Een buurman gaf noodhulp met een lege accu start. Direct van A a/d R naar v/d Hee. Werd direct opgelost met en noodzakelijke nieuwe accu en uitleg.
Zeer vriendelijke, meelevende en meedenkende mensen. Zo kom je ze niet vaak meer tegen! Service is uitstekend! Je word altijd snel geholpen, over alles valt te praten en ze zijn heel eerlijk en open. Als iets kan dan kan het en als het niet kan zeggen ze het ook gewoon. Zeer prettige ervaring!
Dit team staat altijd klaar voor je, en ze gaan door tot ze de oplossing hebben, top!!
Ik kom al lange tijd bij jullie. Heb vertrouwen in het bedrijf.
Garage van der Hee een vak garage waar het meedenken met de klant hoog in het vaandel staat.. De kwaliteit en van de geleverde diensten is super. en de dropjes trouwens ook.. Een tevreden klant
Auto gekocht voor een klein prijsje, paar onvoorziene problemen prima opgelost!
Ik was zeer tevreden
Vooraf gebeld over de kosten die verwacht worden. Na goedkeuring zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Auto was dezelfde dag weer klaar.
Het werk is prima uitgevoerd maar de kosten waren 2 keer zoveel als vooraf was ingeschat.
Fijn dat er zo goed werd meegedacht en dat wij het gevoel hadden dat er alles aan werd gedaan om de auto op tijd af te krijgen. Daarnaast zijn wij goed voorgelicht over de toestand van de auto en waarom welke werkzaamheden benodigd waren. Ontzettend goede ervaring, bedankt!
Er werd meegedacht en het werd tot volle tevredenheid opgelost
Al jaren goede service en goed advies
Alleen ben ik het niet over de factuur eens. Daar zou nog contact over opgenomen worden. Het gaat over het declareren van de leenauto. Hoor hier graag over terug. Ik wacht met het overmaken van de factuur tot hier duidelijkheid over is.
Originele beoordeling
Staan direct voor je klaar, snel en hulpvaardig.
gewoon vaklui waar je op aankunt
Zie boven
Ik ben klant bij Garage v.d. Hee vanaf het eerste uur dat Henk en Gea een garage starten en ik ben altijd altijd goed behandeld.
Goed en effectief geholpen
Denkt mee met de klant
Mijn eerste ervaring met Garage van der Hee zijn zeer goed, goede service, heel vriendelijk en technisch zeer goed op de hoogte. Kortom zeker een aanrader!
Ik was bij Garage vd Hee voor de tweejaarlijkse bandenwissel. Het is fijn dat je geen nummer bent en goed wordt geholpen.
Goede en snelle service!
Mijn NISSAN rijdt weer als nieuw.
Vriendelijk behulpzaam personeel, adequaat en oplossingsgericht.
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.