5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Professionele en kundige mensen diebweten waar ze het over hebben

Goed, klantgericht

4 sterren: goede service, goed behandeld

GEWOON goed!Ben door receptioniste prima geholpen. Heb toch een suggestie, als type auto belt!! voor een beurt zo-en zoveel, dames ongeveer kunnen zien wachttijd voor klant, receptioniste zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ditmaal maakte Wensink bij de servicebeurt zelf geen beste beurt. 2 weken vóór de beurt gebeld met de werkplaats: melding in display over slijtage van de remmen. \'we gaan er naar kijken. u kunt gewoon doorrijden\'. De melding in de display kwam ook automatisch via de email binnen. Ik maakte toch gelijk een afspraak voor een A-beurt, zodat er ook naar de remmen kan worden gekeken. 7500km te vroeg voor de normale A-beurt. Kan ik vervangend vervoer krijgen? \'Natuurlijk, we zetten een auto klaar, meneer Buitink\'. Op de dag van de servicebeurt: \'er zijn geen bijzonderheden meneer Buitink?\'Natuurlijk, daarvoor had ik gebeld. \'U hoefde geen vervangend vervoer meneer Buitink\'. Natuurlijk wel, want dat hadden we telefonisch besproken. Nadat er vervangend vervoer is geregeld, kon ik naar mijn werk. Ik word na een uur gebeld. \'U bent te vroeg met uw A-beurt, 7500km. Moeten we de beurt wel uitvoeren?\'Ja naturlijk, want ik had de melding van de remmen doorgegeven zodat tijdens de beurt naar de remmen kon worden gekeken. \'Okay we gaan de beurt doen\'. Weer een uur later:\'de beurt en de vervanging van de remmen en nog enkele onderdelen kost totaal € 820 ex BTW.\' Moeten we de reparatie uitvoeren?\'Ja graag. De beurt was conform afspraak gereed. 2 dagen later kreeg ik de rekening. De rekening was toch ruim € 100 duurder ex. BTW. Jongens wat een gestuntel. The Best or Nothing.....

4 sterren: goede service, goed behandeld

altijd vol vertrouwen de auto achterlatend voor een reparatie of service beurt.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service. Personeel denkt mee met de klant en kan probleem oplossend werken.

Beslist positief

Gewoon goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief vriendelijk personeel en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

voor het eerst in 16 jaar enkele teleurstellingen. Geen passende vervangende auto aangeboden, maar goed opgelost Volgende dag kreeg ik een foutmelding mbt koelsysteem. Te weinig koelvloeistof. Dit is niet goed gecontroleerd. Maar de controle en het bijvullen van Koelvloeistof staat wel op de rekening. heel slordig en niet acceptabel

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Keurig correct bedrijf

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Positie en klantvriendelijk

Prima geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerste grote beurt, waren helaas de onderdelen niet compleet voor een grote beurt, terwijl ik dat duidelijk had afgesproken. Een terugkoppeling was gewenst geweest en is nog steeds gewenst. Zelf een nieuwe afspraak gemaakt. Bij de nieuwe afspraak bougies, banden en brandstofilter laten vervangen. Tweede afspraak ging top. Kan niet anders als tevreden zijn. Voor mij het juiste adres.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wederom kreeg ik weer een niet correcte factuur. Ik heb een onderhoudscontract van 3 jaar. En dan ontvang ik weer een factuur, waarbij meer kosten in rekening worden gebracht en er geen rekening wordt gehouden met mijn onderhoudscontract. Ik krijg dan uiteraard een credit nota maar de baliemedewerker biedt dan ook nog helemaal geen excuses aan voor de gemaakte fout. Vervelend en jammer. Ik heb in twee jaar tijd nu al drie foute facturen gehad. De vakkundigheid van de beurt en de service dat mijn auto gehaald en gebracht wordt waardeer ik enorm. Ik blijf klant maar ik vind het wel erg slordig.

Stephensonstraat 5 A

3846 AK Harderwijk

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!