent-Decipol B.V. |
Ford economy service, naar wens uitgevoerd. Telefonisch overleg over extra werkzaamheden, waarbij ik zelf kan beslissen of ik dit laat uitvoeren. Prima haal en breng service en bij terugbrengen een keurig gewassen auto. Prima.
Goed advies , goede sevrvice bij aflevering ,
Bedrijfsnaam | Buddysplace |
Zijn goed en deskundig geadviseerd door Ivo Rabelink. De door ons gewenste auto ( kleur, uitvoering ) gevonden en snel afgeleverd. Voor de aflevering de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Zijn erg blij met onze nieuw auto.
Deze keer kregen we een filmpje via de mail toegestuurd met de bevindingen tijdens de beurt van de auto. Daarnaast een telefoontje om één en ander door te spreken. Dat komt echt heel goed over.
Bedrijfsnaam | E&M draadvonktechniek b.v. |
Altijd goed geregeld, vriendelijk en gewoon een goede service.
Bedrijfsnaam | Elis Nederland B.V. |
Zie hiervoor: wat moet ik nog meer zeggen. Ze zijn voor mij wereldkampioen, nu Max het niet wordt. Maar ja, Honda .....
Goede service en vriendlijk personeel!
Wij worden altijd prima geholpen bij Wensink. Een bedrijf met een prima service.
Nette en duidelijke service, geen poespas.
Bedrijfsnaam | Steward Holding |
altijd keurig geholpen ,zeer tevreden
Bedrijfsnaam | tklaphek |
Bij aankomst een hartelijk welkom en een kop koffie. De auto ingeleverd voor een beurt, APK, bandenwissel en vullen airco. Een uurtje de krant gelezen en vervolgens op een elektrische leenfiets een tochtje door de omgeving gemaakt. Bij terugkomst een tweede kop koffie en samen met Ronald de factuur doorgenomen. Altijd weer wat meer dan je denkt, maar het blijft redelijk. Hopelijk kunnen we weer een jaartje vooruit. Al met al een positieve ervaring.
Deze week mijn lease Ford Kuga aangeboden bij Wensink Doetinchem voor de APK keuring. De telefonische afspraak was snel gemaakt en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ook bij Wensink Doetinchem waren de zaken goed geregeld. De leenauto stond klaar en ik werd keurig gebeld dat mijn auto weer klaar stond om opgehaald te worden. Ook was de auto netjes gewassen na de keuring.
Bedrijfsnaam | Kemira |
Zeer fijn geholpen door jullie medewerker Ivo rabelink ,niks was te veel als het ging om vragen die we hadden .in 1 woord SUPER!!
Zakelijk en vriendelijk gaan hier prima samen. Goeie communicatie, zeer tevreden
Al jaren klant bij de Ford tak van Wensink. Nooit teleurgesteld. zeer persoonlijk.
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!