wordt altijd goed geholpen Afspraken komen ze na Nette prijzen
Ze doen wat ze zeggen, en geven advies . Keuze is aan jou.
Altijd even goed en correcte behandeling. De monteurs weten waar ze mee bezig zijn!
Fijn dat ik werd thuisgebracht en weer werd opgehaald
Ik had een reparatie van mijn motorstoringslampje waarbij een vrij ongebruikelijke vloeistof als additief aan de brandstof wordt toegevoegd. Door de vloeistof bij te vullen in plaats van een hele nieuwe unit hiervoor te bestellen scheelde mij dit enorm in de kosten. Dus fijn meegedacht!
Word altijd vriendelijk geholpen, en geen lange wachttijden.
Maak binnenkort afspraak voor vernieuwen distributieketting Bedankt voor het meedenken en advies
het maken van de afspraak was makkelijk, bij aankomst was er meteen bekend waar ik voor kwam, en alles was snel geregeld. zal volgende keer zeker weer terug komen
Smorgens auto gebracht leen fiets mocht ik gebruiken smiddags auto werr op gehaald ⁸
Tijdens het repareren van iets anders kwamen ze andere mankementen in mijn auto tegen. Eerst belde zij hartstikke fijn en meedenkend op om te overleggen of zij het mochten repareren. Vervolgens toen ik de auto kwam ophalen hebben zij alles uitgelegd wat zij gedaan hebben, en laten zien.
Goed advies bij groot en klein onderhoud!
Goede ervaringen zou ik iedereen aanbevelen top
uitstekende dienstverlening en goede prijs-kwaliteit-verhouding onder deskundige leiding
Heel klantvriendelijk.
Goede, nette, zorgvuldige service. Geïnformeerd tussendoor als er bijzonderheden of extra kosten bijkomen. Vriendelijke medewerkers. Erg tevreden
Ik was te laat met mijn auto keuren.. via kennis dit bedrijf aanbevolen gekregen. Contact opgenomen en kon dezelfde dag nog terecht. Vriendelijk geholpen, helemaal top dus !
Fijne garage met vriendelijke en meedenkende eigenaar Robin en verdere medewerkers.
Bij dit bedrijf krijg je goede service en wordt het vel je niet over de oren gehaalt.
Zie hierboven
Goed, snel en betrouwbaar.
Direct geholpen bij Hyundai moest ik een maand wachten
Er wordt altijd goed werk geleverd. Je wordt vriendelijk behandeld en, ook heel belangrijk, je wordt goed geadviseerd!
Positief! Al jaren uitstekende en deskundige begeleiding. Perfecte service!
Vertrouwen, open en eerlijk. En nog vakmensen ook! Al heel veel jaren klant. Mijn opmerking geldt in zijn algemeen en niet een specifiek bezoek.
Zijn goed en vriendelijk geholpen en de mankementen zijn goed gemaakt.
Klaphekweg 18 B
6713 HN Ede
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.