kundig, vriendelijk en behulpzaam

helpen je altijd als je een probleem hebt en kundig.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Gastvrijheid, voelt meer als familie dan persoonlijk!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto en de geweldige service van Anwar Ali! Vanaf het eerste contactmoment tot de aflevering van de auto was alles perfect geregeld. Anwar is enorm vriendelijk, professioneel en heeft veel kennis van zaken. Hij nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik met een goed gevoel mijn aankoop deed. Ik kan hem en het bedrijf van harte aanbevelen!

prima geregeld

heel vriendelijk en nemen de tijd voor je, en als je vragen hebt geven ze daar goede uitleg over.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

vriendelijk, snel, bereid om wat extra's te doen

Medewerkers zijn vriendelijk, snel, werken adequaat en zijn bereid om wat extra's te doen

Snelle service en goede communicatie

Snelle service en goede communicatie

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Goede service, fijn geholpen prima uitleg.een garage die ik zeker aanbevelen zal

Een prima garage waar men de tijd voor je neemt.

Tevreden naar huis gestuurd

Ik ben nu al meer dan een jaar klant bij Auto Centrale Alkmaar en ben zeer tevreden. Ze werken zorgvuldig, tonen oprechte interesse en doen hun uiterste best om je auto in goede staat te houden. Daarnaast denken ze mee over de kosten, wat ik erg waardeer. Kortom, een uitstekende service!

snelle service

vriendelijk ontvangst snel geholpen en kennis van zaken

Top autobedrijf!

Ik was op zoek naar een nieuwe auto en ben erg goed geholpen. Niet alleen een mooi model gevonden, maar ook goede inruil gekregen. Weekje later had ik de opvolger voor de deur staan, echt een top ervaring! Ik zou hier zeker nog eens een auto kopen!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Auto gebracht voor remblokkenset schijven bleken ook versleten wel keurig gebeld voordat gerepareerd werd

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.

Auto Centrale Alkmaar geven je het vertrouwen waar je op kan bouwen. Niet alleen in het onderhoud maar ook wanneer er iets gerepareerd moet worden zijn ze eerlijk in het doorgeven van de informatie in hoeverre de belangrijkheid. Ik ben zeer tevreden over deze garage

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Heel vriendelijke bediening, neemt ruim de tijd voor gesprek en toelichting. Gratis leenauto.

Super,netjes bedrijf goed!

ER FIJN GEHOLPEN, WE HEBBEN ER EEN EINDJE MOETEN RIJDEN. MAAR IK BEN BLIJ DAT IK DQT GEDAAN HEB. GOEDE SERVICE!! BEDANKT.

Vriendelijke benadering,

Goed geholpen, Het bedrijf komt professioneel over, De service is goed en het aanbod is goed geprijsd.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Prima gemaakt en afspraken na gekomen

Deskundig, duidelijk en snel gerepareerd.

Prima auto’s

Eerlijk en snelle service Mooie en prima auto’s

Duidelijke communicatie en eerlijk

Goede service, doen wat ze moeten doen en repareren alleen wat nodig is en geven duidelijk advies.

Super!

Mijn auto is hier al jaren in onderhoud. Het inplannen is heel prettig, je wordt goed op de hoogte gehouden van eventuele bijzonderheden en de service is super.

Uitmuntend

Een zeer tevreden klant. Ik kom al ruim 20 jaar bij deze garage, heel veel auto's hier gekocht, altijd goed. De service is uitmuntend.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Je wordt snel en vakkundig geholpen

goede en correcte verkoop

had een auto gezien , en deze werd gereserveerd zodat ik er niet voor niks 200 km voor zou rijden .

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Werken zorgvuldig en zijn altijd vriendelijk.

Met een oldtimer kun je er uitstekend terecht. En je mag er zelf bij blijven en alles bespreken.

Blij!

Op zoek naar een nieuwe auto kwam ik bij Auto Centrale Alkmaar terecht. We zijn snel en vriendelijk geholpen. Ik ben een weekje later (nadat auto helemaal apk goedgekeurd was) blij in m’n nieuwe auto weggereden en ben er nog steeds heel blij mee! Bedankt Auto Centrale Alkmaar! Tot volgend jaar bij de volgende keuring!

Vriendelijk en goed geholpen

Heel goed ontvangen Goede informatie en duidelijk

Berenkoog 3 A

1822 BH Alkmaar

Over AutoCrew

AutoCrew levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.