Klant vriendelijk, behulpzaam, transparant

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zeer naar tevredenheid uitgevoerde onderhoudsbeurt etc.

Opdracht en vragen heel serieus beantwoord.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Geen klachten qua garage.

Enige smetje op de goede service is het aanbieden van vervangend vervoer. Private Lease zegt de klant te ontzorgen, echter moet ik voor onderhoud hemel en aarde bewegen mijn voertuig in de garage te krijgen en weer thuis. Mijn enige frustratie in het geheel. Wat dat betreft klopt het niet dat ik alleen maar hoef te tanken. Er was toen ook niet een optie te kiezen voor vervangend vervoer. Ook al is dit iets voor Mercedes lease, de auto is bij jullie aangeschaft. vandaar een 7. In afwachting van uw reactie verblijf ik! Met vriendelijke groet, Remco van Beurden

Snel adequaat geholpen

Vakkundig en snel geholpen. Prijs/kwaliteit goed

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Niet wat ik gewend ben van wensink harderwijk

Ik ben geweest voor een a beurt op de terug weg viel mij op dat er minder motorolie in mijn blok zat als op de heen weg. Ik heb daarop gebeld met de service adviseur die kwam met een onzin verhaal waar ik niet in trap ze hadden hem expres 3/4 gevuld omdat de motorolie nog ging vermengen met de benzine??? (het is geen mengsmering) En dat daarom ze hem niet volledig hadden afgevuld. Toen ik geparkeerd stond heb ik gekeken op de papieren van de vorige onderhoud daar heb ik de 3 onderhoudsbeurten vergeleken en wat viel mij op bij de eerste beurt in 2020 is er 6 liter 5w40 olie ingegaan in 2021 is er 5.1liter 0w30 in gegaan en nu in 2022 is er 5 liter 0w30 olie ingegaan. Ik heb daarop de service adviseur weer gebeld en die vond het ook vreemd en ik zou nog terug gebeld worden helaas tot op heden niets meer gehoord. Dit ben ik echt niet gewend van wensink

Zeer goede vèrkoper!

Een mooie auto uitgezocht samen met de verkoper. Hij doet echt goed zijn best om uit te zoeken wat je wensen zijn en welke auto daar het beste bij past.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Als “kleine klant” toch “groots” ontvangen.

Auto ingeleverd voor onderhoudsbeurt/APK. Daarna ben ik door de “chef” gebeld en is in overleg vastgesteld wat “raadzaam”was en wat de kosten waren. Dat is goede “klantgerichtheid”, geeft vertrouwen en voorkomt teleurstelling. Auto, ook nog gewassen, op de afgesproken tijd opgehaald.

top service

fijn dat er telefonisch contact is geweest over de werkzaamheden en de prijs. erg duidelijk.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zeer tevreden en met zorg geholpen

Ik ervaar dat er echt zorg aan mij besteed wordt

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zoals gewend bij Wensink altijd top.

Onderhoud aan de auto wordt altijd perfect uitgevoerd.

Netjes, vriendelijk en deskundig

Prettige ontvangst en een heldere uitleg. Tussentijds dat de auto een grote beurt kreeg op de hoogte gehouden. Al met al kom ik graag terug.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Na tien maanden is hij er dan eindelijk

Dat komt uiteraard door productie vertraging maar vier keer de leverdatum wijzigen is wel. Uiteindelijk is het de moeite waard want het is een prachtige wagen

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Twijfelachtig.

Redelijk tevreden maar helaas een storende fout in de tekst van de rekening. Veroorzaakte twijfel of de juiste werkzaamheden zijn uitgevoerd.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

APK qua planning goed uitgevoerd

Mijn ervaring is dat na een beurt de auto weer schoon voor de deur staat. Deze keer moest ik het doen met een vuile auto. Jammer.

• Service N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

onnodige reparaties

Er worden onnodige reparaties aanbevolen, reparaties/vervangingen die in mijn geval al een 6 maanden eerder gedaan zijn. Mijn inziens, zijn ze onnodig of de andere conclusie is dat de gebruikte materialen van een inferieure kwaliteit is dat deze zo snel al weer vervangen dient te worden.Het blijft dan ook een spel tussen klant en garage. Maar de auto was netjes gereinigd toen ik hem weer kwam ophalen Top! voor de rest heb ik wel het gevoel dat er deskundig personeel werkt die hun werk professioneel uitvoert ik werd ook netjes gebeld over de reparaties die ze eventueel wilde uitvoeren.

Prima service.

Vriendelijke bejegening. Had een toelichting verwacht, kennelijk niets te melden.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Na wat aandrang toch positief direct geholpen.

Na eerdere problemen met de bandenspanning is nu de oorzaak gelukkig geconstateerd. Lekke (2x) ventiel.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Alles is netjes opgelost en goede compensatie.

Zoals in eerdere review aangegeven was de schade aan mijn voertuig erg slecht opgelost en er was geen nacontrole geweest om dit te voorkomen. Ook had het erg lang geduurd voordat ik mijn bus terug had. Dat was erg teleurstellend. Nadat ik mijn ongenoegen had geuit, werd er meteen actie ondernomen. De medewerker van Wensink Harderwijk deelde mijn mening. Vlak daarna werd ik gebeld vanuit Wensink Apeldoorn (de schade afdeling die mijn bus onder handen had genomen). Er werd meerdere malen excuus aangeboden en gezegd dat dit snel en vakkundig opgelost zou worden. Toen hebben we een afspraak gemaakt voor enkele dagen erna waarbij ik mijn bus persoonlijk in Apeldoorn bracht. Daar heb ik met de gesproken werknemer de punten doorgenomen. Ook stond de gevraagde leen bus netjes klaar en voordat ik wegreed stond mijn bus al in de werkplaats. 48 uur later werd ik gebeld dat mijn bus alweer gereed stond. De afgesproken compensatie was netjes uitgevoerd en alle punten waren netjes afgewerkt. Dus bij deze erg netjes opgelost.

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Goed geholpen. En vriendelijke mensen

Moest een update gedaan worden. Snel geregeld. Leen fiets stond netjes klaar. Toen de auto klaar. Netjes een telefoontje gehad. Dat de auto klaar was. Goei service!!!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vriendelijk, klantgericht en cfm afspraak

Zoals je mag verwachten van een gerenommeerd merk als garage.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Deze keer ben ik zeer tevreden.

Alles ging snel, en de APK kosten waren laag.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zeer klantvriendelijk en soepele afhandeling.

prima behandeld

Attente ontvangst en precieze afhandeling door Geert de Ruiter.

Keurig geholpen

Stephensonstraat 5 A

3846 AK Harderwijk

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!