Levert goede kwaliteit en service, vriendelijke mensen.
Van te voren werd er duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren, met welke onderdelen en wat het ongeveer zou kosten. De reparatie (kapotte airco pomp vervangen) is naar tevredenheid uitgevoerd en de prijs was rond de vooraf geschatte waarde.
Kom al jaren bij dit bedrijf en kan alleen maar zeggen fantastisch. Fijne sfeer, netjes, vriendelijke mensen. Een aanrader zeker weten
Er moest nogal wat gebeuren aan mijn auto. Ondanks de waslijst aan dingen die aan mijn auto moesten gebeuren, kwamen de geraamde kosten uit op het beste geval waar ik rekening mee gehouden had en was het uiteindelijke bedrag slechts 1% duurder dan de op de offerte aangegeven prijs, dus nagenoeg hetzelfde!
Ik kom al meer dan 20 jaar bij Autobedrijf Janssen sinds mijn 1e auto. Ik word daar altijd goed ontvangen. Zeer vriendelijk en capabel personeel! Gewoon top!
Altijd goede afstemming vooraf en tijdens de afspraak. Je wordt eerlijk geholpen. Erg tevreden weer, zoals altijd!
Werk cf opdracht uitgevoerd Geen gedoe achteraf What you see is what you get met een goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs
Geweldig. Goeie vakmanschap. Alles was goed verlopen werd gebeld voordat ze iets aan jouw auto gaan sleutelen. Prijzen van te voren indicatie gegeven,wijkt daar ook bijna nooit af.
De dag voor de geplande jaarlijkse autokeuring werd ik ziek . De volgende ochtend de garage gebeld , de situatie uitgelegd en er werd gelijk aangeboden om de auto op te halen en na de keuring weer thuis te bezorgen ! En zo werd het allemaal geregeld ! Altijd vriendelijk, meedenkend en zeer deskundig !
25.jaar komt terug als klant vriendelijke en deskundige personeel altijd goed geholpen
Vanaf het eerste moment dat je binnenloopt bij dit autobedrijf krijg je het gevoel welkom te zijn. Diverse medewerkers heb ik gesproken en ze geven allen blijk dat zij hun vak verstaan en graag de klant willen helpen. Eerlijke adviezen en de mogelijkheid vlot een afspraak in te plannen. Ik kom graag weer terug.
Robin verteld keurig en correct wat er moet gebeuren en geeft advies. Ze repareren eerst na overleg en doen niets zomaar. Keurig en correct blijven mijn woorden over autogarage Janssen.
Perfecte en snelle service
Fijne garage, ik heb het idee dat ik hier eerlijk advies krijg!
Top bedrijf! Komen er al jaren met zowel de zakelijke auto's als privé auto's. Denken met je mee in oplossingen zonder teveel geld kwijt te zijn!
Snelle service
Snelle goede service en adequaat personeel
Ik kom er al jaren en ze repareren snel en kundig ook al is alleen een lampje kapot. AANRADER
Rustig en degelijk bedrijf.
Auto perfect gerepareerd, ondanks bijzonder slechte toelevering van onderdelen voor Volvo. Janssen bewees wederom dat zij flexibel, integer en vakbekwaam zijn. Alles met een glimlach en altijd vriendelijk. En nog een goeie kwaliteits-prijs verhouding ook!
Goede garage waar ik al heel wat jaren trouw mijn auto laat verzorgen. Niet goedkoop maar ook niet te duur, en altijd vakkundig en bereid mee te denken. Weleven opletten: hun leenautos zijn Smart For-Twos - klein en handig maar wel even wennen.
Wat begon met een vriendelijke ontvangst werd ook later doorgezet. Er werd duidelijk aangegeven wat er verwacht kon worden en telefonisch overleg over de situatie, kosten en noodzaak. Kortom; zeer tevreden
Mijn bus 1 dag kwijt en gelijk vervangend vervoer , ik zeg helemaal top
Klaphekweg 18 B
6713 HN Ede
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.