3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb alleen maar plus punten bij dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met het onderhoud auto en de service van de medewerkers.

2 sterren: slechter dan verwacht

Sinds ik mijn onderhoud bij Wensink doe, schrok ik van de hoge kosten. Afgelopen keer bleek ook een standaardbeurt mogelijk. Hierdoor heb ik geen dubbele kosten meer voor weghulp. Jarenlang dus inderdaad ook voor de beurt te veel betaald. Een leenauto kost circa €60 per dag. De auto brengen en dan achterblijven zonder auto en met twee bussen moeten gaan om de stad in te komen, was geen feestdag... Van dit formulier baal ik dat aangekondigd was dat het anoniem gaat en ik vervolgens toch mijn e-mailadres en gegevens achter moet laten....:-(

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima in orde. Ikben zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Had niks met ford altijd tot dat ik op een dag in maart binnen stapte en me liet informeren over het merk ford, al snel viel me oog op de fiesta ST line en een proefrit was zo gemaakt. Ik was toch wel verrast met name de klantvriendelijkheid dit maal door de heer M.Giessen. hij kon mij alles met enthousiastme vertellen, koffie was zo gezet afijn uiteindelijk voor de ST line gekozen en het is een geweldige auto. Prima ervaring en wensink heeft mij echt verrast. Mvg R.Welling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wil nog toevoegen, dat de verkoper, dhr Rabelink ons zeer prettig en deskundig heeft geholpen

Bijzonder prettig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg lang gewacht tijdens een bandenwissel zonder dat er aangegeven werd waarom het zo lang duurde. Er was 45 minuten aangegeven, uiteindelijk ruim 1,5 uur moeten wachten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service, beurt netjes volgens afspraak uitgevoerd. Blij verrast dat naast de buitenkant ook de binnenkant gereinigd was! Dat waardering ik, dit zie ik als service die het verschil maakt met andere garages.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds onze verhuizing in april 2017 naar deze streek klant bij deze garage. Tot op heden zeer goede ervaringen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en afspraken worden nagekomen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met pasen zijn wij wezen kijken naar de Ford Fiesta. Wilden zien welke types en verschillen. We kwamen in gesprek met Ivo Rabelink die ons vroeg of die ons ergens mee kon helpen. We maakten duidelijk niks te gaan kopen maar wel alles wilde weten over de Fiesta. Na alles verteld te hebben en te laten zien zijn we vetrokken met mededeling zeker nog terug te komen. Week later zijn we terug gegaan en Ivo was er ook weer. We hebben met 2 modellen een proefrit gemaakt en zijn tot de aankoop overgegaan. Ivo Rabelink heeft ons van begin tot het einde bijgestaan en ook bij aflevering uitgebreid de auto uitgelegd. Hierbij bedankt voor alles. Het is onze tweede auto bij Wensink en blijven er zeker terug komen Ivo Rabelink

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed, snelle service, top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk, denken mee en altijd je auto netjes gewassen weer terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een auto gekocht in Kampen, na een week problemen gekregen met de auto en ik kon in doetinchem terecht, de auto was top gemaakt alleen er waren een paar dingetjes niet helemaal goed gegaan omtrent de betaling van de reparatie. Na de tijd ben ik opgebeld door Ronald Buenk en zijn tot een oplossing gekomen, en ik ben heel tevreden met hoe het opgelost is , dus kortom goed bedrijf met goede mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week hebben we een jonge occasion gekocht een mooie Ford Focus. We zijn perfect geholpen door Maurice van de verkoop. Hij heeft al onze wensen kunnen waarmaken, ook een wens die nog niet op papier stond. Het was fijn om op deze manier een auto te kopen met goed adviezen, van ons uit een aanrader!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met Wensink Doetinchem is absoluut niets mis mee. Naast zeer vriendelijke, competente en accurate mensen heerst er ook een zeer prettige sfeer. Echter de ondersteuning communicatie naar de consument van Ford Nederland BV laat in mijn ogen zeer te wensen over. Structureel (lijkt software) probleem met SYNC/NAV systeem. Er wordt op vragen totaal niet gereageerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Ford Wensink Doetinchem is altijd buitengewoon positief. De medewerkers zijn uiterst correct, vakkundig en voorkomend. Een prettige en professionele Service & Sales organisatie.

Havenstraat 63

7005 AG Doetinchem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!