Na gemaakte afspraak vlot en netjes geholpen,
Vriendelijke mensen , kundig e monteurs en in overleg veel mogelijk
Ik heb alleen maar goede ervaringen bij deze garage te melden. Of het nu gaat om de aankoop van een auto of het onderhoud er van niets dan goeds. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk, meedenkend deskundig
Prettige ontvangst en deskundige mensen
Goed bedrijf
Stipt. Netjes. Vakkundig. Net als de titel. Niets aan toe te voegen.
Snel en deskundig! Doen wat ze zeggen en zijn super snel en kundig!
Word altijd vriendelijk geholpen en de service is top. De mensen zijn bekwaam en klantservice gericht.
Had 4 nieuwe winterbanden nodig welke op losse velgen gezet moesten worden. Op maandagmiddag gebracht, dinsdagmiddag gereed. Na 17:00 uur stond gerard na sluitingstijd op me te wachten zodat ik de banden op kon komen halen. Wat een service.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en alle medewerkers hebben een goede vakkennis!
Wanneer je een vraag hebt of advies wil over je auto dan staat garage Mocking altijd voor je klaar en bieden snelle service.
Denken mee met de klant Zeer tevreden al jaren lang klant echt super
Prettig en zeer vakkundig personeel met snelle werkwijze.
Betrouwbaar en duidelijk
Klantvriendelijk, resultaatgericht en deskundig.
Goede service en snel geregeld.
Meerder onderhouden en reparaties gedaan. Altijd gevonden wat nodig was, en gelaten wat niet nodig was ook al gilt je lampje om verse olie die inderdaad nog helder licht bruin was.
Perfecte reparatie gedaan en op de afgesproken tijd klaar
's Morgens de auto gebracht ivm startproblemen. 's Middags keurig gebeld. Probleem opgelost.
Snelle service en er wordt goed geluisterd naar mijn klachten/problemen met de auto
Wanneer ik ook kom altijd vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar
Altijd goed geholpen . Super service en vriendelijk
Dit bedrijf is erg klantvriendelijk, men is altijd bereid om advies te geven en is erg behulpzaam. De service is geweldig, als de auto gerepareerd is dan brengt men de auto (indien gewenst) terug naar de klant. De tarieven die men hanteert zijn beduidend lager dan bij de dealer. Kortom ik ben zeer tevreden over dit garage bedrijf.