Prettig

Goed geholpen

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

aangenaam, prettig en goede service

ik werd snel geholpen en er werd een stap extra gezet, TOP!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Nette ontvangst, auto stond gewassen klaar bij ophalen, keurig!

Goede service en advies

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Gewoon fijne en klantvriendelijke service

Erg klantvriendelijk personeel makkelijk en fijne service gewoon super garage

Vriendelijk en vakkundig

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zeer vriendelijk en goed behandeld en correct

Een Super Team aan vak techneuten.

Vriendelijk en Correct

Wederom netjes geholpen. Duidelijke communicatie en helder over de werkzaamheden en prijs van de reparatie/onderhoud.

levering auto problematisch

Termijn levering (Januari 2022) werd afhankelijk gesteld vanwege intern gebruik auto. Waarom dan zo vroeg te koop aangeboden ? Teveel druk door leiding op afsluiten onderhoudsovereenkomst. Na inspanning verkoper dhr vd Broek levering uiteindelijk naar voren kunnen halen (12/11). Waarvoor dank. Aflevering door dhr v.d. Broek : keurig .

Martin Looije, echte fijne verkoper

Inmiddels is het al zover dat je een auto eigenlijk gewoon via en website kunt samenstellen en kopen. Maar om reden dat Martin er werkt bestellen we de auto nog graan bij hem.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Heel blij met de nieuw auto

Fijne geholpen en konden snel leveren

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Een geweldige belevenis in deze perfecte, mooie auto

Lang gewacht en toch gekregen…… Wat een geweldige auto die geheel aan onze verwachtingen voldoet. We krijgen alleen maar complimenten over het ontwerp en de uitstraling van deze A-Klasse Limousine. Onze keuze voor de zwarte lak en lichte bekleding krijgt bij alle kijkers “de handen op elkaar”. Kortom, een top-auto waar we met veel genoegen de komende jaren in gaan rijden.

• Reden bezoek N.v.t.

Netjes geholpen, wel wat duur voor een kleine reparatie en inbouw, maar volgens prijsopgaaf uitgevoe

Zie hierboven.

• Deskundigheid N.v.t.

Correct

ben correct en netjes geholpen

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima behandeling met goede service

Ik werd keurig geholpen door de werkplaatsreceptie. Goede heldere uitleg over wat ging gebeuren en aan het einde wat er was uitgevoerd. Goede afspraken kunnen maken.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goede service, de afspraken komen jullie na.

Vervanging besturingssysteem is goed gegaan

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Afspraak volgens planning. Wachtruimte netjes, goede faciliteiten. Tijd voor beurt zoals afgesproken, niet onnodig lang wachten. Als extra auto gewassen en matjes keurig gezogen/geklopt

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

alles volgens afspraak en correct uitgevoerd

mijn Mercedes SLK moest na 1 jaar en 5000 km weer voor APK en jaarbeurt. na 2uur was de auto weer klaar en er waren geen bijzonderheden. Helaas was mijn onderhoudsboekje na 14 jaar vol en is de beurt er op een niet normale plaats in gezet en afgestempeld. de receptie heeft zeer welwillend aangeboden voor deze youngtimer een nieuw onderhoudsboekje te bestellen. opmerking voor Mercedes: het onderhoudsschema van Mercedes is ouderwets en past niet bij weinig km's per jaar. bij een merk als Mini of BMW is dit 2 jaar of interval afhankelijk en ook milieuvriendelijker.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ik word altijd goed op de hoogte gehouden van extra kosten en krijg mijn auto goed onderhouden en schoon terug.

Zeer goed geholpen

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

mijn bezoek aan Mercedes gewoon GOED!

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Fijn dat mijn auto er weer tegen kan.

Weer netjes gebeld om te vertellen wat de kosten zullen zijn. De auto is weer thuis gebracht wat ook prettig is. Hij kan er weer tegen na bandenwissel, apk en beurt B1.

Klantvriendelijkheid is top

Onder coulance een subframe van de achterwiel ophanging vernieuwen is gewoon een zeer sympathiek gebaar. Dit soort ervaringen maakt dat je merkentrouw wordt en veel vertrouwen krijgt in de dealer.

Mijn Vito verbruikt olie

Ik heb een nieuwe Vito gekocht in juli. Deze verbruikt heel erg veel olie, er gaat per 1000 kilometer zo'n halve liter olie doorheen. Aanstaande maandag zou er onderhoud plaatsvinden om dit uit te zoeken, hier zou ik over teruggebeld worden maar dat is niet gebeurd. Mijn nieuwe Vito verbruikt nu zoveel olie dat ik het liefst een nieuwe motor erin zie of een hele nieuwe bus. Het kan toch niet zo zijn dat je een Mercedes bus koopt van 45.000 dat je elke week olie moet bijvullen?

Stephensonstraat 5 A

3846 AK Harderwijk

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!