Meerder onderhouden en reparaties gedaan. Altijd gevonden wat nodig was, en gelaten wat niet nodig was ook al gilt je lampje om verse olie die inderdaad nog helder licht bruin was.
Perfecte reparatie gedaan en op de afgesproken tijd klaar
's Morgens de auto gebracht ivm startproblemen. 's Middags keurig gebeld. Probleem opgelost.
Snelle service en er wordt goed geluisterd naar mijn klachten/problemen met de auto
Wanneer ik ook kom altijd vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar
Altijd goed geholpen . Super service en vriendelijk
Dit bedrijf is erg klantvriendelijk, men is altijd bereid om advies te geven en is erg behulpzaam. De service is geweldig, als de auto gerepareerd is dan brengt men de auto (indien gewenst) terug naar de klant. De tarieven die men hanteert zijn beduidend lager dan bij de dealer. Kortom ik ben zeer tevreden over dit garage bedrijf.
Er is goed meegedacht over de oorzaak van de dienstweigering. Heel prettig is de service dat je voor een lage re prijs als klant een vervangende auto kunt huren. Klus prima uitgevoerd en de auto netjes voor mijn deur afgeleverd.
Vlot en deskundig geholpen
Auto gebracht voor een kleine beurt. Werd netjes gebeld om te overleggen over nieuwe banden. Auto kan er voorlopig weer tegen.
Persoonlijke benadering, snelle service en deskundige uitvoering van werkzaamheden.
zeer prettig
Eerlijke, betrouwbare garage. Medewerkers zijn héél vriendelijk. Goed werk. Duidelijk advies!
Vlotte en vriendelijke afhandeling.
*Afspraak = afspraak *Telefonisch overleg tijdens werk aan de auto + advies+ vermelding van de prijs. *Tonen van vervangen onderdelen achteraf als bewijs ter informatie.
Al ruim 20 jaar een goede band met garage bedrijf mocking. Vriendelijk personeel altijd goede service en nooit geen problemen
Vriendelijke medewerkers die vakkundig te werk gaan bij het geringste probleem.
Ik kom al heel wat jaren bij garagebedrijf Mocking. Daaruit blijkt wel dat ik heel goede ervaringen heb. Persoonlijke aandacht, trouw, vakmanschap en service zijn enkele aspecten die eruit springen. Hierdoor rijd ik met vertrouwen in mijn auto.
Al meer dan 30 jaar!
Deskundigen vakmannen, fijn bedrijf
Zeer vriendelijk . Altijd super geholpen ,staan altijd voor je klaar en nemen de tijd voor je
Bij Mocking hebben we meerdere occasions gekocht. Naar tevredenheid! Het personeel is betrokken en levert kwaliteit.
Goede service, vriendelijk en professioneel. Fijn dat je op de website een afspraak kan maken.
Een grote beurt laten doen voor mijn Audi, alles perfect en snel geregeld.
Goede ervaring
AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.