Netjes geholpen

Netjes ontvangen en prima geholpen.

Afspraak digitaal gemaakt en bevestigd gekregen. Keurig op tijd geholpen en volgens afspraak de werkzaamheden uitgevoerd.

Totaal plaatje is keurig en correct afgewerkt

Auto op tijd kunnen afgeven en bij ophalen goede uitleg gekregen en auto ook binnen en buiten nog schoon ook👍

Luchtvering en deel van onderstel vakkundig en snel gerepareerd.

Mijn S-Klasse had een afgebroken veerpoot rechts voor en dus ook een beschadigd onderstel (krom getrokken). Dinsdags is alles bekeken en woensdagmiddag is alles binnen 2 uur gerepareerd.

Drie keer naar dealer geweest voor een modificatie

Als gevolg van een productiefout aan de stoel van mijn auto moest ik door een terugroepactie naar de dealer. Ik woon op 40 km afstand van de dealer. Eerst moest het geconstateerd worden toen gerepareerd en uiteindelijk moest ik weer terug omdat de reparatie niet goed was uitgevoerd. Al met al 240 km afgelegd waarvan de kosten voor mijn rekening zijn. Daarnaast moet ik de brandstof van de leenauto betalen. Overigens was dit niet de eerste terugroepactie. Kortom ik ben niet tevreden over de wijze van oplossen van een kwaliteitsprobleem aan mijn auto

Erg goed geholpen

Precies volgens afspraak. Probleem opgelost.

Prima service.

Aangezien ik niet in staat was om persoonlijk mijn auto voor de onderhoudsbeurt naar de garage te brengen, was ik bijzonder blij dat de auto kon worden opgehaald en teruggebracht. Prima geregeld en een 10 voor de goede algehele service.

prima services

goede en vlotte services

Vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen

Het inplannen van een APK keuring online ging niet goed. Dat werd goed opgepakt. Al mijn vragen werden prima beantwoord en verder ben ik een tevreden klant.

Lampje motor storing snel verholpen.

Deze week ben ik op maandag 22 Juli in de vestiging Harderwijk van Wensink geweest om mijn Mercedes uit te laten lezen wat betreft een motor storingslampje wat zich plotseling toonde in het dashboard. Ik kon deze dag direct terecht in de middag. Daar hebben ze het direct opgelost en ben weer als een tevreden mercedesrijder weg gereden. Super snelle service en zoals altijd vriendelijk te woord gestaan. Groet M.

Keurig afgewerkt en volgens afspraak met kleine verassing

Auto zowel buiten gewassen als binnen uitgezogen. TOP

Sterwaardig

Na heel erg slechte ervaringen bij de MB dealer in Swindon in de UK heb ik dankzij Wensink mijn vertrouwen weer terug gewonnen bij de MB garage. Erg behulpzaam daadkrachtig en erg fijn dat je hier wel serieus genomen word.

Vriendelijk

Afspraak is afspraak....

Prima ervaring. Goede service

APK gekeurd zonder problemen! !

Vriendelijk, professioneel, vakkundig : DAT IS WAT DE KLANT PRECIES WIL.

Ontvangst bij de receptie is professioneel en vriendelijk. Koffie wordt aangeboden! De wachttijd is kort omdat de auto kort na binnenkomst naar de werkplaats gaat voor controle. Ook wordt de auto gewassen na elke kleine of grote beurt.

makkelijk afspraak te maken , goede duidelijke service prima

nette en vlotte behandeling

altijd een vriendelijke en snelle behandeling

Vriendelijk en adequaat geholpen

👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed georganiseerde, zeer deskundige en servicegerichte dealer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service is goed, er staat altijd een auto klaar als je een onderhoudsbeurt laat doen. Onderhoudspunten worden correct uitgevoerd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goede relatie met Wensink Harderwijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Stephensonstraat 5 A

3846 AK Harderwijk

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!