Nbt
Bij de APK bleek een veer achter en een fuseekogel stuk te zijn. Dit is op afspraak gerepareerd maar achter bleek een remklauw achter vast te zitten waardoor de wagen nogal begon te trillen toen ik helaas ook nogal ver weg van huis was. Voorst is de bekleding van de kofferbak losgemaakt en niet goed terug geplaatst. Dit heb ik gelukkig zelf kunnen oplossen.
Bedrijfsnaam | Plomp en Zn. BV |
Aangenaam ...
Bedrijfsnaam | Taxi Plieger |
Omdat de reparatie langer duurde dan verwacht en ik er niet op kon blijven wachten, is ter plaatse vervangend vervoer geregeld. Goede service!
Bedrijfsnaam | Ridder |
Vriendelijke communicatie waarbij werd meegedacht om de kosten van de 100K beurt binnen de perken te houden. Mijn dank.
Prettige ontvangst en veel duidelijkheid gekregen over de servicebeurt. Bij het ophalen ook een vriendelijke ontvangst en goede uitleg mbt de volgende servicebeurt. Transparantie van hetgeen er allemaal gedaan is.
Ik kom voor een APK keurring en een kleine beurt. Er werdt mij uitgelegd dat er een klein beetje roest op de achterste rem leiding zat huppeke' afgekeurd erg streng type keurmeester hoor. Er werdt mij een lijst van onderdelen gegeven die echt gedaan moesten worden tegen het belachelijke aan kwam maar neer op zn 2300 euro of ik dat maar even liet doen.. Jullie hebben niet met een gekke Gerrit te maken maar wel met iemand die nadenkt. Er werdt mij door gegeven dat er een motorrubber kapot was. Wat helemaal niet stuk bleek te zijn. Het bedrijf Wensink dat zulke onbekwame mensen in dienst heeft. Begrijp ik niet. Jammer jullie mogen met mij in gesprek gaan als jullie willen. Dan begrijpen we ellaar misschien Beter hoop ik. Gr van J v't Klooster telfoon 0615613525.
De service is goed maar vreselijk duur de afhandeling van mijn opmerkingen en vragen (klachten) is slecht
Bedrijfsnaam | Bovendeur Holding BV |
Alles verliep vlot, vriendelijk en correct
Bedrijfsnaam | Schutter |
S ochtends met probleem bellen, direct kunnen komen. Thuis gebracht worden en einde dag auto weer klaar. Top service.
Aan het einde van de dag kwam ik met een storing en werd snel en goed geholpen.
Prima service. Een kleine opmerking nl het duurde vrij lang voordat de rekening werd toegezonden. Had verzocht dat per email te doen maar heb moeten bellen. Aangezien wij eerder al een keer een ingebrekestelling brief hadden ontvangen waarbij wij ook geen rekening hadden ontvangen was dit een gevoelig puntje. Dit is geen echte kritiek maar misschien een verbeterpuntje.
Nvt
Bedrijfsnaam | Vof de groot |
Werd goed op de hoogte gehouden en het personeel is vriendelijk en servicegericht.
Hele lieve personeel klant is koning dat merk je echt in Harderwijk in almere is het verschrikkelijk alles behalve hulpzaam
Alles verloopt volgens de gemaakte afspraak.
Ik had een schroef in de band en gelukkig kon ik direct langskomen.
het was even wennen! een geweldige auto waar ik nu al heel veel plezier aan beleef!!!
Bedrijfsnaam | westerhof |
Ik ben prima geholpen bij een reparatie aan mijn auto. Ook is de reparatie netjes binnen de prijsopgave uitgevoerd.
Op zondag ochtend 1000 uur het “rondsel” klikte wel uit maar startmotor draaide niet. Maandag 0900 uur service in Nunspeet in parkeergarage; na start naar werkplaats, 1100 weer thuis met nieuwe accu geplaatst. Ik ben 82 en heb de auto niet direct”echt nodig”, maar het is wel prettig dat dat in voorkomend geval wél kan!
Bedrijfsnaam | Bindels |
Probleem met audio En geen idee waar ze het moesten zoeken En of ik de auto langer wilde laten staan Dit heb ik niet gedaan Na diverse telefoontjes naar bedrijven die ook mb repareren zijden ze allen meteen het zelfs De versterker van barman kardon is stuk en moet vervangen worden Zonder er naar te kijken Dus heb deze vervangen en probleem is opgelost Dit hadden jullie ook op deze manier kunnen doen zonder mij op kosten te jagen Dus een zeer slechte ervaring Vr gr bas huizinga 0629011670
Ongecompliceerd en klantvriendelijk
Stephensonstraat 5 A
3846 AK Harderwijk
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!