Snelle, goeie service. Op en top!!
Na een schade aan mijn auto ben ik snel en goed geholpen!! Was top
Zoals altijd, perfecte service, klantvriendelijk en perfecte ( technische) afhandeling. Ik heb na bezoek aan de garage nooit problemen met mijn auto
We konden snel terecht, eerlijke prijs en een schone auto retour!
Bij problemen aan de auto wordt er direct geanticipeerd. Of er wordt een tijdelijk oplossing bedacht bij schade. Erg tevreden.
Fijne garage. Ik had een vervelende storing in mijn auto. Deze was moeilijk te traceren maar door creatief te denken toch opgelost.
Snelle afspraak, goeie communicatie. Kundig en ervaren mensen
Ik had een lekke band en kreeg een leenauto mee. Toen ik terugkwam was er een nieuwe band gemonteerd en kon ik weer verder.
Klantvriendelijk en deskundig
Staan altijd voor je klaar.
Ik kom al jaren bij garage Mocking. Altijd goed geholpen. Makkelijk is om de afspraak via de site de maken. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel. Je auto wordt na het onderhoud, APK enz. teruggebracht naar huis en dat noem ik service, top.
Heel vriendelijk personeel wat heel behulpzaam is. Ze leggen duidelijk uit en je wordt goed geholpen! Heel fijn!
Ik ben bijna dertig jaar klant bij dit autobedrijf. In deze jaren heb ik diverse autos naar aanleiding van een zoekopdracht bij hen gekocht en in onderhoud gehad. De (schriftelijke)garantie en service waren altijd perfect geregeld. Ook in het huidige transitie tijdperk zijn de monteurs goede aanspreekpunten en uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom een fijn bedrijf om je auto in onderhoud te hebben, of een goede adviseur bij aankoop van een gebruikte of een nieuwe auto.
goed en direct het probleem verholpen
Stond met pech langs de weg, ANWB kon de reparatie niet terplekke uitvoeren, snel contact opgenomen met Garage Mocking, onderdelen besteld en kon zelfde dag nog terecht voor reparatie, daarna weer veilig onderweg
De geluidsdemper van mijn auto (fiat panda 2004) was losgeraakt. Meteen gebeld, of ik de auto de volgende ochtend kon brengen, dan gingen ze tussendoor (het was erg druk) kijken wat het probleem is en een prijsopgave maken. Zo gedaan, wordt de volgende dag teruggebeld, nog voor de lunch, met een prijs en dat ze het dezelfde dag nog kunnen repareren. Eind van de middag kon ik mn autootje ophalen, top!
Een niet meer werkende koppeling. Kwamen de auto halen, en ook al gaf ik aan geen echte haast te hebben stond de auto twee dagen later klaar. Rijdt weer als een zonnetje. Ze hadden zelfs de matten in de auto gereinigd.
Ik heb totaal geen verstand van auto's. Dit bedrijf heeft mij nog NOOIT teleurgesteld als het gaat om advies en reparatie. Al jaren klant bij deze garage.
Meedenkend en oplossingsgericht! Waar service nog écht bestaat en belangrijk is
Al jaren laat ik onze auto's repareren bij garage Mocking. Ook hebben wij auto's gekocht. Het team is accuraat en super vriendelijk en werken keurig. Je auto wordt na de servicebeurt weer netjes thuisbezorgd. Ik blijf zeker nog jaren klant!
Snelle en werkelijk top service met ongelofelijk vriendelijke mensen Niets dan goeds voor deze onderneming.
Ik kon snel terecht en de auto loopt weer als een zonnetje. Altijd vriendelijk en mocht er toch iets zijn kan je altijd gelijk terugkomen.
Tot volle tevredenheid zijn de mankementen aan onze auto verholpen.
Snelle service en goede kwaliteit.
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.