Fantastische Service!
Betrouwbaar en goede uitleg en adviezen.
Altijd gastvrij, vakkundig en goed advies
Altijd vooraf prijsopgaaf bij reparatie. Als er iets extra's moet gebeuren wordt er netjes contact gezocht en overleg gepleegd. Deskundig personeel wat ook in Jip en Janneke taal uitlegt hoe onderdelen werken. Altijd vriendelijk personeel.
Ik ben zeer tevreden over de service van autobedrijf Joop Janssen. Ik heb er mijn Peugeot-occasion gekocht en daarna steeds voor onderhoud gebracht, al is het niet naast de deur. Ik heb vertrouwen in dit autobedrijf vanwege mijn prettige ervaringen. Ik heb steeds goede afspraken kunnen maken, ben altijd vriendelijk ontvangen en als het even kan blijf ik hier vaste klant . Ik kan deze garage dus van harte aanbevelen
Goed werk tegen een acceptabele prijs. Zelfs na verhuizing naar Apeldoorn laat ik hier de auto onderhouden.
Vanaf dag 1 breng ik mijn auto’s al hier voor onderhoud. Ook diverse auto’s gekocht hier. Top bedrijf en een aanrader
Prima. Goede tijdelijke auto. Onderhoud en APK uitgevoerd tegen een zeer redelijke prijs. Aanrader!
Uitstekende service, bij grote uitgaven wordt er netjes vooraf gebeld.
Zeer prettig en tevreden weggereden
Komen afspraken na. Goede service en werk goed afgeleverd.
PPrettig gesprek en no nosense. Nederlands instructieboekje aangeboden, wat ons heel fijn lijkt, komt nog binnen
Snel, vakkundig reparatie uitgevoerd.
Zie boven
Garagebedrijf Jansen is een prettig en betrouwbaar bedrijf. Ze besteden de noodzakelijke zorg aan je voertuig en in principe niet meer dan dat, tenzij je dat uitdrukkelijk met elkaar hebt afgesproken. Zo hoort dat.
Bij APK bleek dat er een rubber niet goed meer was. De volgende dag snel en goed gerepareerd. Altijd goed ontvangst door Robin, krant lag klaar dus werd goed verzorgt. Kortom hier moet je zijn voor je auto onderhoud.
Een uitstekende garage op alle vlakken
Ben al een aantal jaar klant. Heel tevreden, goede service en deskundig advies.
Meerdere foutmeldingen op het display van mijn elektrische Hyundai. Niet handig als je net een paar honderd kilometer rijden wilt. De 'kom maar even langs, er moet vast een nieuwe accu in' was niet alleen geruststellend, maar ook correct, en uitgevoerd binnen de tijd van een kopje (goede) koffie. En dat allemaal zonder afspraak!
deskundig advies m.b.t. schade. prima herstel en dit op basis van redelijk prijs.
Auto bedrijf Janssen is service gericht en dat vind ik prettig bij dit bedrijf. Ze denken met je mee en adviseren ook waar nodig is. Dus ik zal Auto bedrijf Janssen zeker aanbevelen bij anderen om daar hun auto te kopen.
Zaterdags gebeld ivm een storing. Dinsdagsochtend langs geweest voor diagnose (storing abs sensor). In de bedrijfsbus naar huis (Apeldoorn) om te lunchen en om 14:30 auto weer gereed. Top!
Goede ervaring.
Zie hierboven
wordt altijd goed geholpen Afspraken komen ze na Nette prijzen
Klaphekweg 18 B
6713 HN Ede
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.