Nooit klachten. Helpen je vriendelijk als je langs komt. Brengen de auto altijd thuis na een servicebeurt. Ik vind dat persoonlijk ideaal! Fijne mannen!
Garagebedrijf Mocking is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. We zijn al jaren klant en zeer tevreden over de service, het onderhoud, de deskundigheid en het laagdrempelige contact.
Altijd snel en adequaat geholpen door Gerard, Marleen en hun buitengewoon goede team met oa Jeroen en Steve. Rij er graag een stukje voor om want hun service is top.
Fijne vakkundige garage.
Fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers die goede kwaliteit leveren.
Gewoon goed en snel werk. No nonsense doen waar je goed in bent!
Vlotte en deskundige service!
Goed geholpen
Kan altijd even langskomen met een probleem
Ik kom hier al een jaar of 10 voor APK en onderhoudsbeurten. Altijd zeer tevreden en betaalbaar.
Heel goed.
Vriendelijk en behulpzaam.
Grote beurt en apk
Deskundig personeel dat kwaliteit levert en een luisterend oor heeft voor de klant.
Alle momenten dat ik garage Mocking nidig heb, staan ze klaar. Ik ben al heel lang klant en hoop dat nog heel lang te mogen blijven
Vriendelijke, deskundige en meedenkende monteurs. Kom er voor reparaties en apk, altijd tot tevredenheid.
Goeie service en altijd bereikbaar als er wat met je auto aan de hand is.
Snelle en goede service, klantvriendelijk en kundig!
Vriendelijke vakkundige mensen.
Excellente service en vriendelijk personeel
Auto voor APK en grote beurt. Er wordt ´niets´ gedaan zonder overleg en wat verantwoord uitgesteld kan worden, wordt benoemd zodat ik zélf de keuzes kan maken.
We zijn 5 weken op vakantie geweest en uit de apk kwam wel wat reparaties naar voren maar toen wij terug kwamen stond de auto netjes klaar vanbinnen schoongemaakt en de auto was weer top in orde gemaakt bedankt team mocking voor de service
Beurt en APK weer naar tevredenheid uitgevoerd.
Duidelijkheid goede communicatie je weet als klant waar je aan toe bent.