Ik word altijd fijn geholpen en mensen maken altijd even tijd voor je vrij voor een praatje en/of uitleg van wat ze aan je auto hebben gedaan. Top garage!!
Al jaren klant bij garage Janssen. altijd zeer tevreden. Deze keer door mijn eigen fout te laat voor de keuring. Er is alles aan gedaan om mij goed en snel te helpen! een tevreden klant dus!
Flexibel in optreden en denkt altijd met je mee.
Goede en eerlijke service, voorafgaand een offerte ontvangen met de te verwachten kosten. Telefonisch contact gehad over het uitvoeren van de werkzaamheden aan m'n auto.
Zie boven
Echt helemaal goed geregeld, snel en professioneel. Vervangend vervoer is altijd wel schaars, maar nooit een probleem. Erg goede garage!
Goeie garage, Vriendelijke mensen, je kan er altijd snel terecht en als je echt problemen hebt dan helpen ze je gelijk. Ze weten wat ze doen, mocht er wat zijn met je auto bellen ze altijd eerst netjes op. Heb mijn bus ook in onderhoud en ben daar zeer tevreden over.
Ik ben vakkundig geholpen. Er is tijd genomen om serieus met mijn vragen om te gaan en tot een oplossing te komen waardoor il weer met plezier met mijn auto de weg op kan gaan.
Fijn contact. Apk laten doen voor mijn bus. Eerlijke feedback over chiptuning dat dit geen goede keuze was voor deze bus.
Ik kom al 35 jaar bij Janssen autobedrijf en altijd goed en meedenken
Goede service, deskundig,
Vriendelijke en duidelijke uitleg van het probleem van de bus. En duidelijk vooraf wat het ging kosten. Gelukkig viel het achteraf mee. Dus kom er nog een kleine onderhoudsbeurt bij.
Dit autobedrijf is deskundig en prettig om mee te werken. Ik heb er een gebruikte auto gekocht en ik kreeg een net bedrag terug voor mijn oude auto.
Maak al jaren gebruik van het onderhoud van mijn auto bij Janssen. Mijn ervaringen zijn erg positief, duidelijke manier van communiceren, vakmanschap is goed en vriendelijke mensen. Heb vorig jaar occasion gekocht, kortom ik ben een tevreden klant.
Of je nu er een auto koopt of er eentje in onderhoud hebt, altijd dik voor elkaar.
Apk en kleine beurt goed gedaan en netjes te woord gestaan
Ik had mijn auto gebracht voor de apk en kleine beurt. Een dag van tevoren gebeld of ik toch een leenfiets kon krijgen en dat was geen probleem. Als er bij de apk dingen moeten worden gerepareerd word ik altijd netjes gebeld of ik akkoord ga met de reparaties. Een belletje of sms'je als de auto klaar is. Ik word altijd super goed te woord gestaan door de eigenaar. Ik kom hier al 15 jaar en ga er nooit meer weg.
Eerste keer voor APK, netjes en prima verzorgd
Door het team van Auto Janssen is en blijft mijn auto goed onderhouden.
Het team is altijd snel, kundig en communiceert goed en eerlijk.
Altijd vriendelijke ontvangst. Geen haastig afwerken van gesprekken. Je krijgt de volle aandacht. Ook gedegen antwoorden op je vragen.
Fijn geholpen ze zijn allemaal super goed en gezellig. De service is ook goed.
Ik word daar altijd vriendelijk geholpen en ze bieden snelle service
Je wordt ook door de telefoon vriendelijk en correct te woord gestaan. Reparatie snel en vakkundig uitgevoerd
Wees garage heeft ons vakkundig geholpen. Bij onze eerdere garage kregen we geen duidelijke diagnose over het euvel, welke we bij Garage Janssen wel kregen. Ik heb de sterke indruk dat Garage Jansen en zeer degelijke, oprechte en nette garage is.
Klaphekweg 18 B
6713 HN Ede
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.