Vriendelijk personeel. Ze luisteren en denken met je mee. Ze komen afspraken na. Alles is duidelijk en ze communiceren goed. Slogan: Wensink, denkt in oplossingen!
Zoals altijd gewoon top helemaal gelukkig
super
Bedrijfsnaam | Bieze food solutions |
Bij de aanschaf van de fietsendrager ben ik deskundig geadviseerd. De levering was snel en het personeel was zeer behulpzaam.
Bedrijfsnaam | Dubbeldam |
Ik ben geweldig geholpen door Martin en zijn team! het zijn super sociale mensen die ruim de tijd voor je nemen en je exact uitleggen hoe alles werkt! ik ben ze enorm dankbaar!
Goed en vriendelijk geholpen
Zeer klantvriendelijk, hulpvaardig, nauwgezet en deskundig.
ok
Bedrijfsnaam | keur |
In overleg met verkoper auto omgeruild
Gisteren pas gekregen dus veel kilometers (29) nog niet gereden
Bedrijfsnaam | Bato - Eemland Personenvervoer B.V. |
Mijn display was uitgevallen,er kwam een vriendelijke monteur om de auto om te wisselen. Kon na het weekend de auto weer ophalen, een nieuwe display geplaats zag er weer keurig uit. Auto in de garage gezet en zag dat de houder van het nummerbord gebroken was en nummerbord hing eruit. Weet niet wie de dader is dus bel ik op met het verzoek om een nieuwe houder te plaatsen, moest ook een nieuw nummerbord op. Ze zullen het bestellen en dan bellen voor reparatie. Wat mij bevreemd dat er gezegd werd dit al was toen ik de auto ophaalde. Dit heb ik niet geconstateerd dus geloof de monteur dat dit zo was. Ik wijs daarom ook geen schuldige aan. Maar had wel graag gewild dat de monteur of de receptie van de werkplaats dit had doorgegeven zodat ik gelijk opdracht kan geven om het te repareren.
Bedrijfsnaam | de Vaal |
Nooit problemen ondervonden met Wensink
Fijn ontvangst en keurige communicatie!
Bedrijfsnaam | Techniquals |
Vlotte en correcte afhandeling
Zoals altijd een fijne samenwerking het lijkt gewoon, maar dat is het niet. Voor het eerst in al die jaren was er een probleempje met de afspraak. Niet getreurd gezamenlijk uitstekend opgelost.
Vriendelijk personeel. Bij de bevestigingsmail werd de verkeerde datum en tijdstip gemeld, na telefonisch contact is dit niet gecorrigeerd en bij persoonlijk contact bij de garage bleef de uitleg vaag. Ik heb dit als verwarrend ervaren.
Gewoon goed
Dit is een zeer fijne vestiging van Wensink in Harderwijk. Zeer proffesioneel personeel en zeer klant vriendelijk echt nog mensen die met de klant mee willen denken
Bedrijfsnaam | Jan |
Snelle service
Bedrijfsnaam | T & M Techniek B.V. |
Super service
Ik heb alleen een fluittoon bij het bestuurdersportier als ik harder rijd dan 110/uur Daar kom ik nog voor terug
Het ophalen van de nieuwe (lease-)auto is dan met de nodige (Corona-)vertraging gelukt. Alles was zoals verwacht en inmiddels gewoon prima geregeld. Ondanks de beperkingen door de geldende maatregelen is het toch gelukt er een klein feestje van te maken.
Bedrijfsnaam | Capgemini Nederland BV |
Vriendelijke personeel en deskundig uitgevoerd.
Bedrijfsnaam | Infinitely Qualified B.V. |
Altijd netjes en goede service.
Goede service, vriendelijk personeel, en zo af en toe een update hoe het met de auto gaat.
Stephensonstraat 5 A
3846 AK Harderwijk
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!