X
Haal en brengservice, vlotte afhandeling, goede communicatie
Altijd goede service,
Goede ervaring!!!
Service en vriendelijk
Zeer flexibel en klantgericht. Bracht mijn auto en dezelfde dag opgelost.
Henk nam volledig de tijd om alles over de auto uit te leggen.
goede service
Goede uitleg bij bijzonderheden. Service is uitstekend.
Garage v d Hee, is een prettig, betrouwbaar, vakkundig familie bedrijf. Vriendelijke medewerkers.
vriendelijk en correct
Goed geholpen, kwam voor een second opinion wat betreft mijn versnellingsbak, dan dat hebben ze vakkundig en professioneel opgelost en doorgrondig naar gekeken met positieve uitkomst. Daarnaast nog even olie en bougies laten doen en daarnaast moesten twee banden worden vervangen bij de inspectie. Alles werd vakkundig uitgelegd en toegelicht, ook met de punten die er in de toekomst wellicht aan zitten te komen. Zeker een aanrader om hier je auto heen te brengen als je goede en persoonlijke service verwacht!
Blij met deze garage
altijd prima service, kennen hun klanten en voertuigen goed en werken snel en goed
Ervaring : is meer dan goed
Wij zijn al jaren lang klant...wij zijn er heel tevreden over
Zie bovenstaand dat zegt genoeg
Ik heb altijd vertrouwen in garage vd Hee
Word altijd goed geholpen, weten waar ze mee bezig zijn. Vriendelijke mensen gewoon.
Het is een fijne garage met vriendelijke en vakbekwame monteurs. Wij hebben onze auto hier gekocht en de verdere onderhoud doen zij ook voor ons. Je kan altijd bellen voor een vraag en staan altijd voor je klaar.
Vriendelijk bedrijf met een hoog service- en kwaliteitsniveau.
Prima prijs-kwaliteit verhouding! TOP-service van het gehele team.
Goede en heldere afspraken
Service en technische kennis is hoogstaand. Grote hulpvaardigheid
Prima communicatie en geen verrassingen bij reparaties. Misschien niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar en dat is veel waard!
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.