Top service!

Super geholpen tijdens de onderhoudsbeurt. Auto netjes gewassen en uitgezogen

super geholpen

ik had een probleem met mij rem achter. ik kwam alleen om eerst even te kijken, maar er werd gelijk voorgesteld op het probleem op te lossen. dus top werk !! klaar terwijl U wacht.

Nog stiller dan stil

De eerste kilometers zijn vanuit Harderwijk naar Hulst (bijna België) geweest. De nieuwste diesel 116cdi / 120kW / 9g-tronic aut is nog stiller dan de 7g-tronic automaat variant. Het advies en de keuze van Wensink Mercedes in Harderwijk was en is voor ons nog steeds de juiste voor ons bedrijfswagenpark.

• Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

Prima service met een bijsmaak.

Prima service. Kon wachten tijdens de onderhoudsbeurt, onder genot van koffie. Het enige is dat ik aan de kwaliteit van de Mercedes ruitenwissers twijfel. Is nieuwe auto en na 10.000km nieuwe wissers ivm strepen vind ik tamelijk snel en Mercedes onwaardig. Vorige auto’s van een ander merk gaven pas problemen bij zeg maar 40.000 km. Onder dezelfde omstandigheden wel te verstaan. Vind ik erg jammer en had ik niet verwacht.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Het team van PKW is gewoon enthousiast en zeer bedreven. Dat is wat een Mercedes-Benz klant graag wil zien en voelen.

Weer top geregeld door Wensink Harderwijk

Mijn Mercedes voor APK en winterbanden wissel, alles goed verlopen en weer keurig gewassen afgeleverd. Top service! Wij zijn met 2 Mercedessen al een aantal jaren klant bij Wensink en zijn erg tevreden over de dienstverlening.

Prima service daar

Snel, goed contact en goede informatie

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Goede service en uiterst vriendelijk personeel

Goede regels m.b.t 1,5m afstand. Heerlijke koffie tijdens het wachten.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Uitstekende service, afspraak volgens planning.

Uitstekende service. Service beurt A met een mooi schone auto van binnen en buiten, Top !! Wachtruimte perfect, lekkere koffie en iedereen die in het pand is loopt in deze tijd met mondkapje e.d. - goed geregeld.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

In een woord "uitstekend"

Klant staat overduidelijk centraal. Vriendelijk, meedenkend en meewerkend. Beloftes zijn waargemaakt.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Fijne garage met fijne werkplaats

Weer prettig meegedacht door mij even te bellen over dure onderdelen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

X

X

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Uitstekend, vriendelijke verkoper, top service

Prima aflevering, uitleg

Vriendelijk en behulpzaam

Heel goede vakmensen daar in Harderwijk

Als zeer prettig ervaren

Prima vriendelijke dealer

Mooie schoon ruim pand. Vriendelijk personeel. Prima service

het had een 9 kunnen zijn

service prima aardig kwaliteit etc. echter de nota had toch wel verrassingen die niet van te voren waren afgestemd met mij. Batterij sleutel a 9,66 ex btw. toevoeging in benzine a 21,83 ex btw. deze zaken waren niet afgestemd. benzine toevoeging kan ik mee leven maar een knoopcel voor 9,66 ex. is bizar. verder worden er kosten opgevoerd voor hulpstoffen en milieu, die volgens de mercedis bens site inclusief zouden zijn quote "* De vermelde adviesprijzen zijn inclusief onderdelen, klein materiaal, werkuren en btw en zijn geldig t/m 31 december 2020." deze zaken zijn jammer. ik heb de factuur voldaan om aanmaningen te voorkomen. maar ben niet blij, Dit soort praktijken verwacht in niet bij een MB service had wel een 9 kunen zijn. gemiste kans voor Wensink. even overleg van te voren over de extra diensten was beter geweest. en de kosten voor milieu ???

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Het is een geweldige ervaring om een Mercedes te leasen

Goede ontvangst , goede voorlichting , duidelijke uitleg over de Mercedes mbt opties en mogelijkheden. Het was fijn om een proefrit te maken .

helemaal tevreden

Service met een hoofdletter en zeer tevreden

goed en proffesioneel geholpen

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prettig en goed zaken doen in een fijne atmosfeer samen met Martin Looije.

Een goede en prettige atmosfeer tijdens het zaken doen over de aankoop van een jonge tweede hands b klasse. De verkoper wist wat ik verwachte van een jonge tweede hands auto want hij werd als nieuw afgeleverd. Na thuis komst kwam ik er achter dat er aan 1 van de velgen een beschadiging zat en na een telefoontje werd dat opgelost naar volle tevredenheid. Dus alleen maar lof voor Martin.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Top ervaring, service met hoofdletter S.

Klant is bij mercedes benz wensink zeer duidelijk koning.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Meekijken, meedenken, vlotte service en goede communicatie!

Ik kon snel terecht toen (voor mij vrij onverwacht) de banden vernieuwd moesten worden. Binnen een dezelfde dag besteld en gemonteerd. De communicatie erom heen was weer perfect! Vriendelijk en betrouwbaar personeel bij Wensink Harderwijk!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Wel apk maar geen onderhoud

Ik had graag van te voren willen weten dat de APK uitgevoerd kan worden en dat ik voor onderhoudswerk naar een andere garage moet gaan.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima service en goed overleg

Na even doorvragen staat er tevens een leenauto klaar als mijn auto een onderhoudsbeurt krijgt

Stephensonstraat 5 A

3846 AK Harderwijk

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!