Makkelijk afspraak maken Vriendelijk behandeld Vlotte service

Snel en adequate service

Bandenwissel. Kon erop wachten en idd na 3 kwartier reed ik weer weg

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Ontvangst laat te wensen over

Ik had maandagmorgen een afspraak die ik per mail had aangemeld. Ik kwam voor Ad Blue bijvullen Ik kom binnen en aan de receptie wordt alleen gevraagd naar de sleutel verder niets. Om 08:15 beginnen monteurs en om 08:30 uur wordt mijn auto gepakt. Ik zie wat ze dien en vraag om 08:40 uur zelf hoelang het duurt. Voor de eerste keer een antwoord namelijk niet erg lang meer dacht de man v/d receptie. 5 minuten later ging hij zelf in de garage kijken en kwam toen naar mij dat het nog wel even duurde. Hierop zei ik dan laat ik me ophalen waarop ik een leenfiets aangeboden kreeg wat overigens wel prima was. Wat ik niet snap is dat je mensen niet informeert wat je gaat doen en dat je tegen ze zegt het duurt even maar pak gerust even kofiie of iets dergelijks. Nee alleen maar vragen om een sleutel met alle respect dan voel ik mij niet echt een klant.

Vriendelijk en meedenkend

De vriendelijke medewerkers denken met de klant mee. Ze geven goed advies. Ze zijn niet uit om zoveel mogelijk te vervangen tijdens onderhoud. Wat nodig is wordt gedaan. Daarnaast geven ze aan wat er evt aan zit te komen en geven ook nog meerdere oplossingen. Kijk, zo hoort het.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snelle en goede service waar ik zeer tevreden over ben!

Zowel het maken van een afspraak als de daadwerkelijke afspraak zijn naar tevredenheid afgehandeld. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het personeel is vriendelijk en deskundig.

Super!

Altijd goed geholpen door Oscar!

• Reden bezoek N.v.t.

Duidelijke en aangename ervaring

Duidelijke en aangename ervaring

Prijsverhouding is zoek.

Kwaliteit product is gewoon goed. Echter dit keer prijstechnisch totaal niet in verhouding. Remblokken achter vervangen, arbeidstijd half uur, waarvoor berekend wordt 130 euro excl. materiaal. Begrijp alle kosten, maar dit is niet meer in verhouding.

Prettig

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Super voor elkaar snel geholpen

Deskundig en snel geholpen klantvriendelijk

Prima garage.

Goed geholpen, alles op tijd.

• Deskundigheid N.v.t.

Vriendelijke,deskundige behandeling

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Altijd correct geholpen En uitermate vriendelijk

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Weer als vanouds, geen gedoe maar gewoon goed en snel.

Goed en snel geholpen, ben gebeld voor overleg van een kleine reparatie. Goede uitleg en advies

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

zeer klant vriendelijk en proffesioneel

Persoonlijke aandacht en door vragen bij afspraak maken, nette service met fijne terugkoppeling. zeer goed!

Deskundig personeel.

Weet waar ze overpraten. na eerste indruk een bedrijf waar ik vaker terug zal komen.

Geweldige service

Service is boven verwachting. Bevinding/verbeterpunt: de plek van de service balie in Harderwijk zat wat mij betreft beetje verstopt achterin en mag mijn inziens een meer prominente plek meer bij de ingang zitten. Ook het aanbieden van koffie of drankje ( of flesjes water) ontbreekt helaas. Maar dat zal wel met de corona crisis te maken hebben. Verder chapo voor de mooi showroom. De onderhoudsbeurt prijzen voor oudere autos mogen wat mij betreft wel meer aantrekkelijker zijn. Complimenten voor Martijn en Oscar. Groet, Marc

Goed geholpen, installatie navigatie

Vriendelijk, deskundig

Klant onvriendelijk!!

Ik krijg van u een uitnodiging voor apk heb ik gedaan op 22=04=2021 maar wat een onvriendelijke behandeling van d heer Verkiak ik vraag of mijn navigatie geoplood kon worden krijg ik een negatieve melding op ik hen vorige keer een adaportje gekregen van u zou er ingezet worden is niet gebuurt lag los in de auto nou vraag ik hem of hij er ingezet kan worden ook een negatieve melding op dus is ook niet gedaan dan is de auto afgekeurd op een kniperligt in de spiegel remmen stabilsator stang en een gordel achterin (Daar is niets mis mee!) ik heb gelijk mijn buik vol van u service en zult mij ook niet meer terug zien want zo wens ik niet behandelt te worden wat een shagerijn! bah m vr gr k blaauwiekel.

• Reden bezoek N.v.t.

Top service en komen hun afspraken na.

Vooraf duidelijk aangegeven wat er wordt gedaan. Goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Geen beleving

Ik ben al best lang klant bij Wensink Harderwijk. Dit is mijn derde nieuwe auto en ik heb ook nog een tijd en w124 in onderhoud gehad. Ik. De mensen zijn best aardig en doen vast ook hun best, maar er zit gewoon niet veel dienstverlening in en dat is jammer. Het is nooit echt een leuke ervaring. Je moet zelf vragen of er nog bijzonderheden zijn. Ik heb de auto net, maar er wordt niet gevraagd hoe hij bevalt of iets dergelijks. Ik krijg een wasbon mee met de opmerking dat ze de auto niet hebben gewassen, omdat hij nog heel schoon zou zijn. Dit was hij zeker niet. De volgende dag krijg ik een melding dat er te veel olie in zit (ik weet dat de sensoren gevoelig zijn). Ik hoef echt niet als prins behandeld te worden, maar ik mis gewoon de passie en dienstverlenende inslag.

In 1 woord SLECHT

Zeer arrogant persoon die me te woord stond.en even een mededeling dat de remmen vast zaten dat het los gemaakt moest worden terwijl de bus ong 3 weken geleden in Zwolle is geweest voor de remmen vreemd verhaal maar wel mij weten te vertellen dat het keuren €275 moest kosten..dit was mijn laatste bezoek aan wensink Harderwijk

Conform afspraak, correct. Top

Het onderhoud wordt uitstekend uitgevoerd. Zodanig dat ik zonder tussentijds bezoek naar de volgende onderhoudsbeurt kan rijden. Top! Alles correct en professioneel.

deskundig, snel

De kleine beurt is volgens de planning o.i. snel en deskundig uitgevoerd.

Prima geholpen

Het was gemakkelijk om een afspraak te maken. Volgens afspraak was de auto gereed.

Stephensonstraat 5 A

3846 AK Harderwijk

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!