Goede service en altijd in overleg

Bij Wensink ervaar ik al jaren excellente service!

Altijd vriendelijk

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Op tijd klaar, vriendelijk en goede kwaliteit.

Receptie- verkoop en technisch personeel is uiterst klantvriendelijk!!!!! Auto gewassen na de onderhoud beurt!!!! Wachten met koffie en de mogelijkheid van toilet gebruik!!!! Kortom: DAAR KAN GEEN GARAGE TEGENOP!!!!! FIJNE FEESTDAGEN GEWENST VAN EEN TEVREDEN KLANT.

GEWELDIG ,GASTVRIJ EN KLANTGERICHT

Het gehele proces heb ik als heel prettig ervaren mede door het klantvriendelijk optreden van de verkoper en het gehele personeel. Je voelt je echt als een klant

Super geholpen

Snel geholpen maar door omstandigheden wel een wat langere wachttijd. Geen prijsopgaaf vooraf.

Netjes geholpen.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima, volgens afspraak geholpen.

Werkzaamheden betroffen winterbandenwissel.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Alles conform afspraak en binnen aangegeven budget.

Onze MB had nogal wat dingetjes voor de APK maar het is allemaal keurig, snel en binnen aangegeven kosten verholpen. En de wagen stond einde van de dag super schoon te blinken op hun parkeerplaats.

Netjes en correct behandeld

Goede mail afspraak, alles op tijd, netjes gebeld dat auto klaarstaat. Perfect

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

oscar heeft mij prima geholpen

mijn onderhoudsboekje was ,na 14 jaar , vol en er moest een nieuw besteld worden. na een aanvankelijke verkeerde bestelling heb ik nu een goed 2e boekje en is de laatste beurt hier keurig in vermeld

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Met de flexibiliteit van Wensink ben ik enorm goed geholpen.

Voor mij is een tweede afspraak gemaakt voor plaatsen van nieuwe banden en remblokken. Hiervoor werd zelfs een andere bestaande afspraak verzet. Bij de tweede afspraak werd ik ziek en het was geen probleem om een nieuwe afspraak te maken. Ik probeerde echter ‘s ochtends af te bellen maar de telefoonlijn deed het niet.

Netjes geholpen

Netjes geholpen. Ik kon mijn auto een dag eerder brengen zodat ik niet zo vroeg heen en weer hoefde.

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Vertrouwen verloren.

Auto krijgt service beurt en start/stop werkt niet.Krijg telefoontje wat de kosten zullen zijn, inclusief nieuwe accu want huidige is kapot, nadat ik aangaf dat bestaande accu 9 maanden geleden gemonteerd is door hun dus naar mijn idee garantie is wilden ze even bespreken hoe of wat en zouden dan terugbellen.Niet terug gebeld, bij ophalen de mededeling dat er geen nieuwe accu gemonteerd was, moest maar nieuwe afspraak maken dat auto eerst helemaal doorgemeten zou worden.Tevens was er olie lekkage vastgesteld, er moesten pakkingen vervangen worden, kosten 700 euro.( auto is 5 jaar en 44000 km, geen olie op vloer in onze garage) Hou aan dit garage bezoek een heel raar gevoel over, het is toch een soort van vertrouwen wat je hebt wat nu teniet is gedaan.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

negatief betreft niet de service desk medewerkers

service desk medewerkers helemaal okay, maar toch een paar storende fouten in de rekening, zelfs op 2 punten, mocht dit nog een keer gebeuren, ben ik vertrokken! Alex heeft e.e.a. gecorrigeerd, daardoor kwam het nota bedrag uit zoals het het moest zijn, overigens door corona in 2 jaar tijds op net 10.000 km. en dan best een gepeperde nota, het zij zo als ik maar niet getild word en zo voelde het wel. succes!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Alles conform offerte en afspraak. Prima!

Langgewenst voor offerte reparatie brandstofdeksel. Auto gebracht voor reparatie. Einde dag telefoon dat auto klaar was en opgehaald. Alles prima geregeld.

10000%klant

Geweldig van binnenkomst tot weggaan 1000% klant top

Keurig geholpen

Vriendelijk en correct en denken in mogelijkheden

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Super goed geholpen en blij met mijn aankoop!

Geweldig geholpen en begeleid door Martin Looije, een super goede ervaring met het aanschaffen van mijn Mercedes!

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Uitstekende verkoopervaring gehad

Van af het begin heeft Michael onze wensen begrepen en hebben we een auto naar onze wensen. Zowel de verkoop als de aflevering is perfect verlopen.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Goede afspraak te maken

Voorstel van receptie om de auto door een plaatsgenoot ( monteur ) te laten halen en terug brengen

• Deskundigheid N.v.t.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling van mijn reparatie door werkplaats en receptie Top

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goede service, vriendelijke medewerkers,en bakje koffie staat altijd klaar..

Stephensonstraat 5 A

3846 AK Harderwijk

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!