Vriendelijk en servicegericht personeel

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Keurig

Prima werkplaats

Goede afspraak geen verrassing achteraf.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke bejegening en prima vakwerk

Klantvriendelijk, goede informatie en uitleg. Degelijk vakwerk. Dus ben erg tevreden en ben blij dat ik met een veilige en goed onderhouden auto de weg op kan,

Alles keurig geregeld.

Prettige ontvangst bij de receptie en een vlotte afhandeling. Op tijd terug gemeld via SMS.

Super snelle service

Wij zijn goed geholpen en snelle service

Prima !

Netjes geholpen binnen de afgesproken tijd. Prima (gratis) leenfiets mee gekregen.

Volgens verwachting

Tevreden

• Prijs/Kwaliteit

Keurig aan de afspraak gehouden

Snelle service, reparatie conform afspraak. Echter wel aan de dure kant. Reparatie was ruim €400,- Materiaal prijs is maximaal €75,- De auto werd keurig om 10:45 uur gereed gemeld. Er vanuit gaande dat de monteurs om 08:00 beginnen dan is de reparatie binnen 3 uur uitgevoerd dat komt neer op een uur tarief van ongeveer €115,-. Dat is wel aan de hoge kant!

Zeer slecht

Heel slecht wordt totaal niet geluisterd

keurig

Het geheel is goed geregeld geworden. Eén punt van aandacht.De centraliste van Wensink meende dat ik contact moest hebben met , Ford Assistance, . (ivm mijn autoprobleem) Ik belde 2x met F.A. Kwam er niet uit. Een later belletje met Just lease leerde dat ze gebruik maken van niet F.A., maar een berger uit de buurt. (Wolves uit Rijssen) Het is maar een weet. ( en scheelt onnodig bellen en verwarring) Voor het overige was alles gewoon goed. Dank.

Fijn ontvangst, goede informatie

Goed geregeld

Afspraak gemaakt en alles netjes volgens de geplande termijn verzorgd.

Prima.

Vriendelijk,behulpzaam, vakkundig.

Zeer positief.

Prettige ontvangst en begrip voor mijn persoonlijke situatie.

matige afhandeling bussen

bussen worden niet schoon opgeleverd. boorsel ligt op dak van Imperial, gevolg roest op het dak. wordt niet terug gebeld, moet zelf overal achteraan.

Goede service voor nop uitgevoerd

Fijn geholpen en een goed gevoel

We hebben een goed gevoel over Ford Wensink. We zijn erg netjes geholpen door Pim en alles was prima in orde zoals afgesproken. En we zijn erg blij met onze Ford!

Zoals gewoonlijk, goed.

Prettig

absoluut tevreden, meedenkend

ik wordt adequaat geholpen, vragen worden goed beantwoord, tips worden gegeven.

Goede ervaring.

De Ford dealer komt zeker zijn afspraken na m.b.t. de afhandeling van de onderhoudsbeurten en de afgesproken leenauto. Wat ik wel een beetje mis is het gevoel van "warmte" bij de receptie. Ze zijn absoluut correct en fatsoenlijk maar mis dat specifieke welkom-gevoel, zo van leuk dat je er bent. Dit valt mij op als ik dit vergelijk met andere dealers. Uiteraard wil ik mijn antwoord telefonisch toelichten. Maar als je de ambitie hebt om voor de score 10 te gaan, dan hoort dat aspect daar zeker ook bij.

Uitstekend!

Prima geholpen .

Klantgerichte service en vriendelijk personeel

Zie bovenstaand

Probleem is niet opgelost

Probleem met car-kit. Er is gepoogd een update te doen van SYNC2 echter de wifi in Deventer was slecht en de verbinding schijnbaar ook hierdoor een dag terug moeten komen. Update van systeem is gedaan echter probleem is nog steeds aanwezig.

nieuwe auto bevalt goed. oude ecosport was ook goed.

Dortmundstraat 2

7418BH Deventer

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!