We hebben hier onlangs een auto gekocht en kwamen nu voor onderhoud voor onze andere auto. Vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt en uitstekende service. Weten waar ze over praten.
Goede afspraken. Er wordt met de klant mee gedacht. Duidelijke communicatie. Altijd vervangend vervoer beschikbaar tijdens reparatie of onderhoud.
Vlak voor vakantie leeglopen band aan caravan. Snel afspraak kunnen maken en prima op de hoogte gehouden over de voortgang en afhandeling. Prima kwaliteit voor een nette prijs.
Grote garages grossieren al lang als anoniem lopende bandwerk voor onderhoud. Bij van der Hee staat, naast kwaliteit van de werkzaamheden, de klant als individu voorop.
Denken heel erg mee in het voordeel van de klant, bieden meerdere opties en overleggen goed. Gewoon top!
X
Denken met je mee, hebben de kennis in huis om problemen te verhelpen.
Sinds Henk in de Swadenburgerdam voor zichzelf begon zijn wij al klant bij hem.En nu met Dirkjan en Henrike erbij zijn wij dik tevreden over het bedrijf. Dus ons raken ze pas kwijt als we geen auto meer mogen rijden.
De auto is weer tiptop in orde, over de dingen die gerepareerd zijn kreeg ik een goede uitleg en ook tips waar ik in het vervolg op zou kunnen letten.
Precies zoals de titel omschrijft. Ik kom hier sinds 2018 en ik rijd daar zelfs een stukje voor om! Zegt genoeg denk ik! Een hele dikke 8+ of een 9- omdat er altijd ruimte voor verbetering is!
Goed en deskundig
Vriendelijk in contact, naar mijn idee deskundig. Ook tussen door kan je meestal wet terecht.
Kwaliteit staat bij Garage van der Hee hoog in het vaandel. Ze zorgen dat ze niets over het hoofd zien, en zijn eerlijk of het te plegen onderhoud. Ik voel mij weer veilig in mijn auto. De remmen van mijn auto bleven piepen, ook nadat deze al een aantal keer door een andere garege waren vervangen en schoongemaakt. Daarnaast remt mijn auto weer goed, waar hij dat eerst niet deed. Er werd vanuit de garage goed gecommuniceerd over de voortgang en kosten. Medewerkers zijn klantvriendelijk in contact.
Goede service en vriendelijke mensen
goede service
Goed advies. Goede service. Met auto's kome voor onderhoud en we kopen ook nieuwe auto's
Heel goed
Een garage die vertrouwd aanvoelt. De vertrouwensrelatie vind ik heel belangrijk. Ze hebben verstand van zaken. Mijn auto is voor onderhoud en reparaties in goede handen. Het is tenslotte een kostbaar bezit. Ik rij daar dan ook graag hiervoor een stukje voor om. Als er afwijkende zaken zijn, dan wordt je gebeld. Dat vind ik prettig. Je komt dan niet voor verrassingen te staan.
Binnen afgesproken tijd en budget. Fijne samenwerking.
Altijd zinvol advies en duidelijk begroting
Erg tevreden met service en snelheid van onderhoud.
Hoe is het mogelijk om een service te verbeteren die al goed is !!
Goede en snelle service!
Mijn ervaring is vrijwel altijd dezelfde (in de afgelopen 30 jaar): een team dat erg deskundig is, meedenkt indien nodig, en redelijke prijzen hanteert. En vooral ook een persoonlijke benadering.
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.